- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz hungobungo #31122 üzenetére
Ha külön van, lehet cserélni külön a digitizert. Nekem kellett. Saját kezüleg megtörtént. Jiayu g2h-n
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
dhgm
tag
válasz Pachenkoooo #31145 üzenetére
Nem fogod, csak olvass utána, meg dobálózz vele.
1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7
-
Flexy90
senior tag
válasz Maximum1 #31202 üzenetére
Köszönöm, tudom használni a keresőt, olvastam az előző hszeket is, csak azt hittem kapok vmi plusz infót.
Azt viszont tényleg nem vettem észre, hogy már el is adja.. Arról már nem dicsekszik senki, hogy miért...
Lehet rendelek én is, és eladom egy 10essel drágábban ha nem tetszik, mint a többiek...Xiaomi Fan
-
BullZeye
veterán
válasz FalconKnight #31209 üzenetére
És milyen véletlen, hogy újonc, és ő is pécsi és csak az ő HSZeit nem törölték hát na
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
mlaci01
tag
Sziasztok.
Talákozott valaki már olyannal, hogy nem lehet a cwm-be bootolni, hiába nyomom a power+volume up-ot, csak fekete képernyő van.Ilyenkor legtöbbször csak az akku kivétele segít.Viszont Mobile uncle tool-s ból ha nyomok "Into Rcovery Mode"-t akkor működik.[ Szerkesztve ]
-
slezakimi
senior tag
Skacok kár ezen vitázni szerintem.
Az vesse az első követ aki nem szeretne 10 000 ft.-t keresni.
Valaki azt mondja holnap nézd adok ennyit a telódért,és nekem megéri
akkor oda adom.Teló van még,vevő meg akkor amikor pénzt ad.
Rendelek másikat és kész. A lehetőség mindenkinek adott,hogy megvegye kintről.
Ez a véleményem,dumáljunk inkább a telókról""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Mateosz
aktív tag
válasz kisbuba #31194 üzenetére
Korábban ha offline voltam, akkor elég hamar eltűntek a műholdak és nulláról kezdte el keresni (nem volt türelmem kivárni). Ilyen most egyáltalán nincs. És picivel érzékenyebb lett. Így már egész használható.
Buccer és FalconKnight:
Szintén zenész! (Pécsett tanulok)[ Szerkesztve ]
*** Be prepared! ***
-
Mikuland
tag
Üdv! Akinek van S5-Butterfly telója, őket keseríteném el, hogy az enyémnek a hátlapja a hangszóró melletti sarkán elrepedt.
Nem dobtam le, szerintem nem érte semmi behatás, talán ha néhányszor volt levéve. Lehet az elején mikor alig tudtam lefeszegetni akkor sérült meg....
Ez nálam már a vonzás hatalma!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
Nwis86
aktív tag
Zopo C2 felvételem, szerintem nagyon rossz, valakinek ötlete hogy lehetne ezen javítani?
[link]A videó alatt halható pattogás nem csak a videóban van, simán is lehet hallani a teló adja ki amikor fókuszálni próbál, bár élőbe ez inkább kattogás
[ Szerkesztve ]
-
maross
nagyúr
2gb-s keszulekek 250dollar kornyeken meg mindig sehol?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Terentius
őstag
Lehet én vagyok a hülye,de a kamerán belül nem találok makrót.
Egyébként az este már itt támadási felületet nyújtottam,hogy ajnározom a telefont miközben el akarom adni,tehát nem vagyok hiteles forrás.
1.Ez egy szakmai topik nem apró.Gondoltam nem az ide irogatók a célközönségem.
2.A Thl W100 tényleg mindenben ok kivéve a kamera.Egyelőre azt tudom én is mondani,hogy a fényképező része nem a legjobb,de szerintem 720p-ben korrekt videót csinál.Ma feltettem rá a Real Racing 3-at is 2x lefagyott telepítés során és csak az akku kivétel oldotta meg a helyzetet.Ettől függetlenül nem bántam meg,hogy ezt vettem,mert a 240 ppi tökéletes.A képe tű éles,nincs bevilágítás és egy darab pixelt nem láttam.Haverom One X-e mellett ugyanolyan volt a kijelző pedig az HD.[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Bagira01
veterán
Minideal hírlevél:
Lenovo A830
our price is 198.99$(11$ discount code 12mini)JIAYU G4(56country language)
our price is 203.85$DAKELE II 2G/32G(56country language)
our price is 315.85$JIAYU G3S(56country language)
our price is 203.85$Amoi N828
our price is 175$(10$ discount 33ed)THL W100 have black color now
our price is 155$(14.99$ discount 44ABED)ZOPO C2
our price is 244.99$(10$ discount 1234ed)Vowney V5
our price is 175$(SG POST)Newman K1 MTK6589
Our Price: $204.85(SG POST)Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
SUPREME7
addikt
Na leteszteltem ezt az Endomondo-t. Szerintem a program nincs optimalizálva az MTK procira, mert Runkeeperrel tökéletes eredményeket kaptam, ez a program meg bődületes baromságokat dobott
45perc alatt megtettem 201km-t laza 157km/h átlagsebességgel Viszont a térképen az utat jól mutatta, az rendben volt.
Úgyhogy szerintem a fejlesztőkön múlik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
wood77
tag
A Lenovo K900 "csak" 493usd a pandawillen kuponnal és 486usd az en.jd.com oldalon simán. Nem lehet, hogy kamu? Mert ez a teló 520 és 700 dollár között mozog oldaltól függően.
-
mrjon
csendes tag
sziasztok vásároltam egy alcatel 5035xpop dual szimes telcsit és hogy kell számkijelzést csinálni mert rejtet és nem találom sehol jah és frissiteni hogy lehet?????4.1re????
-
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Full HD-s dualsim-es telefont keresek, első körben az UMI X2-t néztem ki.
Van valami másik típus amit ajánlotok max ~300$ körül?
Érdemes 2GB-osban gondolkozni egy ilyen telefon esetén vagy elgé az 1GB RAM is?
Köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest