Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Online konvertert használtam számítógépen youtube videók mp3 konvertálásához, gondoltam kihagynám a számítógépet, kipróbáltam a Tubematet(köszönet petipetyának).
    Először csak néztem mennyi mindenhez kért jogosultságot, ez furcsálltam, utána kellett még neki egy plusz konverter a google playből, utána meg azzal szembesültem, hogy amilyen sebességgel konvertál, annál még a számítógép is gyorsabb, ha át kell utána rakni telóra még úgy is.

    Tubegod vagy Tubex?Előbbi telepítettem, ami frissítést követően utóbbivá vált.Előbbi vmi régi verzió volt, akadtak hibák, pl csak egy videót engedett leszedni és konvertálni, utána hiába neveztem át a többit, csak az elsőt hagyta meg, a többi mind elveszett.Frissítettem, így lett belőle Tubex, ami kapásból azzal hívta fel magára a figyelmet , hogy a jogosultságok között volt olyan, hogy a tudtomon kívül kezdeményez hívásokat, szép.
    Viszont itt nincs konvertálás, amit leszedtem azonnal hallgatható is, a minőség elég gyenge, de kabarék esetében amiket leszedek nem vagyok vájtfülű.
    Viszont ez is az enyészeté lett, pont az engedély nélküli hívások miatt, talán nem véletlenül nincs fent egyik sem a google playen, de ha ennek más okai lennének, akkor arról nem tudok, de egyelőre marad a számítógépes online konvertálás, majd átdobom a telóra.
    Ha esetleg van még más alkalmazás amiről nem hallottam, akkor azt írjátok meg, arra is ránéznék, köszi.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák