- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
a posta.hun kell nézni a nyomon követési számot amit mindeal en adnak?
-
rgyorgy
tag
-
kmisi99
addikt
Kösz a linkeket.
-
bigrock
addikt
Jiayu G4 megérkezett.
Röviden leírom a mai tapasztalataimat, aztán, ha időm (+a modik) engedi, nyitok egy blogot is neki.
Minideal-ról jött kb. 18 nap alatt, "garden tools" megjelöléssel, egyéb költségek nélkül.
Méret: eddigi telefonjaim közül a felbontás/méret viszonylatban a LEGJOBB.
Minőség: kifogástalan, nem recseg-ropog, jó tapintású matt hátlap, nem csúszik ki a kézből, az átlagnál kicsit könnyebb, fémet nyomokban sem tartalmaz. Szokásos tartozékok, headset nem jár hozzá.
MIUI-szerű 4.2.1 ROM-mal érkezett, sok kínai app-pal, majd túrok később hozzá normálisat. Gyárilag van 4-5 theme, lehet válogatni.
Szokásos zökkenésmentes futás, gyors, mint a villám.
Rootolva jött, de kell majd hozzá keresni CWM recoveryt, mert a gyári silány, bár angol nyelvű.
Kamera: szokásos kínai minőség, a középszerűnél kicsit jobb. A videofelvétel sokkal jobb minőségű.
Benchmark: Antutu: 12700, Epic Citadel: 55,6 FPS/High Detail, 23,6 FPS/Ultra High Detail.
Kijelző: világbajnok, gyönyörű színek, erős nappali fényben simán látható, jó betekintési szögek.
SIM kezelés: hibátlan, nem dobálja egyik kártya sem a térerőt (1 sima és 1 microsim)
GPS: GPS Test kb. 20 mp alatt talált 9 műholdat, azt stabilan tartotta, 4-5 m pontossággal, A-GPS rásegítéssel.
Videolejátszás: a FULL HD-s MKV filmet röccenésmentesen játssza le az MX Player.
Az audio képességei meglepően jók, (erre nagyon háklis vagyok) nagyon szépen szól egy Xears TDIII fülessel. Kihangosítva is hallható tökéletesen.
Villanó van (középszerű, inkább zseblámpának jó), és 3 színű notification LED.
Sajnos a kapacitív gombok nagyon halványak, de ez mostanában divat sok kínai telóban.
Az akksi 3000 mAh-es, még tesztelni nem volt időm.
Dióhéjban ennyi. -
GeoPhoto
tag
válasz Cotina #32615 üzenetére
Pandawill Happy Hour egy gyorsasági játék Kolléga most csapott le egy tabletre sikeresen...
Amiért többet is levonthat a PP az a következő:
A Panda átirányít a PP-re, ahol engedélyezel egy tranzakciót (sajnos azt sehol nem láttam kiírva hogy ez még változhat) majd visszamegy a Pandára, ahol még kiválaszthatod a szállítási metódust, ami elvileg ugye az árat is változtatja. Mivel a HH közben nemcsak a szállítás változik, hanem maga a termék ára is ezért megtörténhet, hogy teljes árat számolnak... Amit még tapasztaltam, hogy az első és a második forduló között is felugrik teljes árra, ami viszont a Panda programozóinak a hibája.
-
domerator
veterán
válasz bigrock #32756 üzenetére
A garden tools-on fel percig hangosan rohogtem...
(az akkud siman lehet 3000-es ha makod van... az enyem szinte biztos hogy 3200-as, amennyi ra van irva)
Amugy a 2/32 gigas verziot vetted? Csak 1 akku jar hozza?
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
bigrock
addikt
Most egy Zopo ZP980-at próbálgatok, de az én kezeimnek túl nagy a mérete, előtte HTC Desire-t nyúztam majd 3 évig. Az S2-höz képest mindenképpen előrelépés (4 mag, HD display, 2 SIM). A hangszórója teljesen jó.
Domerator: 4/1 GB-ost vettem, 3000-s az akksi (1 db)[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
válasz CoolBoy323 #32762 üzenetére
Abszolút nem zavaró a kamera, csak vigyázni kell, hogy a kisujjad ne lógjon bele a lencsébe, amikor célzol.
Tok nem járt hozzá, majd Ebay-ról bótolok valami. -
Saccco
nagyúr
válasz Saccco #32660 üzenetére
Bővítem, plusz linkesítem a korábbi listát (900MHz WCDMA/UMTS).
Lista, hozzávetőleges árakkal (etotalk - máshol biztos van olcsóbb):
HD - 1280×720:
- Umi S1 - 5" - 200$ + DHL
- Umi X1S 4,5" - 170$ + DHL
- Huawei D2 Mini - 4,3" - 300$(?) + DHL (kakukktojás)
- ZTE V987 - 5" - 250$ +DHL
- Koobee i96W - 4,7" - presaleFHD - 1920×1080:
- Koobee MAX X7 - 5" - 360$ + DHLqHD - 960×540:
- Koobee i93 - 5" - 260$ + DHL
- Lenovo A820 - 4,5" - 144$ + DHL - A830?!
- Lenovo S750 - 4,5" IP67 - 280$ + DHLFWVGA - 854×480:
- Lenovo A706 - 4,5" - 190$ + DHLDHL - 34$
Azért az leszűrhető, hogy a Lenovo-nak sok készüléke támogatja a 900MHz-es UMTS-t, ugyancsak található pár versenyző a Koobee készülékei között is.
Ha valaki még tud más készüléket is ne legyen rest.
Frekvencia sávok:
Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHz
T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
hun_gery
aktív tag
válasz CoolBoy323 #32766 üzenetére
Azok közül is csak a legkeményebbek, akik nyáron sem olvadnak el
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hun_gery #32767 üzenetére
jogos, kemények vagytok megérdemlitek!
Deal of the day! Save $30 when you buy JiaYu G4!
egy 10-sel olcsóbb, mint minin.. kérdés, megéri-e kockáztatni az ismeretlenért... vagy csak nekem ismeretlen?[ Szerkesztve ]
-
andras888
aktív tag
Nemrég írtam hogy vettem egy htc one x másolatot, mtk 6577 1 gb ram hd kijelző. De problémás volt a ram mindig tele volt, belassult a teló, betudtam lépni egy test funkcióba (hang le+bekapcs) és kiderült a turpisság valójában 6575 proci van benne, a ramról nem találtam infót, de valószínűleg 512 Mb.
Aliexpressen vettem disputon töröm a fejem, van aki disputolt már alin, leírná a folyamatot, nem szeretnék meglepődni. -
matrody
csendes tag
Valakinek van tapasztalata Jiayu G3S vagy Umi X1S-ről, nem tudok dönteni a kettő között.
-
b0bcat
addikt
válasz andras888 #32769 üzenetére
A 6575 sem egy katasztrófa (én anno nem éreztem lassúnak az ilyen SoC-cal szerelt telefonomat), de nyilván bosszantó, hogy átvágtak... Ha van lehetőséged reklamálni, akkor azt mindenképpen tedd meg!
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
smkb
őstag
válasz bigrock #32756 üzenetére
Én sajnos több helyen olvastam, hogy a kamera pocsék, a videofelvétel meg még rosszabb. Azért meglepő ez, mert a kamerára fogták a késlekedést, hogy a szenzort szállító beszállítónak problémái vannak. Ehhez képest a tesztekben a 13mpxes kamera eléggé gyengén szerepel.
-
matrody
csendes tag
válasz CoolBoy323 #32773 üzenetére
Köszi a megerősítést, az én szívem is afelé húzott
-
bigrock
addikt
válasz Cyborg #32772 üzenetére
Hello
1. Szerintem nincs benne, de ki fogom próbálni egy OTG kábellel
2. Zavar, de kb. 1 napos használat után elég jól rá lehet érezni a gombokra.
3. A battery test-et 7végén megcsinálom.smkb: Én eddig pár fotót lőttem, azt is csak 8 MP-lel, mert -ha jól tudom- az MT6589 platform a 13 MP-t csak interpolálva tudja, annak meg nem sok értelmét látom. Mondjuk úgy, hogy nem rosszak a fotók, gyanítom újabb firmware-rel még jobbak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
andras888
aktív tag
válasz CoolBoy323 #32770 üzenetére
Tudom hogy 1 magos, ez ki is ütötte a biztit, azért nem tudtam biztosan hogy mi is lakozik a telómban, mert annyira jól sikerült másolat, hogy a progik a tegra3-as procit vélik felfedezni benne. De ez a test üzemmód kimutatta a foga fehérjét.
Valóban elmenne a proci, mert csak akkor lassul be, ha megtelik a ram, de nem véletlenül kerestem két magos telót, 1280*720p felbontáshoz elkel az erősebb cpu+gpu páros.
Amúgy nagyon elszomorodtam, mert beleszerettem a telefon kinézetébe, kijelzőjébe, valóban minden porcikája hasonlít a one x hez, olyannyira, hogy a hátlap szerintem eredeti.
Bevittem a vodába, hogy ugyan cseréljék már ki a 6000 éves simemet egy mikrosimre, megkérdezi az eladó csajszi, itt vásároltam a készüléket, feleltem nem éppen Azt mondja, 7000 ért tudok adni új simkártyát, mondom mi??? Végül felajánlotta, hogy kivágja a mikrosimdarabolóval a régit.
Ő is mondta, hogy jó kópia.(#32778) dReFiX:
Azt olvastam, hogy alin ez gyorsan megy. Most kiderül.[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz andras888 #32769 üzenetére
Csinálsz screensohtokat, disputenél meg kiválasztod, hogy Fake products, mert ez már belefér, ha úgy is volt hirdetve. Írsz egy kis levélkét, hogy a leírásban teljesen ,más van, mitn ami a valóság, úgyhogy kéred vissza a pénzt, egyúttal becsatolod a screenshotokat is, meg érdemes a telót lefényképezni kívülről is, hogy látszódjon az is, ami a képernyőn van.Így a 3e Ft környéki visszapostázást bukod, de vehetsz egy másik telót. Vagy kérsz részlegest, aminek szerintem így semmi értelme, és megpróbálod eladni valakinek a telót.
(#32770) CoolBoy323: Azt az Antutut, ami elsőre 30e pontot írt ki, és mind a mai napig 8magos a telóm?
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz akos727 #32779 üzenetére
Én a Pandát nem erőltetném, bár másoknak nincs olyan rossz tapasztalatuk vele, mint nekem. (Nálam eddig 2-ből 2 esetben "nem jött össze" a rendelés - miután már fizettem. )
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Terentius
őstag
Smsreg.apk-t hogyan lehet eltávolítani?Rámennék az eltávolításra,de nem lehet rányomni.
OnePlus 12 16/512
-
vegyszer
addikt
-
válasz Terentius #32786 üzenetére
CWM-ből, kínaszoft eltávolítóval.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
andras888
aktív tag
válasz RVR400 #32783 üzenetére
ráírtam az eladóra, hogy ne legyek "k*cs*g" hogy nem szólok neki erre azt mondta hogy futtassak antutut, hogy hány pontot kapok. Megtörtén össz pontszám 10225 ram 2004 cpu 3301 cpu float-p 2584 2d 283 3d 1184 kaptam, az jó vagy rossz? Illetve mannyire bízhatok benne, mert rajta volt a telón és nem tudom frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz andras888 #32792 üzenetére
sanszos a mokolt antutu, volt mar ilyen.
mentsd el a jelenlegi antutut, aztan torold le.
utana probald meg feltenni - ha tudod, akkor marketbol.es persze a factory mode-rol csinalj fotot vagy akar videot is .
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tolvaj!
őstag
Lehet ostoba kérdés, de a piros szolgáltató csak 900 mhz t használ?
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
-
b0bcat
addikt
válasz akos727 #32788 üzenetére
Lejárt a szerk. idő...
Az történt, hogy nem küldték a cuccot. Hetekig. Mondták, hogy majd lesz (pedig az oldalon nem írták, hogy elfogyott volna), de nem tudták betartani a saját ígéretüket, így visszakértem a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest