- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Miniddeal kuponja van vkinek A820-hoz? És hova kell kódot beírni? Nem találom.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Sanyaman
tag
Gondoltam megosztom veletek a THL W100 Epic Citadel teszt eredményét. A SOC ahogy vártam viszi szépen. (mondjuk QHD felbontásban illik is)
Average FPS: 48,1
Resolution: 960x544
High Performance módAverage FPS: 31,4
Resolution: 960x544
Ultra High Quality módszerk: kiegészítettem még az ultra high qualityvel is.
[ Szerkesztve ]
-
GeoPhoto
tag
Ha valaki mostanában rendelni akar THL W100-ast, akkor elvileg a fehér változatra még érvényesek ezek a kódok, és még talán a tok is lesz mellé (amikor én rendeltem még nem volt tok)
http://www.pandawill.com/changjiang-oem-thl-w100-smartphone-mtk6589-quad-core-android-42-1g-ram-45-inch-ips-screen-p74685.html [link]
w100china-post China post, 145$
uberdealw100 SG post, 149$Szerintem a pandások nem rosszak, igaz eddig oda nem küldtem vissza semmit...
-
iMaverick
addikt
válasz Cyborg #31799 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Lenovo-hoz, akkor nézz rá a A820 koppintására (vagy lehet a belső piacra szánt modell, a fene tudja): Amoi N828. Ezen van hátsó vaku, az mehet zseblámpának. (Mellesleg én ezért választottam az Amoi-t.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
MAC72
tag
Ebben tud nekem segíteni valaki?
-
smkb
őstag
Sziasztok,
MT6589T-vel egyik gyártó sem akar kiadni 720p kijelzős telefont? Mindenkinél csak 1080p-ben van (pedig a Zopo 3 tetszene). Oda meg vérszegény még a Turbó is a maga +25% teljesítményével, a 2,25 ször annyi képponthoz.
-
Tegla80
addikt
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem
Mi a "vállalható minimum" jelenleg tab-ból?
(netezni , YT,face,böngészés, stb , játék,csak alap "gyári" max.)
Van itthon 1 Prestigio pro-duo anyunak és apu is nyomkodja néha.
Neki néznék valamit,de 36 ért nem igazán tudok jelenleg.
Van valami amivel ,megtudnám lepni és nem érezné úgy,h "gagyibbat" kapott.
(vagy várok még 1 hónapot és akkor futi a Prestigio ,lehet ez lesz)
THX[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Cyborg
őstag
válasz iMaverick #31811 üzenetére
Igen, köszi szépen, ezt az Amoi N828-at is nézegettem, közel azonos méret, közel azonos ár, csak sokkal kisebb az akksi, meg noti led sincs rajta. Az általad korábban említett OTG képességre se találtam semmi utalást a weben, nem mintha a 2Ah-s akksi bármilyen teret is adna más eszköz töltésére.
...ügyesen keverik a telefonokat ezek a kínaiak, nehogy véletlenül lehessen az embernek egy kompromisszummentes választása -
Cotina
csendes tag
válasz Chaser #31808 üzenetére
Azoknak, akik regisztrálták magukat a minideal oldalán, rendszeresen küldenek az adott email címükre egy hírlevelet, amiben - többek között - a kuponok is benne vannak.
A rendesebbje ide is rendszeresen bemásolja egyébként a listát.Az utolsó 2 hírlevelet látom én is, de A820-ra nincs kód.
-
Groovebaby
tag
válasz Cyborg #31817 üzenetére
Nekem is Amoim van, az akksiideje nekem eddig majdnem a legjobb az összes eddigi (okos)telefonom közül (zte blade, skate, xperia arc).
A notiledre egy egyszerű app segítségével kapsz megoldást, az alsó gombsor világítása villog, mint a samsungoknál van - kiválóan működik.
Én eddig nagyon nem bántam meg.Amoi N828
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Húú nagyon rácuppantam erre a kínai mobilos témára.
Nagyon nehéz választani, de szerencse még nekem nem kell, de naponta olvasgatom ezeket a fórumokat.
Remélem mire majd én vásárolok ilyesmi telót ugyanilyen könnyen be tudnak jönni az országba mint mostanság. Jelenleg gyűjtögetek rá, majd csak jövő év elejére tervezem a váltást, de nagyon meggyőzőek ezek a készülékek. Sztem ár érték arányuk verhetetlen, nekem nincs pénzem a legújabb csúcs telókra, meg nem is szánok rájuk annyit, nekem ezek használati tárgyak azért, nem ékszerek.
Hatalmas a választék belőlük, csak tudja meghozni az ember a döntést helyesen.Harapos
-
levi.hungary
tag
Kérlek javasoljatok az asszonyom részére egy kínai készüléket ami max. 4 colos ( A W8-am méretétől megijedt ), legyen benne magyar nyelv, max 200 dodóig és esetleg csajos designja legyen, (négy magosról már nem is álmodozom ekkora méretben).
-
ouzohuto
senior tag
-
Groovebaby
tag
válasz levi.hungary #31828 üzenetére
Csajos...
Egyedül én vagyok defekt, hogy rühellem a rózsaszín-picsás cuccokat, és szeretem ha nagy és nagy teljesítményű a telefonom?Amoi N828
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Groovebaby #31830 üzenetére
és szeretem ha nagy és nagy teljesítményű a telefonom
biztos a telefon szót akartad ide írni?
-
levi.hungary
tag
válasz Groovebaby #31830 üzenetére
Valószínűleg te, ha csaj létedre fent vagy a prohardveren.
[ Szerkesztve ]
-
Groovebaby
tag
válasz CoolBoy323 #31831 üzenetére
Igen, a telefont akartam írni, mert nem akartam offtopic lenni
Amoi N828
-
válasz SlayerPrince #31823 üzenetére
Akkor gyári, 3e recovery-d van.
Ha más ROM-ot akarsz feltenni akkor vagy flashtool-os verziót tudsz feltenni, vagy lecseréled a gyári recovery-t CWM-re, és onnan már lehet zip-es egyéni ROM-okat feltenni.szerk: az Etotalk-os rom-ban szokott lenni még pár alkalmazás ami meg blokkol mindenféle dolgot.
iOcean X7 CWM recovery: [link]
Tyúklábas recovery-ből telepíthető CWM frissítő zip[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
alázógyík
addikt
válasz Groovebaby #31834 üzenetére
Gyere át kecskeméti topikba, ott ez teljesen ontopik.
[ Szerkesztve ]
-
-
kosturica
őstag
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
GeoPhoto
tag
válasz b0bcat #31813 üzenetére
Ja, megnéztem az itthoni árakat, és alámentem pár ezressel Amúgy meg törzsvevő vitte el, tudja a kinti árakat, de megérte neki.
Tényleg magamnak rendeltem, de amikor rájöttem, hogy nagyobb méretben ugyanaz a 960x540-es felbontás nem tetszik ezért eladtam... meg morcos voltam, hogy még nem járt hozzá tok
Van olyan cuccom amit áron alul sem visznek el, ilyen a biznisz...
A méretén kivül minden tetszett benne, a GPS remekül talált jelet, 5m-es pontossággal, a böngészés gyors volt, csak a felbontást éreztem kicsinek 4.5 colon a mostanihoz képest.
Most remélhetőleg lesz egy fullHD-s, ami szerintem túlzás, de kipróbálni jó lesz, ha az sem tetszik akkor megy fel az apróra.
Ui: leellenőriztem a korábban linkelt DAXIAN XY100S telefont, de talán nem véletlenül adják 99$-ért, mert se 3G se GPS nincsen benne, ha hihetek a neten talált leírásoknak. Ennek a fényében még mindig a legolcsóbb 4 magos normális teló a W100-as.
Ui2: A Tesco újság hátulján van egy 2 magos teló 71e-ért, mtk6577-el, az már simán dupla ár mint a kínai, még ha valami support is van hozzá akkor is sokallom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest