-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Sziasztok.
Milyen ingyen androidos videolejatszot tudtok ajánlani aki jó minőségű, a jobb és a bal oldalon le fel csuszkaval megy a hangerő és a fényerő állítása és kinyomott kijelzon is megy tovább a videó, a hang?
Ajánlott a
Videólejátszó:
VLC
BSPlayer
MX PlayerEz még mindig aktuális? Melyik a legjobb?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
this is life
Ármester
válasz Viktor0610 #168050 üzenetére
Pedig az első fele jobban hangozna
Akkora magas labda a kérdés, hogy nem lehetett kihagyni.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
crok
Topikgazda
válasz Winne #168051 üzenetére
VLC - ingyenes és nyílt forrású médialejátszó: zene, video, bármi is
NOVA Video Player - Google Play - GitHub - F-DroidEzeket pl. tudják. Az MX meg a BS is egyébként csak vagy nem ingyenes vagy nem reklámmentes.
-
D1L1ZS
őstag
Valahogy most nagyon "ráfüggtem" a Smart Launcher - re (beta) !
Jól "belaktam", egy-két mozdulattal mindent elérek, amit gyakran használok.
Mostanában még a Niagara launcher - re sem akarok visszanézni, pedig az mostanában többször is frissült már...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
BitRider
senior tag
válasz D1L1ZS #168058 üzenetére
Ezt a Niagara-t launchernek hívni is erős túlzás. Ez csak egy appkereső.
Nekem még mindig sokkal intuitívabb az, hogy kirakok mindent 3 screenre, illetve egy attól függetlenül tekerhető alsó sávra (Nova Launcher Prime ugyebár), és a maradék appot sem egy hosszú listában meg név alapján keresem, mint egy fasz, hanem az app drawert is szépen kategóriákra bontottam. Mindennek megvan a megjegyezhető helye a widgetekkel együtt, ami által izommemóriából lehet tolni a dolgokat és sokkal több hasznos infóhoz jutsz, mint egy listából.
Értem, hogy cserébe az ilyet fél perc beállítani, de a praktikumról eszerint nagyon más elképzeléseink vannak (ami persze nem baj). A Smart launcherrel is ez volt a bajom emlékeim szerint, ha a bal oldalról előhúzható lista helyett egy hasznos screen is lehetne akár. Nem véletlen, hogy az Apex / Nova ennyire népszerű, nehéz jobbat kitalálni egy rendesen beállítható többképernyős rendszernél, ami a widgeteket is rendesen kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
válasz BitRider #168060 üzenetére
Nekem is évek óta megvan a Nova Prime, alapjáraton szeretem is, de mostanában (valszeg egyedi hiba lehet), de olyat csinál, hogy sokszor "érzéketlen".
Ezt úgy kell elképzelni, hogy mintha megfagyna teljesen a home screen.
Ilyenkor képernyőt le kell zárnom, majd vissza és minden ok egy darabig.
Tudom nem nagy probléma, meg valszeg egyedi, de engem felidegelt ez miatt.
Persze sok hasznos funkciója is van, meg az egyik leg testreszabhatóbb launcher.
De jelenleg számomra most a Smart Launcher a favorit! Persze időnként mindig kikacsintok más irányba is.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
szimi57
őstag
Ha már launcher: [link]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
kano
nagyúr
válasz D1L1ZS #168063 üzenetére
Nincs ilyen bajom a Nova-val, szóval tényleg egyedi lehet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Betört kijelzős A32-ről szeretném lementeni a fontos adatokat. Nem éri meg javíttatni. Minden biztonsági adat ismert. Backup nincs róla felhőbe. A kijelző semmit nem érzékel.
Van ötletetek, hogy hogyan menthetném le az adatokat róla? HDMI - USB-C adapter nem jöhet szóba, hogy külső monitorra csatlakozhassuk.
Van ötletetek, mivel és hogyan lehetne megoldani?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz this is life #168068 üzenetére
Szia,
próbáltam PC-re dugni, de nem tallózhatók a fájlok, mivel nem adható meg a sérült kijelzőn a fájlokhoz való hozzáférési engedély. Van erre ötleted?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A Youtube-nál a beállításoknál két helyen is ki van kapcsolva az automatikus lejátszás, mégis elkezdi lejátszani a dolgokat! Hol és mit kapcsoljak még ki, hogy ne legyen automatikus lejátszás?
Köszönöm.Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
realist
őstag
Chrome (vagy opera) alatt meglehet oldani, hogy a menüben megjelenjen a zoom opció csík (%-os módosítással)?
Kis kijelzőn szeretném csökkenteni az értékét, hogy a asztali webhely beállítás mellett is megjelenjenek nem felbontás optimalizáltan weboldalak. Pl. itt a fórum sem jelenik meg teljes körüen.
Samsung böngésző tudja, csak éppen nem a kedvencem...Kösz!
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
AdGuard használókhoz lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet egy app internet elérését egyszerűen és teljesen letiltani?
Nem akarom elhinni, hogy nincs egyszerűbb módszer, mint, hogy létrehozok 5 darab egyedi tűzfal szabályt az apphoz és egyesével mindegyiket tiltott állásba teszem.
Ez 1-2 app esetén is több macera az elfogadhatónál szvsz.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
GEPESZ66
veterán
Az Edge böngészőben ha ide kattintok alul középen, akkor azt írja, hogy hiba lépett fel.
Nálatok mi újság?
Nincs ez az üzenet? -
MODERÁTOR
-
GEPESZ66
veterán
válasz Viktor0610 #168082 üzenetére
Lehet, hogy nem pont ilyen, a netről vágtam ki.
A hírek és egyebek alatt, legalul.
Ha jól emlékszem az AI-t hozná elő. -
niklebi
senior tag
Létezik olyan alkalmazás ami ha az akkumulátor töltés eléri mondjuk a 80%-ot akkor leállítja a töltést, vagy nagyon lassú töltésre vált.
-
niklebi
senior tag
válasz Cs1csó #168089 üzenetére
Én AccuBattery-t használok. Az is jelez, csak tegnap úgy jártam, hogy jelzett lehúztam a töltőről és ki is kapcsoltam a telefont. Erre ma reggel mikor bekapcsoltam megdöbbenve láttam, hogy a kikapcsolt telefon 55%-ra merült. Ezért lenne jó egy olyan program ami ha elérte a beállított értéket még azért valamennyire szinten tartaná a töltést.
-
niklebi
senior tag
-
Cs1csó
félisten
válasz niklebi #168092 üzenetére
Érdekes, én is kikapcsolom éjszakára. Teljesen leállítom. Az okosórámat (otthon nem viselem) amikor hazaérek és tudom, hogy már nem megyek sehova kikapcsolom ha pl. hétvégén nem megyek sehova akkor pénteken miután hazaérek kikapcsolom (kb. péntek kora délután ) aztán hétfő reggel bekapcsolom és biza nem fogyaszt.
Plusz én hiszem azt, hogy néha jót tesz egy telefon újraindítás is.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Van (volt) ilyen SoC es ROM sajnos ami kikapcsolva nem kapcsolt ki.. de az is tuti hogy egy full restart rohadt sokat eszik, en biztos nem kapcsolgatnam.
@niklebi: az messze nem normalis hogy repulo modban ennyit merul 8 ora alatt.. inkabb annak jarnek utana hogy miert van igy..
-
Cs1csó
félisten
válasz niklebi #168092 üzenetére
Az energiagazdálkodásnál mutatta, hogy az volt a legnagyobb fogyasztó? Esetleg nem lehet korlátozni a futását pl. kikapcsolt módban vagy egyéb?
Nemrég egy LED értesítő app-ot kukáztam mert érezhetően jobban merült a telefonom (ha jött értesítés akkor egy apró led jelent meg az egyik sarokban de ez a LED volt, hogy egész nap egyszer-kétszer jelent meg és akkor is csak rövid időre de mégis nagyon merítette és ezt az energiagazdálkodási központ is mutatta, úgyhogy kukáztam . -
svgyula
addikt
válasz eclipse19 #168078 üzenetére
Szia! A beépített "hálózati hozzáférés" címszó alatti rész nem jó?
Ott nálam alkalmazásonként lehet engedélyezni a mobil, wifi, kapcsolatot illetve tiltani mindet. Én mindig ezzel kezdem az új telónál, hogy megadom mi és milyen hálózathoz férhet hozzá, vagy egyikhez sem! Nyilván a rendszerrel nem lehet mit kezdeni, meg az összedrótozott kugli cuccokkal de egy részüket szoktam tiltani(play store) és csak időnként kapcsolom vissza ha már sok applikáció zajong érte.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Indulás max -1% nálam azt sem szokta jelezni! Éjjel kikapcsol a telefonom és 1-2% a merülés! Viszont én megbízom a gyártó mérnökeiben és nem akarok okosabb lenni náluk! Az ilyen-olyan mindenféle akkumulátor mókolással! Soha egy telefonomnál nem volt olyan, hogy csak ennyi vagy annyi %-ig töltöm-merítem! Ha lemerül rá a töltőre (akár egész éjjel!) és 100%-ig töltöm! Természetesen gyári gyorstöltőről beszélek!A töltésvezérlés szépen lekapcsol ha elérte a max-ot! Ez még a tabletnél is így műxik pedig az csak egy blackwiev "zs" brand. A laptop 2015-ös és még gyári aksi soha semmilyen trükközés nem volt és a működési ideje aksiról alig változott!
Nem értem ezt a folyamatos "én okosabb vagyok a gyártóknál" stílust ami folyamatosan egy két havonta előjön, mert valahol egy idióta újságíró írt egy nagy hülyeséget!
Mikor fogják az emberek megérteni azt, hogy amit lárnak a kijelzőn "100%" az nem valós hanem a gyártók anyaghasználata mellett az akumlátor maximális élettartam ráhagyással van jelezve!
Lefordítva értékekre az aksi 3,7V=0%! 4,2V=100%! DE! az akkumulátor teljes töltöttséget 4,25V-nál éri el! Tehát tök felesleges bármilyen "trükközéssel" saját magatokat szívatni ha csak nem vagytok önsanyargató mazoisták. A beépített vezérlő szépen teszi a dolgát! Viszont ha ez tönkremegy akkor teljesen mindegy meddig szeretnéd tölteni, nem tölteni, nincs beleszólásod.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
eclipse19
senior tag
Lehet, hogy nem voltam elég érthető.
Nem tűzfalat keresek, hanem az AdGuard beállításával/használatával kapcsolatban volt egy kérdésem, azokhoz, akik használják.Konkrétan (magamat idézem):
"Hogyan lehet egy app internet elérését egyszerűen és teljesen letiltani (az AdGuardban)?
Nem akarom elhinni, hogy nincs egyszerűbb módszer, mint, hogy létrehozok 5 darab egyedi tűzfal szabályt az adott apphoz és egyesével mindegyiket tiltott állásba teszem.
Ez 1-2 app esetén is több macera az elfogadhatónál szvsz.
Köszönöm. "Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
crok
Topikgazda
válasz eclipse19 #168099 üzenetére
Ilyet nem tud, leírás szerint se. Max. a quick actions de szerintem nem arra gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest