- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz darvinya #33249 üzenetére
Ha ez nekem szól, nézz már rá arra a képre. Biztos én vagyok retardált és vak, hogy nem értem, mi ebben a szabványos?
Egy biztos, mész az általad kitűzött ösvényen és az általad hozott bizonyítékon nem veszed, vagy nem akarod észrevenni a magyarázatod cáfolatát.
Részemről vége. -
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
adott egy huawei y330-u01 jelly bean-nel. Sokszor elfogy a ram, keresgéltem mit lehet tenni ellene, és olvastam, hogy a kitkat jóval kevesebb ramot használ emiatt rámentem az upgrade témára.
Viszont gyárilag nem ajánl fel rendszerfrissítést a telefon, egyedi ROM-ot sem találtam hozzá. Lehetséges, hogy valamiért nem kompatibilis a kitkat-tel ? Y300-hoz ami egyel régebbi verziója ugyanennek a telónak találtam kitkat ROM-okat.
Ha nem megoldható az upgrade akkor esetleg nem lehet valahogy lecsupaszítani a jelly beant, hogy kevesebb ramot zabáljon ?
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
Nem csak a tárcsázónál probléma. A másolás/beillesztés műveleteknél is. A + jel pedig nem a 000 -át helyettesíti, hanem a 00 -át. A 003612345678... formátumot a telefonközpontos nénitől, a crossbaron, és a digitális központon át, a SIP szerverekig minden rendszer tudja értelmezni. A többi formátumra ez már nem igaz. Tehát, akkor a legnagyobb kompatibilitás érdekében milyen formátumban lenne célszerű tárolni?
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
VinoRosso
veterán
válasz Viktor0610 #33253 üzenetére
Ez már megtörtént. Arra gondoltam, hogy az android rendszerfolyamatai közül lehetne valamit kinyírbálni, elvileg a kitkat is ilyen optimalizációt hajtott végre. Y300 esetében elég nagy gyorsulásról írnak a kitkatre váltásnál, azt olvansi, hogy sokkal kevesebb ramot eszik.
Azt nem értem, hogy ha Y300-on elfut, akkor Y330-hoz miért nem találok egy ROM-ot se ( a ROM-nak álcázott nyilvánvaló malware oldalakat leszámítva persze )
-
brd
nagyúr
A probléma az, hogy beazonosítja és kérés nélkül (és ha jól sejtem, "jó" Google módra kikapcsolhatatlanul) okoskodik. Komolyan nem értem a Google-t, hogy miért ilyen idióta. Miért kellett egy eddig mindenhol jól működő megoldást elbaszni? Olyan egyszerű lenne pedig: ahogyan a RocketDial appban is működik, ha valaki akarja, egyedi tagolást is beállíthatna a megjelenítéshez, de a tárolást ez nem érintené.
The only real valuable thing is intuition.
-
zsoltzsolt
addikt
Olvasom egy ideje ezt a problémát, hogy tagolt vagy nem tagolt a telefonszám. Ez miben okoz az életetekben komoly nehézséget?
-
brd
nagyúr
válasz zsoltzsolt #33259 üzenetére
Definiáld a komoly nehézséget! Nem hal meg senki tőle, enni is van mit, levegőt is kapunk tőle. De az igényes emberek számára azért zavaró, hogy ennyire elszúrják, amikor kis gondolkodással jól is meg lehetne csinálni. Pontosabban még az is jobb lenne, ha semmit nem csináltak volna.
-
Eastman
addikt
Köszönöm Urak,
hálás vagyok, sikerült, és jól be is gyorsult a telefonom.
Közben az alap, kék földgömb-logós "Internet" feliratú böngészővel sikerült belépnem a gmail-be. Mint kiderült, a gugelnél skint fejlesztettek és az Opera Minivel így egyelőre használhatatlan lett.
Naked böngészőt próbálgatom most...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
MODERÁTOR
-
brd
nagyúr
válasz zsoltzsolt #33262 üzenetére
Eddig mi sem, mert normálisan működött, így nem okozott gondot.
-
togvau
senior tag
Még mindig keresem a választ, arra, hogy hogy lehet meggátolni ezt a lecsúszó oprendszert, hogy kilője a wifit sleepben, véletlenszerűen (van amikor órákig nem lövi le, van amikor viszont néhány perc után lelövi, és be kell kapcsolni a kijelzőt, hogy újra csatlakozzon (nem kell feloldani, elég csak bekapcsolni).
"A Tartsa bekapcsolva a wifit alvó módban" opciónak nincs hatása, tökmindegy hogy soha-n van vagy mindig-en.
hitler, sztálin, micro usb
-
darvinya
titán
válasz woodworm #33251 üzenetére
Ugyanaz a két szám, azaz egyik vonalas másik mobil.
(#33254) Somatom válasza
Igen 10 évvel ezelőtt 00 volt, ami mára 000 változott, de mivel sok karakter ezért + jel lett.
(#33258) brd válasza
Ez nem csak Google, hanem nemzetközi szabvány.[link]
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz zsoltzsolt #33259 üzenetére
Pl. abban, hogy költözés után nem működnek a konfigurált hangparancsaim, mert az automatizáló a bemondott "névhez" tartozó szám alapján azonosítja, hogy milyen parancsot hajtson végre. De, a teló az importáláskor átrendezi a számot. A gyári tárcsázó, meg a Google ezt le tudja kezelni, de az automatizálóban már nem egyezik a minta. Valamint, ahogy korábban már írtam, a másolás/beillesztés műveleteknél is problémát okozhat. Pl. Weboldalról másolt számot VOIP tárcsázóba illesztve errorba fut a hívás, mert invalid a szám.
-
james001
veterán
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést.
Google Play-ből hogy tudnám közvetlenül az SD kártyára letölteni a játékokat? Néztem már mindenhol de nem találtam,azt meg nem hiszem el hogy ilyet nem lehet. Vagy csakis az a megoldás hogy egyesével pakolgassam át a telefon memóriájáról az SD-re őket?
Köszönöm a válaszokat!https://psnprofiles.com/kazama001
-
Somatom
veterán
válasz james001 #33271 üzenetére
Nem tudom, hogy hányas Android verziótól a rendszer támogatná ezt a funkciót, de a legtöbb gyártó letiltja. Tudom, hogy ez most nem fog tetszeni, de nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy helyesen teszik. A külső tároló médiatárolásra való, nem arra, hogy az alkalmazások onnan/oda dolgozzanak.
-
meko1
tag
üdv mindenkinek,vajon tudtok-e olyan whatsapp verziót,ami 2,3,5 alatt, kipróbáltan, MŰKÖDIK,és nem szeretné ehelyett a jó időt/dátumot állítttatgatni?(a Wa support nem tudott,vagy nem akart-de nem válaszol,az biztos,sajnos)
köszönöm meko1 -
MODERÁTOR
-
Dilikutya
félisten
Mi a teendő, ha egy Galaxy Core2 (SM-G355H) nem megy tovább a boot képernyőnél? Odinnal, Kies-sel már próbáltuk helyreállítani. Download/recovery módba se mindig megy be.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
meko1
tag
bocs,az android kibeszélőbe akartam-de ha már,esetleg egy választ megér,köszönöm
-
meko1
tag
válasz Viktor0610 #33274 üzenetére
megért,köszönöm,(két- három gyors szívességet is tehetnek maguknak még ráadásnak a wa fejlesztői),én is így tapasztaltam korábban,csak akkor nem értem,mire a duma,hogy a 2.3 használók még kapnak támogatást
2018 juniusig,valszeg itt a vége,fuss el véle,üdv -
yoli666
tag
Sziasztok.
Android beépített galériában létrehozott mappákat és a bennük lévő képeket hogyan lehet menteni? Más alkalmazás ezeket a mappákat nem látja...
Van erre valami egyszerű megoldás? Sajnos nem találok rá semmit és nem szeretnék több 100 képet újra mappákba rendezni...Előre is köszönöm!
-
spanglee001
addikt
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
pall.gergo
tag
Üdv. Van egy A5 2017-em olyan gonddal küzdök, hogy FTP szerverrel nem bírom írni a MicroSD kártyát. Engedély hibát dob a win. A belsőt írni is olvasni is engedi, a MicroSD-t csak olvasni. Több tucat FTP programot kipróbáltam, mind ezt csinálja. Előző készülékemen kiválóan ment. (A5 topicban nem tudtak ebben segíteni )
Nagyon köszön a válaszokat.
-
air
nagyúr
válasz pall.gergo #33283 üzenetére
Ez miért szakmai kérdés?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Jackal2
senior tag
Sziasztok, nem tudom hogy ez a megfelelő topic-e, de ha nem, akkor úgyis jelzitek.
Stock Android 7.0, keresem azt a funkciót, ahol lehet a telefont kényszeríteni arra, hogy csak az 5 GHZ WiFi sávot használja. Találtam ilyet MIUI alatt, ott be tudod állítani, hogy melyik legyen az a sáv, amit kizárólagosan használ, de a Nougatban sehol nem találom.
Persze megoldottam a dolgot, szétszedtem két külön SSID-re az 5-ös és a 2.4-es sávot, de létezik az, hogy kikerült ez az opció?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
-
beg
veterán
válasz Jackal2 #33292 üzenetére
Azt írják, mert irreleváns a teljesítmény szempontjából. Ami szerintem nem igaz. Mindenesetre ahogy írtad, MIUI-n benne van.
Egyelőre az a megoldás van amit csináltál, külön SSID[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz pall.gergo #33291 üzenetére
FTP szerver gyárilag nincs az Androidban, vagyis alkalmazásról van szó, tehát -> Alkalmazás topik.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mi történhetett, ha nyomtam egy resetet, és most minden alkalmazásra (még amikért fizettem, azokra is) azt írja, nem kompatibilis az eszközömmel. A 4.4.2-es verzió kiesett a használható státuszból?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Krill77
őstag
Hi. Ace 3 on lehet valahogy a wifit erősíteni? Nincs rootolva. Köszi.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest