- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz LonGleY #61501 üzenetére
A leírás alapján napokig (4-5 nap!) monitorozza a telefon használatot, aztán az alapján állítgat a beállításain használat közben. Kipróbálom, kíváncsi vagyok rá.
Persze nyilvánvalóan olyan esetben nem fog segíteni, ha valaki már tudatosan úgy használja a mobilját, hogy minél jobban takarékoskodjon az akkuval.
Érdemes megnézni a screenshotokat, szerintem sokat elmond. Pl. lehet szabályozni, hogy milyen gyakran mehessenek netre az appok.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LonGleY
veterán
Ha nekem abban lát bármilyen rendszert, ahogy én használom a telefonom, akkor megeszem a kalapom. Illetve nem látom a root jogra való felhívást. Anélkül mégis mit művel?
Edi77: Azért, mert mint olyan, nemlétező kategória. Épp most alkották volna meg? Én maradok szkeptikus, és hagyom szépen a Gmail-emet rendesen szinkronizálni, amikor pedig nem kell, szépen kikapcsolom a wifit magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz LonGleY #61506 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy okvetlen próbáld ki Egyébként én sem hiszek ezekben a programokban, próbáltam párat, de csak feleslegesen merítették az akksit és foglalták a helyet. De próbálkozni azért lehet, ki tudja, hátha ez lesz a megfelelő progi.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
beg
veterán
Greenify+tasker kombó. Ennél többet egyik batterysaver sem tud kihozni, és ezeket bárki személyre tudja szabni az igényeinek megfelelően.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zeorsdfd
senior tag
Én komolyan rengeteg ilyen progit próbáltam, teszteltem, elemeztem. Nos, megtaláltam a legjobb megoldást, több éve használom és most közzé is teszem.
Radikálisan növeli az akkuélettartamot! Ingyenes! Nem fut a háttérben, nem foglal helyet! Gyorsan indul, akár fél mp alatt is maximális teljesítménnyel működik. Az összes "battery saver jellegű app" rajongóinak ezt ajánlom.
Íme. -
batai15
félisten
Valami jó dialer és névjegy appot tudnátok ajánlani? Köszi
-
Edi77
őstag
válasz zeorsdfd #61509 üzenetére
Annyira mélyen, mint te, nem merültem bele ezen progik boncolgatásába, tesztelésébe, többek között az általad linkelt megoldás végett, de azért egy esély mindenkinek jár, mégha nem feltétlenül akarja is mindenki kipróbálni.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Dottore
addikt
válasz zeorsdfd #61509 üzenetére
Amellett, hogy mindketten ugyanazt gondoljuk a témáról ez elég gyenge.
Az akksi kímélő appokat jellemzően azért próbálgatják a népek, mert pont nincs lehetőség tölteni mikor kellene.Ha használnék hasonló cuccokat, akkor ahogy beg írta, Greenify+tasker kombó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem az elméletnek van alapja. Logikus, hogy a készülék beállítható bizonyos határokon belül egy optimális működésre. De ezt még símán lehet fokozni a felhasználó egyéni elképzeléseinek és szokásainak megfelelően. Azt viszont én is kétlem, hogy ezt egy alkalmazás "kútfőből" meg tudná oldani, főleg root jog nélkül. Mivel lehet hatékonyan befolyásolni az akkuidőt? Mondjuk a governorok, a kijelzőidő, az adatkapcsolatok módjának dinamikus változtatásával. Ezeknek a feltételeit hogyan tudná egy alkalmazás helyettem meghatározni és root nélkül hogy hajthatná végre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot! Megbízható e-book olvasót keresek. Jó párat megnéztem már.Esetleg valaki tudna ajánlani.Előre is köszönöm.
-
norbert1998
nagyúr
-
zeorsdfd
senior tag
válasz ignisz #61516 üzenetére
Alapvetően a Moon+ Reader amit én ajánlanék.
-
fdisk
őstag
A viber hol tárolja az üzeneteket?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #61448 üzenetére
Végülis megoldottam, hogy feltettem egy Screen Timeout nevű appot, amivel ki tudtam kapcsolni a kijelző kikapcsolását. Így már nem sötétedik el.
═════════════════════════════════════════
-
törölt tag
válasz norbert1998 #61517 üzenetére
Nézd meg, amiket példaként írtam! Melyiknél számít a chipset? Ha leveszem 10 mp -re a screen timeoutot, akkor símán villanyoltást csinál mondjuk egy mail olvasása közben (a példa csupán elméleti). Mi a megoldás? Az, hogy meghatározom neki, hogy milyen alkalmazásoknál, mennyi legyen a timeout, esetleg külön definiálva a töltés közbeni állapotot. Vagy lezárt kijelzőnél a szinkronizálás, vagy a teljes adatkapcsolat idejének és módjának változtatása (autoszinkron helyett időszaki, screen off alatt csak 2g, stb.). Ehhez az én elképzeléseimet kéne ismerje az alkalmazás, nem a SOC -ot.
-
Surfym@n
senior tag
Én még az Intelli3G-t tudom ajánlani (root + xposed kell hozzá), aki spórolni szeretne az akkuidővel. Sztem egy jó irány, mert sajnos a 3G nagyságrendekkel többet fogyaszt mint a 2G üzemmód. S mikor egy telefon készenlétben van akkor bőven elég hogy 2G hálózaton lóg (pl.: push notik)
Ráadásul eseménytől függően beállíthatod a 2G/3G váltást.
Kb 5-6 Mb RAM-ot fogyaszt 100km-en (service-mode)[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
törölt tag
A Tasker plugin, az egy olyan, egyébként önálló alkalmazás, amibe beépítették azt a lehetőséget, hogy meghatározott funkciói Taskerből is kapcsolhatóak legyenek. Pl. az ingyenes Foldersync nem Tasker plugin. El tudod Taskerből indítani, mint bármelyik másik alkalmazást, de azt nem tudod variálni, hogy épp melyik mappapár szinkronizálását indítsa. A fizetősben viszont igen. Amit Te kaptál, az nem Tasker plugin, hanem Tasker profil. Mintha egy Robotparancsot, vagy egy bármilyen alkalmazás beállításainak saját mentésfájlját exportálnád. Ezt csak az exportáló alkalmazás tudja kezelni. Megpróbálhatod Robotban importálni, de nagyon meglepne, ha sikerülne. Taskerben van egy lehetőség, amit sajnos, a Robot nem tud. Van egy AppFactory nevű Tasker segédalkalmazás (ez több, mint egy plugin, mert kifejezetten a Taskerhez készült), amivel Tasker profilt önálló, telepíthető alkalmazásként (vagyis egy .apk) lehet menteni. Természetesen vannak korlátozások (pl. ha a profil külső programra hivatkozik, akkor az tudomásom szerint bukta, mert hiába van nálad is telepítve, a profilban szereplő hivatkozási azonosítója más). De pl. telófunkciók kapcsolgatásához megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz #79335424 #61529 üzenetére
ez igaz. viszont én akkor sem hiszek a tündérmesékben. valamit lehet, hogy segít, de a tudatos felhasználónak ilyen nem kell.
pl. én a fényerő terén. mindig azt használom, ami nekem kell, és nem amire a telefon azt gondolja, hogy kellhet. az elsők között kapcsolom ki az automata szabályzást[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbert1998 #61537 üzenetére
Pont erről gagyogok én is! Te írtad, hogy a Qualcomm alkalmazás talán képes rá. Erre helyettem biztos, hogy nem képes.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Na visszakerult a Facebook appba a belso bongeszo. Eleg gyors. Youtube ot jol vitte. Otthon jobban atnezem, de most fogy a mobilnetem.
-
mttssz
senior tag
Keresek letoltesvezerlot, ha csak siman bongeszobol toltok, 10/7 megszakad. Melyiket ajanlanatok?
-
törölt tag
válasz mttssz #61544 üzenetére
Advanced Download Manager. Ennek a pro -ját használom. Szerintem rendben van. Egy dolgot hiányolok belőle. A data.hu -ról nem tud a linkekből letölteni, be kell hozzá lépni az oldalra és a prémium accountot sem ismeri. Arra Ponydroidot használok (ami egyébként szintén nem rossz cucc, csak az ADM már "hozzámnőtt").
dlaj:
Sajnálom, nem akartalak kimeríteni![ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz norbert1998 #61543 üzenetére
Ha többet neteznék telón, akkor tuti megvenném + hozzá a Tappath -et, de számomra fölös. De aki sokat nyomogat linkekre, annak én is ajánlom
@Bozek: A Betát használom (Version 18.0.0.24.14.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok