- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
A play tele van vele.Multi Window.
Van amelyik xposed kell.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
olivera88
veterán
Tudja valaki h Google asszisztensben lévő időjárás kártyák milyen min alapulnak? Eddig szinte mindig megegyezett a valósággal mikor néztem, az elébb 13 fokot mutatott gyenge esővel, és 14.1 fok volt nálam és szemerkélő eső.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Joker88
őstag
a kérdésem az lenne a gurukhoz, hogy van-e olyan alkalmazás / feature az Androidban ami a telefonon található LED vakut is villogtatja ha hívás érkezik,addig ameddig fel nem veszem ?
Tehát addig villogna a vaku,ameddig fel nem veszem a telefont. Egyfajta fényjelzés a hang mellett.[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
dokee78
félisten
Checkyhez hasonló teló loggoló alkalmazást tudtok?
Nem logcat kell.
Olyan ami diagrammon mutatja melyik napon hányszor lett feloldva Pl. -
törölt tag
válasz Joker88 #61907 üzenetére
Eccerű logika alapján, ha a telóban van vaku, meg call, akkor kell legyen Vaku On Call is.
Csak találtam, nem próbáltam![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #61911 üzenetére
Ha van Elixíred, akkor Floating Widget -tel is meg tudod csinálni. Ebben profilokat tudsz létrehozni. Minden profil egy képernyőelrendezés, lebegő widgetekkel. Most Neked 1db. widgeted lesz, 1db. profillal. Az pedig egy 1x1 -es Elixír parancsikon widget, ami a VoiceSpeedDial -t indítja. Persze minő meglepetés, a Floating Widget Tasker plugin, vagyis a Robotban beállíthatod, hogy mikor, melyik profil, azaz widget elrendezés jelenjen meg. De sztem erre ráérsz. Csinálhatsz Elixírben notibár parancsikont a VoiceSpeedDial -nak. Lehúzod a rolót és rátapizol. Vagy beállítod a Robotban, hogy rázásra hívja be. Aztán, majd ráérsz variálni a behívás finomításán, ha már megbarátkoztál a hangvezérléssel.
Melyik VOIP -hoz szeretnél behívó intentet? BC? -
darvinya
titán
válasz norbert1998 #61912 üzenetére
Nekem meg van közvetlenül az app, de mire feltöttem volna 32kbps-en 10+MB-ot.
Ez a frissítés nagyon ott van, szerintem.
Nincs mit.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
beleszólok
senior tag
Nem tudom, hogy android vagy Samsung gond: note2-m van. A képnézegető, ha szerkeszteni akarok egy képet, felajánlja, hogy letölti, de nem történik semmi. Az utolsó reset előtt felraktam: egy primitív, de a céljaimnak megfelelő program... volt. Most nem találom a play áruházban sem a letölthető, sem a korábban telepített alkalmazások között.
Van valakinek ötlete, hogy miért?
(Egy tipp most jutott eszembe: a Samsung boltja le van tiltva. Ha Samsung specifikus szoftver, akkor sejtem az okát)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
-
Llew
senior tag
FTP kapcsolatot szeretnék létrehozni a gép és a telefon között. Felraktam az FTPServer-t, de nem látja a belső memóriát. Illetve látni látja, de nem tudok vele semmit kezdeni, mert amint megnyitnék egy mappát akkor vissza dob a gyökérbe. Az SD kártya rendben működik.
Leszedtem az EX File Managert is, annak a belső FTP-jével tudom használni a belső tárhelyet is.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
nyuszi123456
aktív tag
Erre a felajánlott rendszerfrissítésre sosem kattintottam rá. Ma este arra lettem figyelmes, hogy dübörög a net, miközben én használni nem tudom. Hát elindult magától a rendszerfrissítés. Mondanom sem kell, nem értek egyet ezzel az eljárással. Így még csak lehetőségem sem volt rendszermentést készíteni előtte. Ez erőszak. Azért nem kellene úgy tenni, mintha nem is fizettem volna a gépért, és bármi kötelezettségem lenne a Google vagy bárki felé.
Nem mellesleg nem tudtam megnézni a neten a ma esti találkozót. A szombat estémet már tönkretették, és talán az egész életemet is.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
beg
veterán
válasz nyuszi123456 #61920 üzenetére
Nehogy öngyi legyél, mert depis leszek. Világbéke.
OTA frissítést még nem láttam automatikusan elindulni.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
Júzer error!
Magától nem indul el.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nyuszi123456
aktív tag
igen, ugyanő és ugyanígy , de Androidra optimalizálva, E6500-as model.
Tökéletesnek mondanám bár tegnap egy csatlakozásnál váltogatta, hogy hol az y és z. Egyszer jgy, egyszer úgy...
Ma már stabil ebben is.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
-
Bozek
nagyúr
Milyen találkozót? Töltsd le és nézd meg utólag.
-
catroot
veterán
"A szombat estémet már tönkretették, és talán az egész életemet is."
Azért neked is lehet egy érdekes életed azért.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dottore
addikt
Ne izéj má nyuszi. Élet nem megy tönkre ettől. Csomó hím van itt, a legjobb helyen vagy. csak válogatnod kell, sokan hajlandóak esténként találkozni veled, nyugi.
-
petipetya
nagyúr
válasz #50751744 #61933 üzenetére
Csak a mobilra optimalizált felületet fogod tudni használni a https://m.cib.hu/mobilCIB/ címen. Ezen a felületen csak olyannak tudsz majd utalni, akinek korábban már küldtél pénzt és ez illetőt elmentetted a kontaktok közé a netbank webes felületén. Ezenkívül hellyel-közzel hozza a webes felület funkcionalitását.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
oregnigger
csendes tag
Sziasztok!
Egy egyszerű, de jó készletnyilvántartó app ra lenne szükségem, ha lehet magyar. Ha tudtok valamit, kérlek írjátok le.
köszönöm
-
max-11
tag
Sziasztok. Meg tudjátok mondani, h word fájlokat lehet e rendesen szerkeszteni android alatt?
-
petipetya
nagyúr
válasz max-11 #61936 üzenetére
Lehet, akár offline akár online. Kérdés, hogy mire kell az adott fájl:
- Önéletrajzot + motivációs levelet a Google Drive-on (jobban mondva a Dokumentumokban) is létre tudsz hozni és szerkesztgetni, hiszen úgyis PDF-ben fogod letölteni és küldözgetni.
- Ha kimondottan word fájlról van szó melynek szeretnéd megtartani a formátumát és a legkisebbre csökkenteni a kompatibilitási hibákat, akkor a Microsoft Office Mobile-t javaslom. Ebben akár offline is szerkesztheted a fájlokat, aztán később feltöltheted a felhőbe.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz petipetya #61934 üzenetére
Egyszer talán megérjük, hogy lesz rá megoldás Android alatt. De még ha sikerül is áthidalni a kód problémát, akkor is kétséges a kimenetele. Hányan fizetnék meg az évi 25 USD licenszdíjat? Milyen böngésző támogatná? De a legérdekesebb kérdés, hogy mit szólna hozzá a Google? Van egy sejtésem. A használati útmutatóban van egy Play link, de nem vezet sehova. Milyen fura...
-
-
janakbacsi
őstag
Smart keyboardnal hogy tudom megcsinalni, hogy negy soros legyen es a legfelso sorban ott legyenek a szamok?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
törölt tag
válasz petipetya #61940 üzenetére
Nekem sem volt még rá szükségem, bár a múltkor csúnyán összevitatkoztam emiatt egy kamionos weboldal fejlesztőjével, mert egy számunkra fontos dolgot ilyen alapú webalkalmazásba akart integrálni. Lehet, hogy a fejlesztéshez ért, de hogy nem él mobil életet, az tuti.
Egyébként miniPC -kkel kapcsolatban szokták ezt kérdezni tőlem. Általában a gyereknek, vagy maguknak akarnak ilyen netes játékot beüzemelni. Tudod, megveszik a bótban, mert Android, meg mini, meg PC, aztán otthon kiderül, hogy mégsem úgy van minden, ahogy gondolták. Persze minden megoldható, mert ha tenne rá egy dual -t, akkor át tudna bootolni Linuxra, csak hát... De jó ez így, legalább nekem is beesik néha egy kis mellékes -
nyuszi123456
aktív tag
A képernyőfelbontásról: persze minden gépen adott. Hogyan vehetném rá a droidomat, hogy jól gazdálkodjon a pixelekkel? Úgyszólván valódi felbontással dolgozzon.
Példa: Chromeban olyan 80pixel vastag csík a címsor. Elég lenne 14-es betűmérethez 18 pixel a címsornak.
Vagy Playben egyszerre mutat kb 6 alkalmazást, de lehetne 20 is (nem hiányzik, csak a térgazdálkodás miatt írom példának).
Valahogy sosem tudtak ezek a kütyük elszakadni a jól bevált 320x240 pixelbeosztástól. Azt hiszik, azt szeretjük, le sem mondanánk róla 2600-ért sem. Rémálmomban, ha vennék egy 1920x1600-as felbontású gépet, pusztán jótékonyságból beáldozna 400 pixelvastagságot a böngésző címsornak.
randi: olyan édesek vagytok
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
norbert1998
nagyúr
válasz nyuszi123456 #61943 üzenetére
állítottál már dpi-t? root kell neki
-
max-11
tag
válasz petipetya #61938 üzenetére
dolgozni kellene egy hordozható tab, de a munkám során sokat kell word fájlokat használnom pl. anyagokat korrektúrázni. ez az egyik fontos funkció, h az androidos gépen készült dolgok kompatibilisek legyenek a windows alatt is, mert váltogatni is kell a használatot (asztali wines gép <> anro tab). Ha jól megoldott android alatt, akkor nem veszek win8-as tabot, de ha nem, akkor kényszerből kell... vki használja így munkában?
[ Szerkesztve ]
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz max-11 #61936 üzenetére
Az OpenOffice már megjelent full verzióban Androidra. AOO néven letölthető a Play áruházból, ingyenes, és gyakori supportot kap. Kicsit ügyifogyi felületet eszeltek ki hozzá, de maga a program változtatás nélkül ugyanaz, mint ami pc-n fut. Szerintem ez a legteljesebb irodai lehetőség (amíg a Microsoft és az Acrobat ki nem adja a teljes office verzióját Android alá).
Minden működik, fullos. Bluetooth billentyűzettel még a gyorsgombok is ugyanazok, pl file megnyitáshoz a Ctrl+o. Ha makrót akartam rögzíteni, végül sosem rögzítette el. Ha bármi kedvéért kilépsz az AOO-ból, akkor előtte érdemes menteni, mert nem tud visszaugrani nyitott fájlra. Olyankor újra betölti az egész programot.
Egy malomban őrlünk. Speciális helyzetben vagyok, mert egy 800x480 Windows XP csodát cseréltem le egy 800x480 Androidra. Külméretben is ugyanaz a kettő, a droid vékonyabb. Komoly munkára egyértelműen az asztali környezetet biztosító Windows-t javasolnám. A megrendelők asztali környezetben sem tolerálják az OpenOffice-t. (Az asztali környezetnek már 100%-ban megfelel az Android OpenOffice, ha esetleg neked mégis elég. -- Mellesleg ez egy hihetetlen nagy előrelépés a mobivilágban. Senki nem gondolta volna egy éve, hogy sikerül.)
[ Szerkesztve ]
-
max-11
tag
válasz nyuszi123456 #61946 üzenetére
Ott az ún. hivatalos Microsoft Office Mobil, de nem olvastam túl jókat az értékelésekben róla. pl. h tableten nem megy ??? Meg h csak felhőbe dolgozik, gépre nem lehet menteni... ha így van az nem vmi kezes...
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz max-11 #61947 üzenetére
A Microsoft Office Mobil kiírta, hogy a .doc és .docx kiterjesztésű fájlokat ő sajnos nem tudja megnyitni. Láttad az elődeit? Láttál már PocketOffice-t, meg Windows Mobile-t? Kígyóverem a Microsoft mobil, ne állj szóba ilyen kétes alakokkal. Csizmát microsoft mobilnak, vasalt cipőt.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Van olyan megbízható alkalmazás, ami egy akkunak a tényleges kapacitását megmutatja? Rendeltem egy aksit a telómhoz, és gyanúsan gyorsan fogy el.
Köszi -
petipetya
nagyúr
válasz max-11 #61945 üzenetére
Józan paraszti ésszel azt mondom, hogy nekem ezek a fájlok fel lennének töltve a OneDrive-ra. Onnan meg lehet nyitni online (gépen a webes felületen, vagy a Microsoft Office Mobile alkalmazásban a tableten). Arról viszont fogalmam sincs, hogy ha a gépen lévő Office-ban nyitod meg, akkor onnan miként lehet egy mozdulattal a felhőbe menteni.
Én a felhőt preferálom, így ehhez mobilnet is kellene. Ám gyakorlati tapasztalatom nincs a témában, mivel az otthoni gépen linuxot használok, a telón pedig androidot.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok