- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
-
lionshamlet
senior tag
Hello, a Chrome könyvjelzők mappája merre található?
Elvileg itt kellene lennie, de nálam nincs ilyen mappa.
/data/data/com.android.chrome/app_chrome/Default/Bookmarks(rootolt a telefon)
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #33351 üzenetére
Ahha. Biztosan én keverem. Tudom, milyen egy rádiófrekvenciás beviteli eszköz. Van ilyenből légegerem, meg egy Logitech MK220 egér/bill kombóm. Általában a BT egerek is adapteresek. Ezek csak a saját adapterükön keresztül kommunikálnak, közvetlenül nem. De, vannak olyanok, amik adapter nélkül csatlakoztathatók. Van ilyenem is. Logitech m555b (hirtelen ezt a linket találtam). Ehhez egyáltalán nincs adapter, mivel HID profilos, így közvetlenül párosítható. Még az SGS 2 -höz vettem, azóta is használom különböző Androidos eszközökhöz.
Viktor0610:
A BT gomb létező dolog. Pontosan arra van kitalálva, hogy funkciót lehet hozzá rendelni a telóban.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
mexel
veterán
Sajnos ezek a boxok elég instabil rendszerűek sokszor, és észrevettem hogy pl bannak olyan újraindítások amikor fixen ott marad a sáv. Távirányítóval úgysem használható a felső sáv, ezért nincs rá igazi szükség mint egy tableten vagy telefonon szerintem.
Egyébként ez a fentebb beírt sor mit és hol módosít? Build.prop-ból ez nem lenne beállítható?
Pl ezzeket olvastam: show statusbar=0 vagy qemu.hw.mainkeys=0 bár a második szerintem nem az értesítési sáv hanem az alsó navigációs.Jó lenne valami egyszerű megoldás, sokat segítene a tv boxokon. Lenne még sok más is de elsőre ezt kellene megoldanom úgy hogy hibátlanul működjön
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Ez mit változtat azon, amit írtam? Nem írtam olyat, hogy az M555b az egyetlen HID profilos egér. Csak arra utaltam, hogy ha valaki meglát a polcon egy kicioccó BT egeret, akkor ne kapja le rögtön azzal, hogy az tuti működni fog a droiddal csak azért, mert kékfoggal kommunikál.
[ Szerkesztve ]
-
-
HoTaZo
addikt
válasz tordaitibi #33348 üzenetére
Szóval, akkor technikailag nem korlátoz az android.
Ez jó hír, viszont (válaszaitok alapján tudtam kutakodni), mint Somatom jelezte, nem az occó kategória a megfelelő. Az a gomb (vagy valami több gombos- mint egy infra távirányító) lenne ideális. De úgy látom, hogy akkor marad a fél méteres táv leküzdése...(#33354) Somatom: Annak, amit linkeltél elég jól levitték az árát = 0Ft
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
válasz HoTaZo #33359 üzenetére
Írtam a típust,, és azt, hogy tuti működik. Roamingban vagyok, nem fogok most boltot keresgélni Neked, hogy hol vegyél egeret. Ha bepötyögöd a gugliba azt, hogy "bluetooth button", arra is rengeteg találatot fog dobni.
Ha veszel egy csak számgombos beviteli eszközt, akkor annak a gombjaira is bármit rá lehet programozni. Csináltam már ilyet.
Bozek:
Neked sem kezdek linkeket keresgélni. Jóindulatúan felhívtam a figyelmet a lehetséges buktatóra, de az akadékoskodás nem érdekel. Nekem aztán ganz egal, hogy ki, milyen BT eszközt vásárol.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Somatom #33358 üzenetére
Szerintem ez SOC független ( az enyém egyébként S905X), a YT videókat nézve több SOC-al szerelteknél is változó. Sőt még Youtube verziók is változóak, van ami úgy van megírva hogy automatikusan rejti a sávot van ami nem. Inkább a launcheren múlhat szerintem, sok launcher elrejti. Ezért lenne jó egy általános megoldás amivel azokon a boxokon amiken a kínaiak csak " összecsapták" a rendszert ezt meg lehessen oldani. Szerintem igen zavaró havalaki pl szeretne egy full képernyős videót nézni YT-on és ott a wifi jel, stb.
A Hide System Bar nevű app jó( és eddig csak az), csak fizetős, így nem lehet pl apkmirrorról letöltött app-ot használni ha nem akar valaki fiókkal bejelentkezni, vagy nekem tesztelgetéshez, stb. -
Somatom
veterán
Akkor nem létezik, de ha valaki mégis vesz ilyet és nem működik az adaptere nélkül, akkor majd Te megoldod a problémáját.
mexel:
A SOC ahhoz kell, hogy a megfelelő topikban kérdezz. Konkrétan az S905 topikban.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #33361 üzenetére
Jaj, dehogy kell keresned, linkelned! Ez már az én feladatom.
Felmerült egy kérdés bennem, amivel jobb híján ide jöttem.
Mivel mégis android rendszer felől lehetnek korlátai.
Bőven kielégítő válaszokat kaptam. Sajnos olyan OFF áradat kerekedett az eszköz folytán, hogy kezd lelkiismeret furdalásom lenni.
Kérlek benneteket, hogy zárjuk le a témát.Inkább emlékezzünk meg Malacomról! Sört mindenkinek!
We salute you Malcom
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
tordaitibi
veterán
válasz HoTaZo #33359 üzenetére
Annyit tudok csak valaszolni, es somatomnak is,
bementem ugy 1 eve a falunkba levo szamtech.boltba es kertem egy bluetooth egeret.
Levett a polcrol egyet, ha jol emlekszem Dell markajut, adapter, semmi kiegeszito nem volt hozza, csak 2 AA meretu ceruzaelem (azota is benne van ugyhogy eleg takarekosan mukodhet).
En kifizettem, nem akarok baromsagot mondani, emlekem szerint 3000 forintba kerult.
Es eddig minden lekezelte amibe bluetooth van, az otthoni xp-s pc, a melohelyi w10 mini pc, a csaladba levo osszes droidos tablet, telefon.Ha megmozditom, a tablet kijelzo bekapcsol, ha van kepernyozar aztfel lehet oldani vele, innentol meg barmi ami a szokasos tapizassal elerheto.
Szerk, megleltem a papirjat, ki is dobhatom mert reg lejart a gari, 16 honapja vettem 3690ft volt.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Somatom #33364 üzenetére
Igen, de ott főként maga a soc és az ahhoz köthető boxok a téma ( melyiket vegyük, melyikhez van LE stb ), nem pedig maga az android rendszer mókolása. Engem SOC-tól függetlenül érdekelne néhány dolog amivel a droidos rendszereken lehetne finomítani legyen az box, tablet stb. Ezzel az Immersive móddal, és a terminál parancsokkkal kapcsolatban ott annyira nem hiszem hogy lesz segítség. Sajnos ezek olyanok még mindig mint a kínai droidos telefonok az elején, voltak jó darabok de csak ha sikerült pl a rendszert kicsit kigyomlálni és finomítani.
-
Somatom
veterán
Akkor a freaktabon nézelődj! Ott a boxokkal kapcsolatban minden trükköt, custom ROM -ot megtalálsz. Évekig használtam ilyen boxokat, és a freaktab -ról szereztem be a szükséges hozzávalókat. De, az az igazság, hogy egyik ARM box sem tudott annyit nyújtani, mint a 64bites Remix OS egy Vorke V1 -en. Úgyhogy, engem már nem érdekel ez az ARM boxos vonal. Médialejátszónak lehet, hogy jók, de asztali környezetben Androidozásra sokkal jobb a Remix.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Somatom #33368 üzenetére
Oké, akkor itt nem kérdezek, bár azt hittem itt lehet androiddal kapcsolatos kérdéseket feltenni, ha valamit szeretnék droidon belül matatni. Nem csak a boxokkal kapcsolatos a kérdésem, ha nem írom be hogy box akkor lehetne telefon vagy tab akár. Máson min fut még droid? A tv-ket még nem szoktuk piszkálni. Ahogy írtam nem romok, és mások érdekelnek, én magába a rendszerbe szeretnék belenyúlni de ehhez már androidos tudás kellene és itt reméltem segítséget. Nem sokban különböznek a telefonoktól tabletektők, az alapjuk ugyanaz és nem konkrétan készülék specifikus dolgokat kérdezek itt, azoknak a saját topikjait megtalálom mindig.
