- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
4.5V/5A és 9V/2A A speciális gyorstöltést a Huawei Mate 9, Mate 9 Pro és Mate 9 PORSCHE DESIGN támogatja csak egyelőre.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tav-Csoves
őstag
Segítségeteket kérem, a Mate 9 fórumban értetlenül állnak a dolog előtt.
Adott egy Huawei Mate 9 MHA-L29 amin C432B198 rom fut, rootolva van, bootloader nyitva, FRP lockedutóbbit kéne nyitni, beléptem a gmailommal - saját, nem lopott telefonról van szó - Huawei azonosítómmal is.
miután leszinkronizált, és működött a telefon, a tanácsolás szerint töröltem a gmail fiókomat, és TWRP-ben Factory Reset-t csináltam.
A dolog nem javult meg, ugyanúgy FRP unlock, és nem lehet aktiválni, ahogyan a kép mutatja.Ötlet esetleg?
nagyon megköszönném![ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Tav-Csoves #33552 üzenetére
De mi ez az OEM feloldás?
Nem ismerem mi célt szolgál.Ne TWRP-ben állítsd vissza, hanem droid alól.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Tav-Csoves #33555 üzenetére
Akkor amiatt nem tudod helyre rakni.
Be kell lépned, és gyári recovery megléte mellett törölni fiókot és úgy visszaállítani.
-
brd
nagyúr
válasz Tav-Csoves #33552 üzenetére
Nem egészen értem, mit szeretnél, de ami szürke (OEM...), az azért szürke, mert a bootloader nyitva van (akkor lenne nem szürke, és beállítható, ha a nyitni kellene). Az FRP-nek ehhez nincs köze, az egy másik hasfájása az Androidnak. Tehát mit is szeretnél elérni?
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Remélem jó helyen érdeklődöm...
Van egy "alis" navim, menetrögzítő kamerával egyben. 4.4.2-es Android fut rajta. 6GB a belső memória, ebből 5,5 szabad. Van egy SD kártya is 32GB, ezen 30 körüli a szabad hely. Tegnap elkezdte kiirkálni, hogy frissítések elérhetőek, de nem tudja letölteni mert nincs elég szabad hely!!! Kellene ~70MB! Tárhelyet megnézve, azt írja: belső tárhely - összes hely 503MB, elérhető 64,05MB... Felajánlja, hogy töröljek alkalmazásokat, hogy helyet tudjak felszabadítani!
Aztán írja a fenti két tárhelyeket, hogy szinte üresek...
Akkor most mi van???
Köszönöm a segítséget! -
Somatom
veterán
Lehet Androidra ADB -t telepíteni? Meg kéne adnom a telómon egy programnak az igényelt jogosultságot és arra gondoltam, hogy ha már Remixet használok a PC -n, akkor az alatt, terminalból tenném.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
carl18
addikt
Üdv! Érdeklődnék van-e valami módszer játék alatti teljesítmény javulásra?
A gondom a következő, egy Galaxy s5-őn fent van a legújabb hívatalosan rendszer, és azon a GTA San andreas 1.0.8 verzió. Szóval van hardveres monitorozom, ami ki írja a cpu, gpu kihasználtságot.
Ugyebár belőttem a grafikát ahol nagyjából jól fút, de 5-10 perc játék után mikor elkezd mellegedni a telefon elég szépen vissza veszi az órajeleket. Cpu 4 magból 1-et terhel a játék, mikor az a 1 mag megy 2 ghz fölött jó a játék nem laggol, de mikor eljön a pillanat hogy a órajelek lemennek 1,2 ghz környékére elég szépen lecsökken az fps szám.
A gpu kihasználtság 320 mhz-n nem igazán nagy, bőven marad benne erő és maximális órajele 550 mhz.Van valami módszer hogy ezt a órajel ingadozást kiküszöböljem?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Tav-Csoves
őstag
-
brd
nagyúr
válasz carl18 #33565 üzenetére
Játssz hűtőházban.
Ha nem akarod kinyírni a telefont, akkor olyan telefont kell venni, ami nem melegszik fel a játéktól ennyire.
Vagy, ha van root, akkor bele lehet nyúlni a CPU governorba, hátha el lehet érni, hogy a játék se lassuljon, de ne is melegedjen tőle annyira, hogy a HW védelem közbeszóljon.The only real valuable thing is intuition.
-
Somatom
veterán
válasz carl18 #33565 üzenetére
Talán a governorokba belenyúlhatsz (root -tal). Az egyik preset -ben elhangolod a magok órajeleít, és az összeset működésre kényszeríted alacsonyabb maximális frekvenciával. Aztán automatizálóval a játékindítás eseményéhez hozzárendeled annak a governornak az aktiválását. A siker nem garantált, mert a Samsung automatikusan váltogatja a governorokat.
Szerk.: megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
carl18
addikt
válasz Somatom #33568 üzenetére
Oké kösz akkor erről leteszek! De van egy másik gondom is, és nem találok rá megoldás.
Majd nem 1 hete elkezdte a Galaxy s5 ki írni hogy a hálozaton nincs regisztrálva.
Domino feltöltés Sim kártyám van, fel van töltve 100% 1 hónapja töltöttem fel.
Telefon is egy 30-as Galaxy S5, netten utána néztem a Samsungoknál van ilyen hiba.
Ez ellen van valami fix?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
Krill77
őstag
válasz jonnyjoker01 #33559 üzenetére
Első körben a google play szolgáltatás frissítse talán. En is sokat szivtam hasonlóval.
-
Digger
senior tag
Van egy új autós androidos kütyüm, ami számtalan lehetőséget kínál. Nem igazán tudom típushoz kötni, ha van olyan topic amihez jobban illene, akkor szóljatok!
A tesztelésnél rögtön kiderült, hogy az ígért magyar nyelv nincs rajta! Előszörre a BT-n csatlakoztatott Xiaomi telefon névjegyzékét nem vitte át, de aztán rájöttem, hogy azt a telefonon külön engedélyezni kell. Most viszont az nem tetszik, hogy ha egy névnél több telefonszám is szerepel, azt mind külön hozza föl, ráadásul a hosszú neveket csonkolja és így eléggé áttekinthetetlen a dolog! Vajon létezik erre a funkcióra barátságosabb alkalmazás, na meg vajon cserélhető ezen a micsodán? Tényleg minek lehet ezt az izét nevezni?
Néhány programot már telepítettem rá, először szokás szerint a TotalCommanderrel próbálkoztam, amivel aztán sikerült a házi SMB szerveremre is belépni. Így tudok másolni a kütyüre (-ről) akár úgy, hogy a ház előtt állok az autóval! Az USB csatlakozója, töltője mini USB típus. Mivel ezen Lollipop fut elképzelhető, hogy van rajta OTG?
A Waze felment rá, bár eléggé torz a képe a szokatlanul széles kijelző miatt!
Az android verzió ALPS.L1.MP3.V2.95_T98_V1.6.02
A T98, mint verziót többféle kütyün is láttam, például TV boxokon is. Létezik az, hogy hasonló rendszer fut rajtuk? -
Shirko
tag
Sziasztok, cappa72, Keeperv85!
Rá tudnátok nézni erre a pár logcat sorra? Hátha találkoztatok hasonlóval...
Köszi!!!
01-01 01:02:33.762 253 253 F libc : CANNOT LINK EXECUTABLE "/system/bin/terservice": library "libterservice.so" not found
01-01 01:02:33.762 253 253 F libc : Fatal signal 6 (SIGABRT), code -6 in tid 253 (terservice)12-18 21:20:50.110 256 256 I surfaceflinger: type=1400 audit(0.0:588): avc: denied { ioctl } for path="/dev/MTK_SMI" dev="tmpfs" ino=235 scontext=u:r:surfaceflinger:s0 tcontext=ubject_r:camera_device:s0 tclass=chr_file permissive=1
12-18 21:30:19.745 2026 11989 W PrereqChecker: No rear-facing camera detected.
12-18 21:30:19.745 2026 11989 I OcrModelUpStIntentOp: Updating ocr activity12-18 21:30:36.400 256 256 I surfaceflinger: type=1400 audit(0.0:597): avc: denied { ioctl } for path="/dev/MTK_SMI" dev="tmpfs" ino=235 scontext=u:r:surfaceflinger:s0 tcontext=ubject_r:camera_device:s0 tclass=chr_file permissive=1
12-18 21:32:00.060 256 256 I surfaceflinger: type=1400 audit(0.0:600): avc: denied { ioctl } for path="/dev/MTK_SMI" dev="tmpfs" ino=235 scontext=u:r:surfaceflinger:s0 tcontext=ubject_r:camera_device:s0 tclass=chr_file permissive=1
12-19 01:42:26.862 2026 16341 W PrereqChecker: No rear-facing camera detected.
12-19 01:42:26.862 2026 16341 I OcrModelUpStIntentOp: Updating ocr activity enabled=false (phenotypeFlag=false, lowRamDevice=false, prereqCheck=false)Samu A53, Motorola G54 Power Edition ; Windows + Linux PC : Kicsit Kocka user
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Krill77 #33572 üzenetére
Köszi az ajánlást, láttam, hogy valami béta g-szolgáltatások van fent, újraraktam egy picit régebbi stabil verziót és egynapi használat után kb a felére csökkent az alarmok száma. Viszont így is túl sok (ennek 100-körül kéne lennie) úgyhogy egy másik romot raktam fel a telefonomra inkább. Xperia Z Ultra egy régi készülék, Android 7.1 felrakása kompromisszumokkal jár (xda dev nem túl jól optimalizálta a romot).
Üdv. Johnny
-
hati
addikt
Most kaptam a Google-től
"2018 elejétől kezdődően biztonsági metaadatokat adunk hozzá az új és frissített alkalmazásokhoz, így ellenőrizhető lesz, hogy az alkalmazást hivatalosan terjeszti-e a Google Play.
Ezek a metaadatok segítenek a Playnek megállapítani, hogy az alkalmazások hitelesek-e, még akkor is, ha a felhasználó offline állapotban van. " -
zeon.hu
nagyúr
Google Keep-ben jegyzet írásakor figyelmeztetést szeretnék beállítani, de a dátum választásnál hiába nyomok bármire, nem érzékeli. Minden egyebet be lehet állítani (óra, hely, stb).
Többi eszközön hibátlan, ezen (G Flex) a kijelző minden egyebet érzékel, hibátlanul használható, kizárólag a Keep dátumválasztó nem megy.
Mi lehet ez?#?*@&!
-
darvinya
titán
válasz jonnyjoker01 #33581 üzenetére
Ott van második képernyő felvételen.
-
air
nagyúr
válasz zeon.hu #33585 üzenetére
És akkor ez ettől szakmai kérdés lett?
Esetleg a készülék saját topikjában is kérdezhetnél, ha csak ezen a készüléken jelentkezik.
Keep adatok, cache törlése, uninstall, reinstall volt már?
Legvégső esetben factory reset.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zeon.hu
nagyúr
Hiába nem szakmai, de jobb híján inkább ide írtam.
A topikjában kb magammal beszélgethetekFentebb írtam, hogy új és korábbi verzió is került fel, az eltávolítás rendesen (gyorsítótár, adatok, törlés) ment, stb.
Fr esetleg szóba jöhet, jó ideje nem volt, ilyen régi telónál már aktuális.
#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Viktor0610 #33588 üzenetére
Semmilyen közöm nincs a fb-hoz!
Nincs messenger, fb fent, nincs is regem.#?*@&!
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Ma frissített a telefonom teljesen új androidra. Új logók, új betűtípus....
Nem nyerte meg a tetszésem, Így érdeklődnék hogy hogyan lehet ezt visszaállítani a régire, és miért kellett így átvariálni? -
Bozek
nagyúr
válasz zsoltzsolt #33594 üzenetére
Mert telefonfüggő. A Nexus meg a Pixel (bár ezzel még nem volt dolgom) vonal az, amire van hivatalos megoldás.
-
Krill77
őstag
Hi. Most már 2 telot is merít a Gplayszolgaltatas a családban. Annyira jo. Az meg jobb, h nem tudok mit kezdeni vele.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Szerintetek Vibert vagy a WhatsApp-ot le tudja valaki "hallgatni" attól függetlenül hogy végpont titkosítás van?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
brd
nagyúr
Ha senki nem tudja megnézni a forráskódját, akkor max. a fejlesztőiben bízhatsz, hogy igazat mondanak és nem rontották el (akár tudatlanul, ha külső programrészt használtak fel, ami esetleg hibás) a titkosítás erősségét. Így jobb úgy kezelni, hogy ha más nem is, a hatóságok valószínűleg le tudják hallgatni.
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest