- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
Kíváncsi leszek mennyire fogják ezt a gyártók / Google is támogatni:
Linux kernel's long-term support releases now last for 6 years, and that's good for Android
lényeg: mivel Linux kernel 2 helyett 6 év támogatást kap a régebbi Android modellek ill a meglévők is tovább lesznek támogatva.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
togvau
senior tag
Arra tud valaki magyarázatot, hogy miért van az, hogy kizárólag a spotify, és a beépített zenelejátszó képes normálisan zenét játszani bluetooth eszközre?
VLC player, vagy upnplay-t használva random megáll, és pár másodpercig szünetet tart, néha akár tartósan is amíg nem nyomok rá újra a play gombra. Az meg szinte általános, hogy van mit lejátszani a playlistben, még is a szám végén megáll, és nem lép a következőre amíg nem nyomom. Viszont ha nem BT eszközre megy a hang, akkor jó minden.
BT kapcsolatban nincs gond, nem szakad meg, és 2 különböző eszközzel is ugyan azt csinálja a telefon és a tablet is. Mindkettőn android 6 van.
hitler, sztálin, micro usb
-
Armahun
addikt
válasz tordaitibi #32698 üzenetére
Ezt a három mappát átmásoltam és szerencsére jó lett minden.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Gabor343
tag
Sziasztok!
Vettem egy új telefont amin android 7.0ás operációs rendszer van. Az a problémám hogy túl erős a telefon hangereje médialejátszás közben, még úgy is hogy a hangerő a lehető legkisebbre van levéve. Ez főleg fülhallgató használata esetén jelent problémát. Van valami lehetőség beállítani azt hogy mekkora legyen a min és max hangerő? Vagy ez valami gyári beállítási hiba lehet és nem lehet az oprendszerben állítani?
Amúgy a telefon típusa Doogee X30.
-
juve600
nagyúr
android 8 -ban hol van olyan hogy Alkalmazás előzmények törlése ?
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem tudom hol kaphatok ilyesmire választ, itt is megkérdezem, a tv topikban nem hiszem hogy lesz megoldás. Azért ide, mert androidos tv-ről lenne szó. Tehát a kérdés:
Szeretnék pc-ről fájlokat másolni az androidos tv-be dugott pendrivera. A tv Wifin keresztül csatlakozik a routerhez a pc kábellel. Megoldható valahogy hogy a tv-n megosztok valami mappát amit a pc-ről elérek és másolok rá?[ Szerkesztve ]
-
géeles
aktív tag
tuti, hogy megoldható.FTP szerver alkalmazást bekattint, és szerintem ennyi kb.
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy huawei y 625, bekapcsolni nem kapcsol be, boot után Encryption unsuccessful képernyő fogad.
Lehet Reset-elni a telefont, akkor belép recoveryben, factory reset, wipe date/cache...de semmi nem segít.
Mindeféle netes leírást kerestem, de eddig nem sikerült életet lehetni bele.
Pontosabban Huawei y625 u51 a típusa. Ki mit javasol? -
nemesis72
csendes tag
Sziasztok!
IOS-ről térnék vissza ismét androidra. A kiszemelt áldozat S8 vagy S8+. Azt szeretném kérdezni, hogy még mindig fent áll az probléma, hogy belassul egy idő után az android. Nekem anno S4-esem volt(akkor ez volt a legmodernebb samsung) és azért váltunk meg egymástól, mert 1 év után elviselhetetlenül belassult és állandóan ment valami háttérben. A Clean mastert naponta kétszer kellett futtatni. Besokaltam.
Tapasztalatotokat és válaszotokat előre is köszönöm!Üdv
Laci -
MODERÁTOR
-
nemesis72
csendes tag
válasz Viktor0610 #32715 üzenetére
Akkor CM felejtős, nem kell rá semmi védelem?
Barátom most vett egy S8+-t és állítólag benyelt valami vírust, pedig ő a gyári alkalmazásokon kívül nem igen pakolt semmit a telefonjára és felnőtt tartalmú oldalakat sem nézett a neten.Úgyan nem emlékszem arra, h annó miket pakoltam a telefonomra de azóta már komolyabb lettem és vigyázok az alkalmazásokkal.
Lényeg, h nincs lassulás.
Köszönöm a segítséget.
-
MODERÁTOR
válasz nemesis72 #32716 üzenetére
Nem kell sem vírusirtó, sem egyéb "tisztító" alkalmazás. Ha hivatalos forrásból szerzed be a programjaid, odafigyelve, hogy ne legyen csilliárd felesleges engedélykérése a letöltendő appnak, nem valószínű, hogy baj történhetne a készülékkel.
A barátod sem nyelt be semmi vírust, csak találkozott a mostanában sűrűn előforduló agresszív reklámmal, amire, ha rákattintasz, AKKOR lehet problémád (emelt díjas SMS, kéretlen programok, stb.).
Xiaomi 13T
-
mark!
őstag
-
MODERÁTOR
Én 7 éve használok droidot, elég masszívan, ami azt jelenti, hogy csilliárd programot telepítek/törlök, és sosem volt még vírusgondom.
Aztán lehet, Kínában/Indiában/Amerikában/Zimbabwében már teljes profilom van minden sötét alaknak, de én ebből nem érzékelek semmit.Xiaomi 13T
-
vacs
veterán
válasz nemesis72 #32716 üzenetére
Viktor0610-nek teljesen igaza van!
Az ilyen Clean master és társai több kárt csinálnak mint hasznot, nem szabad őket használni!
Vírusirtó sem kell, esetleg egy reklámblokkoló!A barátod semmilyen vírust nyelt be, csak böngészőben egy felugró ablakban egy reklám volt, hogy a telefonja vírusos és mivel rákattintott, ezért vannak most problémái!
Nem kell a memóriát se kiüríteni, azért van, hogy a telefon használja!
Az android úgy van megírva, hogy nem engedi megtelni, de a lehető legtöbb alkalmazást a memóriában tartja, ettől nem merül jobban a telefon, sőt gyorsabb mi lesz érzésre, mert nem a nulláról tölti be az appot amit megnyitsz, hanem egy pillanat alatt a memóriából!(^)(>.<)(^)
-
nemesis72
csendes tag
ZedMester, Viktor0610, vacs!
Szeretnék érdeklődni, hogy nektek milyen telefonotok van?
Köszi a választ!
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #32719 üzenetére
Abban biztos lehetsz. Még akkor is, ha nem használsz Tinder-t. Az újságíró 800 oldalnyi dokumentumot kapott, amikor kikérte az adatait.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Viktor0610 #32722 üzenetére
Nekem Nexus 5, bnőnek Nexus 5x, de közben használok egy HTC One M8-at is!
(^)(>.<)(^)
-
andrás47
senior tag
Udv! Eddig W. P-s voltam most valtottam Android 6.0.1.-re kerdesem az lenne Gmailrol nem toltotte at a nevjegyeket, hogy lehetne egyszeruen megoldani , ha lehet lepesrol-lepesre leirva. Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
andrás47
senior tag
válasz Viktor0610 #32726 üzenetére
Sajnos mar a wp-s telom nincs meg.
-
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
válasz andrás47 #32725 üzenetére
A windows telefonhoz (remélhetőleg) volt windows account, ha ott megvannak a számok, akkor nincs gáz!
A gmail egyből tud outlook.com-ból importálni!!
Tehát PC-n belépsz Gmail Címtár > Importálás > outlook.com-ból!Vagy az outlook.com-on be lépsz a webes felületbe és ott le tudod menteni (csv vagy vcard-ba), majd a gmailbe belépve tudod importálni egyben.
(^)(>.<)(^)
-
andrás47
senior tag
válasz Viktor0610 #32729 üzenetére
Annyit tudok a nevek tel. szamok megvannak a Gmail, es Hotmail fiokomban is. Akkor nincs is semmilyen megoldas ?
-
MODERÁTOR
-
nemesis72
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, uraim!
-
törölt tag
Google account nelkul hogyan oldhato meg, hogy biztonsagosan es ellenorzotten telepisek nehany appot, ami Play Store-ban elerheto es nem csak manualisan frissul, ha en frissitem? Gondolok itt arra, hogy a Signal innen letoltheto, fingerpring ellenorzheto, tovabba ami majdnem ennyire fontos, magatol frissul is! Most hirtelen csak a Spotify-t tudnam emliteni, amire szuksegem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
Egy google playről letöltött appnál hogyan lehet azt elérni, hogy a play frissítési listájából kikerüljön, ergo, a gyári verzió ne akarjon frissülni, a frissítést ne ajánlja fel?
-
Dexter-2000
őstag
azt honnan tudom, hogy egy adott androidos telefont meddig támogatnak?
(persze vehetek pixelt ha hosszútávra szeretnék, de itt most más gyártókra is gondolok pl htc.. stb..)Szép napot!
-
MODERÁTOR
válasz Dexter-2000 #32740 üzenetére
Sehonnan?
A nagy gyártók a felsőkategóriás készülékeikre ki szoktak adni egy-két főverziót, de kb. ennyi.
A Nokia pl. kijelentette, hogy minden készülékét frissíti majd P-re is. Most ugye N-en vannak, tehát ez két főverziót jelent.Xiaomi 13T
-
Dexter-2000
őstag
csömörből-vödörbe
akkor várok még, hogy lemenjen a pixel ára
köszi azért
Szép napot!
-
Krisztianson
tag
Tudja esetleg valaki, hogy az 5.1-es Androiddal meddig lehet majd még használni a Play Áruházat? Van esetleg valami hír, hogy kb. Mikortól állnak át az appok a minimum 6-os Androidra?
-
Armahun
addikt
Letiltod az automata frissítést ( csak egyszerre lehet mindre) és mindig a felajánlottak közül egyesével frissíted azokat amiket akarod.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
MODERÁTOR
válasz Krisztianson #32743 üzenetére
A kérdés értelmetlen.
"Ezeréves" verziókkal is működik maga a Play, max. egy-egy programot nem fogsz tudni feltelepíteni.
Ez meg a program funkcióin meg a programozó hozzáállásán múlik majd.Xiaomi 13T
-
lovi27
addikt
Az tűnik a legstabilabbnak amit ajánlottak (bár 2013. áprilisa óta nem frissítették)
A másik megoldás: a Play Áruházban a Saját programok és játékok menüben a Telepítve listában ráböksz a kívánt appra (nem elindítani!). A megjelenő app áruházi oldalának jobb felső sarkában lesz 3 függőleges pont. Ráböksz és a kis ablakban kiveszed a pipát az Auto. frissítés után. Így az az app nem fog frissülni és ez a megoldás nem Android verzió függő.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Üdv!
5.1.1-es android van a telefonomon 2 GB ram-mal.
Megjelent 7.0-ás frissítés (talán oreo is lesz valamikor). Ki mit tud a memóriakezeléséről? Többet elzabál alapból, mint az 5-ös? Most túl jól van belőve a telefonom ahhoz, hogy balul süljön el és vissza kelljen állítani.Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest