- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz mclaren777 #88301 üzenetére
Bal felül a kutya feje azzal odalépsz.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
szeretném lecserélni a mail címem, és ezzel együtt a google accountom.
van lehetőség. hogy az új mail (gmail) címmel használjam a telefonom, és a megvásárolt alkalmazások éljenek ott is?
itt a telefonra való bejelentkezésre gondolok. nem szeretném egyáltalán használni a régit. szóval nem úgy szeretném megoldani, hogy bejelentkezek a telefonon a régivel, kikapcsolom a gmail szinkronizációt a régivel, és az újra meg belövömelőre is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
nubiai
tag
Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban, csak most az egyik ismerősömnél felmerült az igény. Létezik valami diszkrét chat program? Amit csak rejtetten lehet elindítani, hogy más ne találja meg, és akkor is csak jelszóval? (Pl. tárcsázóból: 1234#) Amiben be lehet állítani, hogy ne jelezzen semmit, ha üzenet jött. Majd ha megnézem, akkor megnézem, egyébként maradjon csöndben. Vagy úgy jelezzen, hogy csak én tudjam, hogy az jelzés. Pl. egy ikonon valami kis dolog megváltozzon, vagy valami hasonló okosság.
-
MODERÁTOR
-
eastsider
nagyúr
válasz Viktor0610 #88305 üzenetére
köszi, én is erre jutottam, marad a fent említett megoldás. és beállítom az új mailt gmail syncre
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék pl. alkalmazást vásárolni play.google.com mobilra de nem szeretnék hitelkártyát és bankkártya adatot megadni Lehet itt fizetni paysafecard? mert fizetésnél van lehetőség:kód beváltására, de paysafecard kóddal nem működik
-
Bozek
nagyúr
-
MichaelSD
őstag
Naptár progikban, hogy lehet megadni, hogy az új naptár bejegyzések automatikusan a adott naptárba menjen a bejegyzés, és ne pl. a születésnapok naptárba
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
aprokaroka87
nagyúr
üdv
valaki tud nekem ajánlani olyan jegyzetelő appot amiben a jegyzetek listája kijelölhető,ugyanis eddig megnéztem 8 ilyen appot és eggyikben sem talláltam erre lehetőséget...ha sok jegyzetet készitek elég izé dolog eggyesével kijelölni a listát.Ami előnyt jelentene:Legyen benne automatikus mentés valamint ne ragazkodjon a Google play service-hez.
Eddig Colornote-t használok...nagyon jó...viszont a listákat nem tudja kezelni rendesen
köszönöm!
-
Flexy90
senior tag
Karácsony közeledtével nincsenek nagy app leárazások playen, amazonon stb?
Xiaomi Fan
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok!
Valamelyik Lock screen alkalmazás tudja kezelni a gif-et?Lényegében, azt szeretném, hogy az adott Gif-et lejátsza a záróképernyőn ne pedig csak egy képet mutasson.
Köszönöm
-
t181
senior tag
válasz Flexy90 #88316 üzenetére
Play-ről a következőket vettem meg:
Nova Launcher Prime - 127 Ft (bár azt hiszem vége az akciónak már)
Cryten icon pack - 229 Ft
Minecraft: Story mode - 29 Ft (csak az első rész kerül ennyibe)
Lara Croft GO - 437 Ft
Full Version Unlock (Solid Explorer File Manager) - 299 FtÉn azt ajánlom nem kezdj el nézelődni. Ebből a sok app-ból igazán csak a Nova volt fontos, a többi vásárlás "ha már ilyen olcsó" alapon történt. (esetleg még a Cryten volt must-have, már nagyon régóta "használnám")
Amazonon rengeteg fizetős app van most ingyen, amik nagy része szerintem haszontalan, de mindig van pár alkalmazás, ami miatt érdemes átnézni.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
darvinya
titán
Hmmm…Opera most már mikró kompromisszum használható.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
törölt tag
-
KurtCobain
őstag
-
holozis_HUN
veterán
válasz KurtCobain #88337 üzenetére
igaz... (Várom az oltást )
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
KurtCobain
őstag
Úgy látom nem volt még:
Lightning Launcher - 125Ft.Mmm'kay?
-
Flexy90
senior tag
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Húgom telefonján böngészés közben felugrott egy ablak, mint alkalmazás telepítésnél, miszerint a telefon vírussal fertőzött, kattintson az okéra az eltávolításhoz, blabla, stb. Persze nem kattintott, bezárta ahogy van.
Azóta nem jött elő, futtatunk egy Esetet meg Malwarebytest, nem találtak semmit. Érdemes még aggódni miatta?
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
mexel
veterán
válasz #79335424 #88333 üzenetére
Köszi, de szerintem párom nem fog nagyon másolni, bsplayert használni, a sima youtube appot használja. Ha azzal nem lehet mit tenni akkor úgy marad sajnos
Furcsállom hogy nem csinálnak semmi jó adblockot. Egy időben olyasmit olvastam hogy létezik az adblock plus is androidra ( persze nem play-en) de aztán már nem nagyon hallok róla. -
air
nagyúr
válasz holozis_HUN #88336 üzenetére
Aki felületet ad, abba mindenképp.
Egyébként ez nem belekötés volt, hanem színtiszta tény.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
drmotto
őstag
Ha alkalmazáson belül veszek meg egy appot (Solid Explorer), akkor az is full lesz a többi eszközömön is? Vagy ilyenkor meg kell venni minden eszközre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest