- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FroZone99
aktív tag
válasz ollie #151800 üzenetére
Köszönöm akkor marad a NAS.
Láttam a neten szavazást hogy a Önedrive engedje az MKV supportot a böngészőben vagy alkalmazásban. Ez pedig szerintem az online lejátszást jelentené.A lényeg hogy egy sima SD filmnél ne kelljen már 10-15 p várni hogy nézhesse az ember amikor ott van 1 Tb tárhely.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Somatom #151806 üzenetére
Valamikor pár éve használtam az OneDrive plugint, akkor működött. Az authentikációs tokent kellett akkor még beheggeszteni valami konfig file-ba, nem volt sima belépés opció. Aztán lett egy NAS és azóta nem néztem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Somatom
veterán
válasz Fall-N #151810 üzenetére
Nekem a Gdrive -val van tapasztalatom. Hogyan adsz meg VLC -nek streamelhető Gdrive linket? Amikor ide linkelek saját mentésű cuccot, akkor fájlkezelővel szoktam kinyerni, de azt sem tudja bármelyik fájlkezelő. Pl. a TC nem azt az elérést adja, amivel letölthető lesz az anyag. Solid és MiX tud ilyen linket.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Tökimanó
senior tag
Bocs ha nem idevaló de nem igazán tudom hol feltenni a kérdést ! A Haylou Solar okos órát csak Xiaomi telefonnal lehet használni? Vagy ha feltelepítik egy Huawei telefonra a Haylou fit alkalmazást működik azzal is?
-
punky10
addikt
válasz Tökimanó #151813 üzenetére
Mivel a Haylou Fit android alkalmazás,ezért bármilyen androidra telepíthető,az pedig lekezeli az órát.
Illetve olyan problémák esetleg lehetnek,mint a Huawei/Honor esetén:a karkötők csak a saját márkájú telefonok kameráját tudják elindítani.Minden más funkció működik egyébb márkák esetén is.
De ilyenről a Haylou esetén még nem hallottam...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #151811 üzenetére
Ez jó kérdés, még sosem próbáltam. Mostanában vagy offline fájlt játszok le ami le van töltve (ez a ritkább) vagy Netflix és az HBO GO streaming megy nálam. Egyedül azt töltöm le, ami ezeken nincs fent és érdekel.
Gdrive linkelés amúgy is szar. Chromeon kívül amúgy is macerás megnyitni a linkeket, hogy letöltse, bár ezen mintha javítottak volna.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Fall-N #151817 üzenetére
Évek óta linkelek GDrive -ról és még senki sem panaszkodott, hogy ne tudná letölteni. Csináltam egy publikus mappát, a link birtokában bárki által elérhető jogosultsággal. Ide pakolom a megosztandó tartalmakat. MiX -en keresztül engedélyezem a MiX -nek a hozzáférést. Aztán kijelölöm a fájlt -> megosztás ikon -> nyilvános link -> vágólap. Onnan meg beillesztem itt, egy linkbe. Mivel a MiX -nek van hozzáférése a fiókomhoz, így fel tudja oldani a videófájlokat és át tudja adni akár a VLC -nek is, de önmagában a VLC erre nem képes a linkből. A Kodiban, vagy az nPlayer -ben viszont van lehetőség arra, hogy közvetlen hozzáférést adjak a fiókomhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Üdv,
SmartTubeNext-et használ valaki tv-n? Már többedszer találkozom azzal a jelenséggel, h bizonyos videókat egyáltalán nem hajlandó lejátszani vagy csak úgy, h közben folyamatosan töltöget pár másodpercenként. Ugyanezen az eszközön a YT csont nélkül viszi ugyanazt a videót.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
crok
Topikgazda
válasz Magnat #151819 üzenetére
Ugyan én nem - viszont látom, hogy 7 órája van kint egy beta build.. az is csinálja? Végigfutottam a GitHub issue-kon de ilyesmit nem találtam, se zártat se nyitottat. Esetleg Telegram-on kérdezted tőlük? Annyit olvastam hogy a video buffer-t lehet állítani.. esetleg nagyobbra lehetne venni.
-
-
crok
Topikgazda
válasz kaciokos #151785 üzenetére
Itt a válasz a kérdésedre a Simple Social-el és a Swipe-al kapcsolatban. A két alkalmazást a fejlesztő maga törölte Play-ből miután megkeresték a Facebook ügyvédei.. és a Facebook a fejlesztő Facebook- és Instagram account-jait is végleg felfüggesztette. Az appok (akinél telepítve voltak, annál) egyelőre még működnek de nem tudja megmondani meddig vagy hogy.. mindenesetre a saját példája miatt feltételezi hogy aki tovább használja az ugyanígy járhat (átmeneti vagy végleges account felfüggesztés). Valószínű több hasonló appot is érinteni fog a dolog mert azt gyanítják, hogy a szponzorált hirdetések rejtése lehetett az egyik fő ok amiatt beleállt most ezekbe a Facebook, csak hát ugye itt a fejlesztő névvel és Facebook/Instagram account-al szerepelt mindenhol, nem volt nehéz "rászállni".. csak hát ennyi erővel egy reklámblokkolóval felvértezett böngészőben cicergetni valamelyik mobilra optimalizált weblapját a Facebook-nak kb. ugyanez.. (na jó, nem, mert abban nincs benne hogy módosítja az oldal CSS-ét a reklám elrejtéséhez, csak nem jelenít meg "darabokat" mert "nem elérhetőek"). Na mindegy, a helyzet akkor is le van írva az AndroidPolice cikkben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
kaciokos
őstag
Köszi.
Egyelőre áttértem a Maki-ra, de az se értintene meg, ha simán leszedném a telefonról, annyira nem vagyok fb függő. Eredetileg csak azért volt fent fb wrapper, hogy a Messengert kiváltsa, de sajnos ezen a téren egyik sem jeleskedett, eleinte jeleztek szépen, ha jött üzenetem, de hosszú távon egyik sem volt megbízható, így a Messenger Lite már ott púposkodik a telefonon, de a fb app nem fog.
-
Somatom
veterán
Van vkinek tapasztalata Chrome OS -sel? Lenne egy érintőkijelzős Chromebook és vhol azt olvastam, hogy lehet rajta Androidos Play és tud futtatni Androidos alkalmazásokat. Mi igaz ebből?
[ Szerkesztve ]
-
kispe82
tag
Hali! Note 9-re kellene egy jó time lapse app és egy olyan app, amivel tudom mérni hogy melyik appot mennyit használom (olyan kellene ami hosszú távon is méri, nem csak max 1 hét). Köszi ha tud valaki segíteni! :)
-
crok
Topikgazda
válasz kaciokos #151824 üzenetére
Nálam sincs Facebook app (ha - nagyon ritkán - kell akkor PC-ről megyek fel).. csak hát.. pont 2 éve 2019 Áprilisban röppent fel hogy 2011 után (mikor önálló app lett a Messenger) újra egyesítenék a Facebook és a Messenger appokat.. azóta nem emlékszem ez ment-e egy centit előre.. szóval egyelőre a Messenger Lite-al "jó vagy" de azt is ki tudja mikor szűntetik meg.. mert ugye egy kicsit jobb mint amilyen rossz Ami jó azt meg általában beszántják..
-
crok
Topikgazda
válasz Somatom #151825 üzenetére
Van leírása hozzá a Google support-nak magyarul is és ha Gary azt mondja - és mutatja - hogy megy akkor biztos megy, azt mondja natívan futtat Android appokat, nem emulációban. Vannak appok amik mondjuk picit furán futnak (nem teljes képernyő, egy álló helyzetű ablak) de ami tud teljes képernyőn futni (pl. Word) az teljesen olyan mint egy rendes PC változat. Hátha valakinek van itt ChromeOS-e..
-
lanszelot
addikt
Hello,
Moto G100 kamera szoftvere nem a legjobb, fehér egyensúlyt rosszul kezeli.
Szeretnék helyette egy normálisat.
- Melyik a legjobb kamera alkalmazás? /több kamera kezeléssel hátul 4 , elöl 2/- Másik kamera alkalmazás is érdekelne, ami egyszerre keszít képet, az első és hátsó kameráról /a gyari csak videót tud így.
-
Burbuc
újonc
Ismét itt.
Van erre valamilyen szoftveres megoldás?
Yenkee otg C eloszrót rátolom a telóra a rendszer meg folyamatosan küldi félmásodpercenként hogy leválasztva csatlakoztatva. Pedig a billentyű és az egér is müködik folyamatosan.
Viszont az fura hogy 2 fizikai billentyűzetet lát egeret meg nem.
Samsung frissítések és google play fissítések is telepítve, minden alapon. -
válasz Burbuc #151831 üzenetére
Vagy az elosztó rossz, vagy a telefon nem tud egyszerre több eszköz kezelni OTG-n, és az is lehet, hogy több energia kell a 2 eszköznek, mint amit a telefon tud adni (vagy az elosztó).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Burbuc
újonc
válasz ollie #151832 üzenetére
Lehet inkább a teló a ludas. Android 11 óta nem hajlandó a gyorstöltésre.
Egyébként működik az egér és a klaviatúrai egyszerre rendesen. Csak nem értem miért mutat 2 fizikai billentyűt és mért mutatja hogy leválasztja majd bekapcsolja, ha folyamatos a működés. No mind1 lehet megnézetem szervízben.
Köszi. -
woodworm
veterán
Egy Samsung A71-est használok/nék két sim kártyával bluetooth fejegységgel (Skoda gyári rendszer). Amióta frissített 11-esre, azóta mindig meg kell erősíteni, hogy melyik kártyáról szeretném kezdeményezni a hívást. Eddig ez csak az első hívásnál kellett, azután emlékezett rá.
Opció nincs a tanulásra a telefonban, csak a mindig kérdez, 1-es, 2-es kártya. Tárcsázónak a true phone-t használom, eddig működött az utolsó hívásnál alkalmazott sim kártya beállítása.
Ez vajon Samu gond, a 11-es droid hozadéka vagy a true phone nem jól működik a 11-essel?[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
Sziasztok.
Lesz egy beszélgetés zoomban, amit telón fogok hallgatni és szeretném felvenni. Ezt, hogyan, mivel tudnám megtenni? Úgy is lehet, ha headsettel hallgatom közben, és ha a képet leveszi a teló esetleg? Mi erre az ajánlott app?és ha csak a hangot akarnám?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
kaciokos
őstag
válasz woodworm #151835 üzenetére
Sajnos a 11-es Android (vagy a Samsung 11-es Androidra épülő ROM-ja) eléggé megkavarta a két SIM-es használatot. Az autók meg tipikusan még nem járnak ott, hogy egy telefonban két SIM is lehet. Nekem az jött be (Samsung S10e), hogy beállítottam, hogy alapból az 1-es SIM-ről hívjon, és pár kontaktnál, akiket kocsiból szoktam a 2-es SIM-ről hívni, egyesével beállítottam, hogy nekik az legyen az alapértelmezett. Mindezt a gyári névjegyzékben és tárcsázóban.
-
Tökimanó
senior tag
Xiaomi Redmi Note 8T telefon. Meg lehet oldani valamiképpen hogy ne az egész telefon legyen sötét módban hanem csak egyes alkalmazások? Vagy ez alkalmazás függő?
-
MODERÁTOR
-
KutyiHU
tag
Hali! Alcatel 3x 2019 az alany. A gondom az, hogy a facebook messenger az android alapértelmezett értesítési hangján jelez. A messenger beállításaiban jól van beállítva, igazából az alapbeállítások vannak, amivel jónak kellene lennie, de mégsem! Tudja valaki a megoldást?
-
Tökimanó
senior tag
válasz Viktor0610 #151841 üzenetére
Nem találok sehol"További Sötét mód lehetőségek"beállítást. Van ilyen a Xiaomi Redmi Note 8T-ben?
-
MODERÁTOR
-
Tökimanó
senior tag
válasz Viktor0610 #151845 üzenetére
És tényleg! Hálás köszönet!
-
UTimi
friss újonc
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok meggyőződni arról, hogy valaki a hoverwatch-ról (vagy hasonló alkalmazásból) követi a telefonom? Hogyan tudom megszüntetni a követést? Milyen segédprogramot javasoltok?
-
darvinya
titán
Valaki használ Ford Android fejegységet?
A problémám, hogy BT-n csak telefon hang megy át, de zene, navi nem.
Miként vehetem rá, hogy átmenjen?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
w.miki
veterán
VLC-ben hogyan lehet megcsinálni, hogy legyen ugrás a következő videóra gomb?
Illetve hogy egy videó indítása esetén az összeset a könyvtárból betegye a lejátszási listába?
Vagy melyik videó lejátszók tudják ezt?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest