Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyborg

    őstag

    válasz cappa72 #31682 üzenetére

    Köszi szépen!

    Tetszik ez az A820, mint ahogy az összes Lenovo, csak a zseblámpa miatt ki a kosárból nálam.

    Jelenleg a P770 érdekel módfelett (főleg üzemidő, vaku, és notification led "mániás" vagyok), jó lenne arról is egy Antutu Battery Test eredmény, de nem találni a neten. Azzal vígasztalom magam, hogy olyan sokáig tart biztos, hogy nem győzik kivárni a tulajok, ezért nincs még róla adat:) Plusz ez az OTG funkció is nagyon tetszik.
    Úgy érzem(most), hogy nekem talán ez a ~130mm hossz a kezelhetőség felső határa, és ebben a tartományban egyenlőre nem találtam ellenfelét, max a Jiayu G4, de az egyenlőre drága, nem világítanak az alsó gombok rajta???, és eléggé akadozik az ellátás.
    Hozzáteszem, hétköznapi felhasználó vagyok, nem játszok, nem filmezek rajta, így engem nem villanyoz fel, hogy a G4 4 magos, és majdnem 2x annyit tud Antutuban. Ha 2 maggal is suhan a rendszer, és megy minden program akadás mentesen, akkor az Nekem oké.

    Nem értem egyébként, hogy miért nem terjedt el annyira a P770, alig olvasok róla, alig látni itt fórumot olyan embert, akinek van? Mi lehet ennek az oka? Már mindenki quad core-os telót keres, vagy a 4,5" már kicsi?

Új hozzászólás Aktív témák