Köszönöm az eddigieket , sajnos a freaktabon és társain max olvasni tudok, annyira nem tudok angolul hogy kérdezzek és beszélgessek velük. Akkor próbálom majd valahogy kitalálgatni és 10x annyit olvasni ha akarok valamit. Mi az amit itt kérdezhetek egyébként mint nem profi adndroid fejlesztő vagy programozó? Vagy akkor ez nem nekem való topik itt? -
Dexter-2000
őstag
sziasztok!
az innen letöltött gapps.zip filokat tudom valahogy módosítani?
elvenni pár alkalmazást illetve hozzáadni párat
Szép napot!
-
Somatom
veterán
Tulajdonképpen jó topikban kérdezel. A probléma az, hogy ezekben a kínai boxokban "megerőszakolják" az Androidot. Csomó dolog teljesen másképp működik, mint telón, tabon. Az általános Androidos segítség gyakran nem válik be a boxokon. Az egész fórumon alig akadunk páran, akik asztali környezetben is Androidot használunk. Mint írtam, évekig használtam ilyen boxokat, tudtam, hogy mit várhatok. Legutóbb vettem egy S905 -ös boxot. El kellett adnom, mert a távirányítóval vezérlés és a médialejátszás érdekében úgy átfaragták a rendszert, és a kezelőfelületet, hogy teljesen alkalmatlan volt az asztali módban, egérrel és billentyűzettel való használatra. Custom ROM -ot kellett volna rá flashelni, de arra a típusra pont nem találtam megfelelőt. Szóval a boxok működése eltér az általános Androidos gyakorlattól.
-
mexel
veterán
válasz Somatom #33371 üzenetére
Pontosan így van, de ennek az oka sokszor éppen az hogy a kínaiakat nem érdekli hogy javítsanak rajta ( ahogy az olcsó telefonokon sem) és csak úgy ahogy kidobják egy ekecselt rommal. Vannak viszont alap androidos dolgok amik itt is ugyanúgy működnek, és ezek lennének amiken szeretnék javítgatni, talán segítene sok mindenen. Nem igazán mgamnak akarok egy bizonyos boxot, hanem általános megoldást keresnék pár apró de bosszantó hibára.Már van egyébként pár távra és egér+bill-re is optimalizált(?) rom is, azokból kell összeszedni azt ami kell. De egy ilyen boxot nem is kell másra használni mint médiatartalmak fogyasztására, nem érdemes pc-ként használni. Ha ere hsználjuk még jó is lehet fillérekért, főleg ha kicsit piszkálunk benne.
Kb 2 éve egyszer nekiálltam a boxok tesztelésének de akkor még talánn max 4.4 droid volt és azoka boxok számomra médialejátszónak is alkalmatlanok valtak, és nagyon bugosak. Ezek az minimum 7-es droidtól lévő dobozok szerintem már kezdenek használhatóak lenni. -
mexel
veterán
Ennek a Remix OS-nek utánaolvasok, ez érdekes.
-
Somatom
veterán
Remix OS honlap. Sajnos, befejezték a fejlesztését, valami üzleti modellre álltak át. A V3 -as Marshmallow alapú, de működik a többablakos mód is. A képek alapján sok hasonlóságot vélek felfedezni a Samsung DeX megoldásában. Minő véletlen! Egyébként van itteni topikja is, de elég "kihalt".
-
lovi27
addikt
válasz Dexter-2000 #33370 üzenetére
'Igen!'
A Variant-oknál a név végén lévő kis zöld ikonra kattintasz és akkor kinyílik egy plusz lap és ott lesz leírva, hogy az adott variáns mit tartalmaz és kinek való. Értelemszerűen a Pico-ban van a legkevesebb (csak a Play Áruház és telepítő), a Super-ben minden létező Google mazochistáknak.Töltsd le az eggyel kisebbet, ami majdnem tartalmaz mindent amit szeretnél, a hiányzó egy-kettőt a Play Áruházból meg feltelepíted. Így nem lesz felesleg rajta. Én ezért használom a Pico-t....
Gondolom tudod, de arra figyelj, hogy csak a platformodnak (arm, arm64, x86, stb.) és az androidod verziójának megfelelőt telepítsd! És ezt ROM frissítéskor nem kell újratelepíteni, mint például a Superuser-t vagy az xposedet.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
-
air
nagyúr
válasz Dexter-2000 #33376 üzenetére
A gapps nem cseréli le az alap appokat.
De mi az, hogy nem engedi letölteni, mert kevés a hely?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lovi27
addikt
A GAPPS nem cseréli a ROM-ban lévő alkalmazásokat, csak pluszban telepít Google alkalmazásokat és szolgáltatásokat.
De, mi a gond ha kevés a hely? (Túl azon, hogy én sem értem ezt a letöltési gondot). Recovery-ből telepítsd csak a Nano-t vagy a Micro-t és a többi szükséges Google cuccot mint egy app a Play áruházból, annyit amennyi helyed van. Ennek az az előnye, hogy az áruházból telepítetteket bármikor leszedheted, nem úgy viselkednek, mint amiket előre a ROM-ba belefordítottak. Persze aki itt tart, mint te már a root is biztos telepítve van, így bármit meg tudsz csinálni, de én nem javaslom a rendszer utólagos erőszakolását. Nem sül ki jó belőle. Előre kell meggondolni amiit szeretnénk.
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
Jut eszembe, valószínűleg nálad az a gond, hogy kicsi a system partíció mérete. A ROM és a GAPPS is arra települ. Persze, elvileg megoldható annak is a módosítása a szabad hely rovására, de ez mélyebb tudást és nagy figyelmet igényel, mert így könnyen téglásítható a mobil.
Amit az előző hozzászólásomban javasoltam ilyenkor az a jó és egyszerű megoldás.
-
Buster17
addikt
Hali!
Telefonom német nyelven használom és egy fontos app is német nyelvű lett, de pont azt magyarul szeretném használni.
Meglehet valahogyan változtatni a nyelvet csak annak az appnak? -
Dexter-2000
őstag
válasz lovi27 #33379 üzenetére
rootolást nem csináltam, azóta utánaolvastam és amit írtál hogy kevés a partíció az volt a gond.
most a nano van fent + felraktam ami kellett(az egész onnan indult hogy a googles telefon bebuggolt amikor felhívtam valakit eltűnt az ablak és nem tudtam lerakni a telefont, csak ha kikapcsolom ezért gondoltam a gapps-al buherálni, de most x-dik próbálkozásra jó lett)
Szép napot!
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Honor7 android 6-tal és egy win7.
A gond az, hogy nem látja a gép a telót...
Ha kiveszem a memkártyát akkor azt írja, hogy formázzam...
Tudnátok segíteni? Ja, próbáltam más gépeken is és ugyanaz a helyzet.
Köszönöm -
lovi27
addikt
válasz hunor70 #33382 üzenetére
"Ha kiveszem a memkártyát akkor azt írja, hogy formázzam..." Nem értem. Nem amikor visszateszed?
Általában a gyártók adnak a PC-hez programot amivel különböző műveleteket végezhetsz a PC és a mobil között. Lehet a PC-re USB driver is kell. Lehet az USB debuggot is engedélyezni kéne. A fórumán kérdezd meg, mert ott ez már biztosan egy bejáratott mód és nem kell találgatni.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
sziasztok,
van nekem egy nagy szivfajdalmam, remelem megtalaltam az alkalmas topikot.
szoval osregi galaxy s2-esem (amit egyébként nagyon szerettem), egyik nap megfagyott. oke, kikapcs-bekapcs, feljon a galaxy logo es ott megallt. probalkoztam android recovery-vel cache-t kidobni, ami kozben egyszercsak kikapcsolt. azota viszont bekapcsolasra sem reagal, abszolut 0 eletjel. volt idehaza ket aksi, egyikkel sem adott eletjelet. Lehetseges szoftveres problema (ezert irtam ide) es esetleg van valakinek otlete?
-
-
lovi27
addikt
válasz fuwiradis #33385 üzenetére
Nem tudom tényleg az eMMC szállt-e el, de ha az nem egy lehetetlen vállalkozás a cseréje. Érdekes volt látni.
-
wakond83
tag
Sziasztok!
Egy amatőr kérdésem lenne, szeretném ha a telefon NEM a google
tárhelyre mentené a telefonszámokat, névjegyeket hanem a hagyományos
módon a sim kártyára esetleg a készülék memóriájába.Nem tudok választani más mentési helyet az új névjegy mentési helyénél.
Eredetileg nem volt rajta google acc. de mivel céges telefon ezért az e-mailek miatt
kellett csinálni hozzá.Okkkéé, be van izzítva minden és jön is értesítés ha jön levél.
De amíg nem volt google acc. simán mentettem a számokat a kártyára.Sajnos az acc muszáj, így nem törölhető a telefonról.
A fura, hogy a saját telefonomon is van google felhaszn. fiók bejelentkezve (sajátom), de ott ki tudom választani, hogy hova szeretném menteni az új telefonszámot, névjegyet.
Az alany egy új Nokia 3.
Köszönöm a segítséget!
-
Somatom
veterán
válasz wakond83 #33388 üzenetére
Ha megadtál alapértelmezett fiókot úgy, hogy voltak a telón telefonszámok, akkor már késő, azok már le lettek szinkronizálva. Akkor talán azt teheted, hogy webes felületen törlöd a fiókból a telefonszámokat. De, legyen Vcard mentésed! Egyébként az eljárás a következő:
1.: Kikapcsolod a telón az autoszinkront.
2.: Megadod az alapértelmezett fiókot.
3.: Repülő módba teszed a telót, és bekapcsolod az autoszinkront.
4.: Ekkor hozzáférsz az alapértelmezett fiók szinkronizációs beállításaihoz, ahol kikapcsolod a névjegyek szinkronizálását.
5.: Visszaadod a telónak a netet.
Ezután engedheted, hogy az alapértelmezett fiók legyen a névjegyekhez rendelve. A névjegyek a telón maradnak, nem fogja leszinkronizálni. Mehet a Vcard import.[ Szerkesztve ]
-
kesztió
aktív tag
Kedves fórumozók,
Kezdő Androidosként (mindig is WP-t használtam) szeretnék egy kis felvilágosítást azzal kapcsolatban, hogy miként működik az Androidos eszköz képernyőjének tükrözése más eszközre, főleg, ha nem egyezik a két eszköz felbontása.
Konkrétan, valamilyen kínai aftermarket Androidos beépített autós navigációs rendszert szeretnék egy head-up displayre kivetíteni, mert az Alfa 159-nél balesetveszélyesen alacsonyan van a beépített navigáció, gyakorlatilag térdmagaságban. Erről a HUD-ról lenne szó:
[link]A céleszköz (a Hudway Cast) natív felbontása gyári források szerint 854×480 pixel, míg a forráseszköznél, a kínai navigációnál még nem lehet tudni, hogy végül 800×480-ra vagy 1024×600-ra esik majd a választás.
A következők a kérdéseim:1. Ez a cast feltétlenül rádiós kapcsolaton (Bluetooth, WiFi stb), vagy USB kábelen keresztül is létrejöhet?
2. Lehet csak pl. külön alkalmazást tükrözni, teszem azt, a navigációt, vagy muszáj a teljes képernyőt, bármelyik alkalmazás is legyen épp aktív?
3. Ha a cél felbontása nagyobb, mint a forrásé (854×480 vs. 800×480), akkor meg lehet oldani, hogy a céleszközön pixelpontosan, a képernyő közepére tükrözzön, vagy fel fogja méretezni a képet, és ezzel szétmossa a pixeleket?
4. Ha fordítva, a cél felbontása kisebb, mit a forrásé (854×480 vs. 1024×600), akkor mi történik?a) leméretezi a képet, ami jó ocsmány lesz valószínűleg,
b) a forráseszköz felbontását szoftveresen limitálja a céleszköz felbontására, azaz a forráseszközön valamivel kisebb képet fogok látni, körben fekete kerettel,
c) valamilyen intelligens trükkel „átveri” az alkalmazást úgy, hogy az mindkét eszközre egyszerre két független, különböző felbontású képet küld.5. Android 5.1.1 már bőségesen elég ehhez a cucchoz, vagy minél frissebb az Android az eszközön, annál jobb (s természetesen drágább)?
Előre is köszi!Bug és debug fia vagyok én
-
antal750
aktív tag
Heló
Láttam hogy kínlódtál az android emulátorral. Én az alsó sávot szeretném eltüntetni de nem akar összejönni. Neked hogy sikerült? Bocs de mexel fórum társtól szerettem volna kérdezni, vagy aki tud segíthetne. Honor 8 telóra kellene.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz antal750 #33391 üzenetére
Ha rootolt a telefonod ( mert az kell hozzájuk) akkor próbáld ki ezt az alkalmazást, úgy tűnik jó lesz. Nekem eddig bevált.
Egy kérdés azokhoz akik értenek is hozzá:
Ebben az alkalmazásban be lehet állítani az immersive módot. Az immersive mód bekapcsolt állapotában töröltem az alaklmazást. A felső sáv viszont még mindig rejtett módban van, újraindítás után is. Elképzelhető hogy azért mert az app átírta úgy ahogy pl a terminal emulátor írná, és ha le is töröltem a bejegyzés úgy maradt? ( mert ez igen jó lenne)[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Somatom #33395 üzenetére
Köszi! Akkor valóban elképzelhető hogy a progi nem "fut" a hátérben amikor nem indítom el, De a változtatások megmaradnak amiket beállítok vele.
Akkor ugyanígy ha Terminal Emulátorral állítom be az Immersive módot akkor az is megmarad ha törlöm a terminált. Ez csak azért jó mert ha a boxoknál maradunk, és ezt beállítom akkor nem lesz ott az app amivel az új gazdája garázdálkodhat a készüléken. ( ezt most éppen rokonnak csinálom és próbálom a legjobban beállítani mer teljesen laikus hozzá)
Úgy érted hogy mikor tüntetik el ezeket a play-ről? Nekem is fura hogy egyre több ilyen alkalmazás van amivel akár el is lehet szúrni már egy telefont. Amikor pár éve is volt egy android ismerkedős korszakom és kicsit piszkálgattam néhánykészüléket mert érdekelt a dolog, akkor nem találtam ennyi alkalmazást, többet kellett turkálni xda-n freaktabon stb hogy megoldásokat lehessen találni ilyen beállításokhoz. Vagy simán lehet hogy inkább a droid újabb verziói teszik ezt jobben lehetővé?[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
koszi a valaszt. gondolkodtam mar amugyis a cserejen, de azert meg ezt-azt, fotokat jo lett volna megmenteni rola. viszont ha tenyleg az emmc szallt el, akkor ahogy olvasom, pont az adatokat vesztettem el, meg ha sikerulne is eletet lehelni bele, halott ugy az adatmentes... jol ertem?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hello!
Adott: kolléga Huawei telefonja, aminél eddig belső memóriára ment minden, képek szinkronizálása be volt kapcsolva Google Fotókba. Vettünk memóriakártyát, képeket és videókat áttettük rá. Magától beállt a készülék, miszerint elvileg most már a kártyára lövi a képeket/videókat.
1.) Letörölhetjük-e a készülékről a fotókat? Pontosabban ha letöröljük, megmaradnak-e a képek a Google Fotókban?! Vagy szinkronizál és el fognak tűnni mindkét helyről, ha egyikben töröljük?
2.) Talán a tárhely menüben futottam bele olyanba, hogy elsődleges háttértár vagy hasonló. Jelenleg a készülék van beállítva. Melyik ajánlott? (teló 16GB, kártya 32GB)
Esetleg tanács arra, hogy miként állítsuk be? A legjobb az lenne, ha a felhőbe felmenne minden és ott meg is tudná nézni a képeket, ha pedig a telóról törli őket, akkor maradjanak a felhőben.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
spanglee001
addikt
senki nem tud segíteni? [link] találtam külföldi oldalakat de semmi eredmény, a teló csak a logóig jut, usb nem ismeri fel a gépen. a fastboot normal boot recovery menü bejön a telón, de semmit sem indít el.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest