- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz zolka95 #152195 üzenetére
Ismerek parat [itt keress ra hogy "facebook"] de hogy ilyen funkcioi lennenek valamelyiknek azt nem tudom, sose kellett ilyesmi.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz kmarci25 #152188 üzenetére
Oké és azt hogyan/mivel?
Amúgy rájöttem, hogy lehet nem lesz jó,
mert alvó módban magától lecsatlakozik úgy is.Nekem meg nyilván folyamatosan kell, hogy figyelje. Azért megnézem a Settings-ben ki lehet e ezt kapcsolni.Szerk.: Van rá beállítás és elvileg most is azon van, hogy Alvó mód esetén is tartsa bekapcsolva a WLAN-t. De gyanítom ez mégsem u.a., mert ébresztéskor jó pár másodpercig még "szürke" a kis Wi-Fi ikon, ezért azt gyanítom, hogy ilyenkor magától újra csatlakozik, mert alvó mód alatt meg mindig bontja a kapcsolatot?
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Szöveg felolvasó programot tudtok ajánlani? Ami természetes hangon felolvassa a kijelölt PDF, TXT fájlokat, esetleg mp3 hangfájllá konvertálja.
Van a Beállításokban Google Felolvasó, ami nem is olyan rossz, de pl. EBookDroidban, nem a kijelölt szöveget olvassa fel, hanem a menüpontokat...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
válasz w.miki #152205 üzenetére
Igen, mert azt pont arra találták ki, hogy a gyengénlátóknak felolvassa az appok menüit, hogy könnyebben tudják használni a telefont. Ha könyvet akarsz hallgatni, arra találták ki a hangoskönyvet.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
lovi27
addikt
válasz tylerddd #152200 üzenetére
Nem gyári app, de hátha ez: ImageMeter
-
DS39
nagyúr
Már chatelésre is használható a Gmail mobilapp: [link]
-
-
-
Somatom
veterán
válasz justmemory #152215 üzenetére
A Google tulképp újra megtalálta önmagát. A Google fiókok közti Chatelésre és hanghívásra alkalmas app a 2.3 -as Androidban debütált, csak aztán a Google visszakozott, mert nem tetszett a szolgáltatóknak.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz szabi__memo #152220 üzenetére
Sztem pl. a Térképet, vagy a Fordítót elég jól faragja a Google.
-
DS39
nagyúr
válasz szabi__memo #152218 üzenetére
Talk / Hangouts volt persze, de külön telepítős, meghívós, itt meg ha jól értem, onnantól hogy ez alapértelmezetten be lesz kapcsolva a gmailben mindenkinek, ha küldesz egy címre így üzenetet, egyből értesül róla, tud válaszolni, nem kell külön semmi.
Talán így esélyesebb, hogy elterjed, használják. -
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #152222 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. Sztem más a koncepció. A Google nem azért vette meg a Waze -t, hogy kicsinálja a "konkurenciát". Úgy tudom, hogy a Waze -t továbbra is ugyanazok fejlesztik és a Google nem nagyon szól bele. Aktív, lelkes, helyi közösségeket vásárolt a Waze -zel és tádááám, a Waze helyi eseményjelentéseit integrálta is a Térképbe.
Régen használtam Waze -t, nem tudom, mit fejlesztettek azóta, de én nem találtam semmi átemelendőt (a közösségi támogatáson kívül). Házszám szerinti keresés, sávinfó, műhold nézet, utcanézet, tervezés nélküli forgalominfó már akkor is volt a Térképben. Ezeket tudja már a Waze is?[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz szabi__memo #152224 üzenetére
Telefonos verziókra gondoltam.
Ki chatel manapság pc-n böngészőből?Igazából az lenne a jó, ha lenne egy erős alternatíva a FB csevegőire, amit sokan használnak. (És nincs benne reklám sem)
-
-
Somatom
veterán
válasz Oldman2 #152227 üzenetére
Állítólag ez az égtájak szerinti irányítás USA specialitás. Bevallom, én ritkán használom navigációra. Címkeresést (Firefoxból egyből át lehet lépni), műhold nézetet, utcaképet és forgalominfót szoktam nézni. Meg koordinátákat az IGO -nak. A Waze -zel az volt a gondom, hogy csak akkor mutatott forgalominfót, ha útvonalat terveztettem vele. Ja, egyszer a budai rakparton mentem északnak és azt találta ki, hogy az Erzsébet híd után, ITT dobjak egy balost a rakpartról. Tuti benne lettem volna az esti hiradóban.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz szabi__memo #152229 üzenetére
Sztem nekik külön alkalmazásuk van erre. Olyat már többször láttam, hogy a parkolóban a muszlim kamionos a telójával tájol, majd leteríti a szőnyegét és arcraborulgatással imádkozik. Azt nem tudom, hogy ehhez online streameli-e a müezzin -t.
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
Kipróbáltam a simple gallery pro-t. Nem rossz, de tényleg nem lehet beállítani, hogy az utoljára megnyitott könyvtárral kezdjen vagy figyelmetlen voltam?
A legjobb képminőséget beállítva nagyobb felbontású képek azért megizzasztanak még egy erős tabletet is, ha belenagyítok. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik arra valami qpp, vagy akár bixby routin, hogy kimutqssa a töltés megszakadást? Valszeg hibás a gan töltőm vezérlője, de egyelőre nem tudom fixen, levideóznám de akkor pont nem csinálja hogy megszakad a töltés. Akku diagramon nem látszik mert 1-2 masodperc, tul kicsi egység :/ van ötlet erre? -
csanaszb1
csendes tag
válasz csanaszb1 #152157 üzenetére
Szia, köszi a tippet, kipróbáltam a Nova-t (nem Prime) valóban le tudtam szedni mindent az asztalról.
Ha mindent sikerült tisztázni, akkor nyilván megveszem a Prine-t.
Néhány dolog azonban kellene még hogy valóban oda adhassam édesanyámnak:
1.) Ha az asztalra nyomok hosszan, feljön egy menü. Ez őt biztosan megzavarja majd, ezért szeretném azt kikapcsolni. Hogyan lehet ezt megtenni?
2.) Az lenne jó, ha a hang alapból kihangosító állapotban kerülne, hogy ne kelljen neki kapcsolgatni, mert úgy sem tudja. Hogyan lehet ezt megtenni?
3. Az alsó Android vezérlő gomb sort nem tudtam eltüntetni sehogyan sem. Hogyan lehet ezt megtenni?
Köszi, üdv:
Csanaszb -
Somatom
veterán
válasz csanaszb1 #152239 üzenetére
Értem, hogy mit szeretnél, de ha kikapcsolsz minden érintésbevitelt, akkor Te hogyan kezeled az Androidot? Húzhatsz egy érintésre érzéketlen felületet a kijelzőre, de mit csinálsz, ha valamiért (pl. a nagyi elfelejti feltölteni) kikapcsol a készülék?
Sztem ezt csak egy nagyon jól átgondolt automatizációval lehetne megoldani.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
csanaszb1
csendes tag
válasz Somatom #152240 üzenetére
Szia, köszi a megjegyzést, magam is erre gondoltam, hogy ha mondjuk az alsó és felső sáv nem eltüntető, azt le lehet takarni például egy plexi fedéllel így a "rendszergazda" hozzáférés is megoldott lehetne. Punky10 említett még egy "3ujjas" érintést is, ami szintén megoldás lehet, bár ezzel az lehet a probléma, hogy ha a Mama véletlenül három ujjal ér hozzá és feljön valami menü, akkor ismét olyan helyzetben futottunk, amit nem akartam.
Köszi a javaslatokat és várok minden további lehetőséget ami segíthet.
Üdv: Csanaszb -
Somatom
veterán
válasz csanaszb1 #152241 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Laikusként gondolkodva a hívásfogadás független attól, hogy az GSM, Viber, Whatsapp, stb. De sajnos, az Androidban ezek teljesen különbözőek. A GSM hívás fogadására vannak API -k, azt le lehet programozni. De, pl. a Whatsapp -ra nincs. Ahhoz meg kell jelenjen az app saját activity -je és azon kell a hívás gombra bökni. Hacsak, Whatsapp hívásnál az automatizáló nem húz egy teli filtert a kijelzőre, amit megérintve emulálja a Whatsapp hívásfogadás gombjára bökést. Így nem lehet mellé bökni.
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #152242 üzenetére
Otthon nem próbáltam, de nyugatabbra elég hatékony a Camsam plus. Tud floating widget módban futni, tehát Térkép, Whatsapp, vagy bármilyen más app fölött megjelenik. Nagyon jól beállítható. Pl. hogy a készüléken, vagy kihangosítón szóljon, illetve zenelejátszóval is együttműködik.
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #152245 üzenetére
Faguriga legyek, ha értem. Ha megnyitom a Térképet, akkor zölden mutatja a szabad utakat és az erősségétől függően narancssárgától a feketéig a torlódásokat. A behajtani tilos a lezárásokat jelzi. Screenshot.
Waze -ben aktiváltam a forgalominfót, de akkor is csak EZT mutatja. Hol vannak a Térkép által jelölt torlódások, meg az a lezárás?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Tökimanó
senior tag
válasz csanaszb1 #152239 üzenetére
Próbáld ki ezt! A Nova beállításoknál az asztal zárolást kapcsold be!
Ezután elállítani semmit nem tud. Viszont fel fog ugrani ez.
Azt kellene a mamának megtanítani hogy nem kell megijedni csak érintse meg a MÉGSE feliratot. De az is elég ha ezen a felugró ablakon kívül érinti meg a kijelzőt, akkor eltűnik.
Nem tudom milyen telefonról van szó. Ha van benne gesztus vezérlés akkor állítsd arra és el fog tűnni az alsó vezérlő sor.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz kiraly.andra #152248 üzenetére
Úgy kevésbé feltűnő, hogy nem dolgozol, mintha folyton a telefonodat nyomkodnád.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest