- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz mcwolf79 #8289 üzenetére
Abu írásai szerintem szakmailag nagyon jók, csak meg kell tanulni olvasni a szavaiban. Mostanában ő sem állít extrém dolgokat.
Pont inkább ő mondja, hogy lassú lesz az átmenet, csak szépen óvatosan fogják bevezetni az újdonságokat, hála az NV gonoszságának, hogy egy baromi ütőképes, de "buta" GPU-val letarolta a piacot (Amúgy a usert nem érdekli mi van a motorháztető alatt. Ha X FPS-t megy, akkor X árat fizet érte a jelenben. Ha még perf/wattban szignifikánsabban jobb, az még dob is sokat az értékén. Ráadásul ez erősen kihat a termékekre is, mai napig csak a Vapor-X, max a Lightning az egyetlen értelmes 290X. Tri-X-el is voltak problémák azért. )
...de miért is baj nekünk a lassú átmenet? Miért is kéne azonnal 1000 GB/s-es motorokat hozni, mikor a userek nagyon nagy részénél még régebbi GPU van, nem csak NV oldalról. Tonga R9 380 is csak 970 sávszélt hoz kb a tömörítés miatt. Fel kell készülnie a piacnak a változásra, és ez nem megy egyről a kettőre.
Lehet az NV hátráltatja a fejlődést, de ez pont olyan mintha a kormány idén előzmény nélkül bevezetné a felvételikre, hogy 4 emeltszintű érettségi kell, oszt' jónapot. Ez teljesen egészséges folyamat, ami most zajlik. Jelenleg az SW jár előrébb, szépen lassan bevezetik az új motorokat, amint a HW odaér. Ezen felül lesz pár tényleg erre kihegyezett motor pl Nitrous, ahol megmutathatják mit tudnak a kártyák. Amolyan Crytek techdemo. Vegyük észre, hogy ez csak előnyös az AMD számára, hiszen keresztülrúgdalta a DX12-őt, és most megmutathatja, hogy a GCN mennyivel jobb ebben ezzel némi részesedést szerezve. Inkább örüljetek ennek, mert ez az AMD-nek kedvező folyamat. Ha NV megcsúszik a HBM2-vel, akkor meg még röhöghetnek a markukba...
(#8299) HSM: Amennyire nő a GPU kihasználása, úgy nő a sávszélességigény.
Ez szerintem nem ilyen egyszerű. Bár Abu ezt jobban le tudná írni. Miért kéne 100%-hoz full sávszél? Egy Furmarkhoz mekkora sávszél kell? Ha ugyanazt a fánkot pörgeted, miért kéne a memóriához nyúlni? Lehet a DX12 alatt pl extrém kevés memóriát is használni, ahogy a konzolok is teszik. PC-n elvileg 10x több az igény DX11 alatt. Gondolom ezért is kell a sávszél, hogy cserélgessük a tartalmat gyorsan...de ettől még nem kötelező, állandóan minden, minden jelenetben.
(#8302) stratova: Nem rossz kártya, de elég sokat olvasni csörgő-zörgő-vibráló ventikről, amiket házibarkáccsal kell javítani. Mondjuk úgy 2. legjobb 290X...de nincs mindenki megelégedve vele. 970-ből meg szinte minden hűtés bőven túlméretezett és bármelyik modellt vehetet.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Azért az is igaz, hogy Nv zsinórban könyvelt igen jó negyedéves adatokat. Lehet, hogy csökkent az eladott darabszám, de az árak is emelkedtek némileg.
AMD-nek el is hiszem, hogy CPU vonalon a kanyarban sincsenek az eladások (az hogy a visszaesés mértéke 1:1-ben ennek tudható be, már kétlem).
Arról van bármilyen infó, meddig szól Apple-lel a kizárólagos Tonga XT üzlet? Mert szerintem, azt a GPU-t lehetne még életképesen pozicionálni.Pár gyártónál (pl. Dell) már feltűnt a kínálatban R9 M390X.Ren Hoek Tri-X-szel mi a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Azért annyit hozzá tennik ami olyan szerintem átlag felhasználónak aki nem PC függő.. tökéletesen mintázza a hozzáállásást.
tegnap kint vagyok a ismerősömmel... Könyvelő és nagy gamer... Mondom neki ,hogy van az egyik közös ismerősünknek egy i5 K-s gépe eladó grais csak kiment angliába és 24 colso monitorstól ssd minde cm ház stb-stől 180 ezerért árulja nem kell neki..
Erre a haverom.. Áh megvárja falout 4-t és akkor vesz egy középkategóriás gépet.. mondom,de azt tudod,hog yegy közép kategóriás gépnél a pl i5 + egy gtx 970 az csak maga mondjuk 150 ezer.. Erre Ő azt mondja " Igen? Aakkor marad a régi gépem a filmezésre meg könyvelésre és játékr ameg veszek egy PS4-t" Most a jelenlevők közül akik kényesebbek persze,hog yez nem megoldás mert Te 4k-t akarasz te 60-70 fps-t ,de egy átlag user tud hasonló gondolkodást produkálni.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Yllgrim #8298 üzenetére
Akkor menjenek. Előbb-utóbb vége a dedikált GPU-k piacának. Ez sajnos megmásíthatatlan. Ezért koncentrálódik a mostani rendszer az áremelésre és a fejlesztések lassítására, mert addig is keresnek rajta, amíg még van min.
(#8303) Whysperer: Én nem akarok 4K-t meg 60-70 fps-t. Nekem azért van PC-m, mert ez a munkám, de játszani mostanában főleg PS3-on játszok. Az a baj, hogy ha egyszer rálesel egy exkluzív játékra, akkor egyszerűen mindet akarod, mert annyira brutálisak ahhoz képest, ami ma a PC-ken van. Például a Dragon's Dogma: Dark Arisen. Valami ilyesmi adrenalinlöketet várnék a PC-s játékoktól is, több tonnás szörnyekkel és taktikus csapatharccal. Fáj, hogy ezt csak egy konzoltól kapom meg.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Whysperer
addikt
Én nekem nincs konzolom,de 2 Pc is van i7 meg Fx is nv meg ATI is --- Én meg azt várom mint a Blizz animációknál van ,hogy nem csak statikus izom hanem Izom tömeg szimuláció is legyen a lényeknél.. mint a WOW filmbe is látható.. ott konkrétan érzed a ORC tömeg súlyát amikor mozog.. Mi is lassan ráárulnk annak a szimulációira is... Remélem a 12 ebbe segítség is lesz ,hogy ráereszhesd bármelyik PC-re az ilyen plusokat is. Amúgy ahogy így láttam mindegyik fél elég szépen fogja nyomni a 12-t
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
nagyúr
ezt a több tonnás szörny + taktikus csapatharc a klasszikus leírása bármelyik mmo pve group contentjének.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
daveoff
veterán
Ne csak magatokból induljatok ki, az FPS játékosok döntő többsége nem fog nyomorék kontrollerre váltani(persze van olyan is aki megteszi), legalábbis én biztos nem. Azt hogy ez mekkora hányadát teszi ki a PC társadalomnak, azt nem tudom, de szerintem sokan vagyunk. Az igaz, hogy egyszer biztos kihal a PC, de az talán még odébb van....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Ren Hoek
veterán
Nem lehet, hogy pont inkább most fog felpörögni a piac? Ne a saját kis igényeinkből induljunk ki. Még sokáig FHD-re tervezek, illetve adott esetben a konstans 30 FPS is elég lehet.
VR, 1440p, 4K ezek mind olyan dolgok amik most kezdenek betörni a piacra... Jelenleg olyan mocskosul le van maradva a dVGA technológia: 100K-s 3 ventis óriás bordás GPU-k is röcögnek FHD alatt az új játékokban... Nem ám VR, meg 4K. Ha elterjednek a megjelenítők és VR szemüvegek mi a tosz fogja őket kihajtani? Ne mondja nekem senki, hogy a proci mellé besuvasztott IGP. Pont ezzel promózzák a Pascalt meg az Arctic-et, hogy végre lesz ami alkalmas ezeket kihajtani.
Konzol meg szemét egy dolog. Lehet marhajó, exklúzív, lowlevel api... én is vennék szívesen TV mellé. De a "nextgennek" csúfolt gépekre alig bírják ráhegeszteni a mai játékokat 1080p-re... Na ez az ami visszafogja erősen a fejlődést. Sajnos az embereknek elég ez úgy látszik.
(#8307) daveoff +1
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz Whysperer #8292 üzenetére
Felrerthetted a morzsakat, Ubisoft NV es GameWorks partner, olyan 'zsenialisan' optimalizalt jatekokat koszonhet nekik a pc-s jatekostarsadalom, mint Assassins Creed Unity, Watch Dogs.
Akkora az esely ra, hogy Ubisoft dx12 jatekokan a Fury jelentosen gyorsabb lesz, mint , hogy az AMD reszvenyarfolyama holnap 20$-ig emelkedik
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Whysperer
addikt
válasz daveoff #8307 üzenetére
Ahhoz ,hog yÉn PC-ről konzol-ra váltsak ahhoz az kell ,hog ypl: VR és 2 kézi kontrolell LSD oculus 2 new controler és ezt meaxon meghajtó gépezet legeyn... grafikus ként rohand kényes vagy a látványra meg a mozgásra... akonzol nekem közelében sincs a folyamatos játék nagy felbontáson és a kontrolrel folymatos szép mozgékonysághoz ami pontossággal párosuljon. teszem azt egy BF-ben vagy hasonló játékban.
rocket: Én nem is azt írtam Én azt írtam ,hogy tetszik mind a kettő oldal telejsítménye. Nekem mind a kettő oldal bejön.. Ati nekem csak azért tetszik jobban mert Én jobban szeretem grafikához,de kb ennyiért! 8)
Ezt mondtam "Amúgy ahogy így láttam mindegyik fél elég szépen fogja nyomni a 12-t" Én örülök ,hogy yorsabb lesz az Intel .. örülök ,hogy eddig úgy fest az FX-ek szebben mennek és örülök ,hogy a NV is meg az ATI is durván tolja a 12 vulcan-t Szeretnék egy real time rendert....hidd el rua szimulációknál úgy tudnám élvezni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
"A következő években valószínűleg lesz egy pilot VGA minden generációban, ugyanis számolni kell azzal, hogy ha új architektúrát hoznak, akkor a játékokon sokkal rosszabbul teljesíthet, mint az elődje, mert a driver átkerül magába a játékba"
Hát ez aztán különösen jót fog tenni a dVGA piacnak
Nyócmilliárd architektúrára kell optimalizálni, gondolom tele lesz kompatibilitási problémákkal. Régi játék szarul fut az újon, új meg szarul a régin. Újra beköszönthet a kékhalál és a reset korszak, a mai "tesztelési" fázisból és félig befejezetten kiadott játékokból, sürgető studiókból kiindulva horror mennyiségű bugra számíthatunk DX11 védőháló nélkül.
A kispénzű studiókkal mi lesz például? Kinek lesz pénze, ideje, energiája minden dVGA-ra külön optimalizálni, ha kijön egy új? Hetek hónapok várása patch-re, ami optimalizál a VGA-mra? Könyörgés a fejlesztői fórumokon évekkel később, hogy nem megy a játék a vadiúj 250K-s VGA-n... Vagy vehetek újat/régit?... Esetleg kijön egy olyan, ami GCN 1.3-ra jobban fut, Pascalon meg gányul már VGA-t is kell cseréljek? Vagy eljön a dual VGA-s korszak 1 nv 1 AMD. Félek, hogy a szabványosítás helyett inkább szétmorzsolódik az egész PC-s játék ipar...Lehet AMD-ék Pandora szelencéjét nyitották ki ezzel a low-level API őrülettel. Mindenki ajnározza csak oda vissza, viszont a hátrányairól kevésbé tudunk még...főleg a jövő architektúráira nézve.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem értem a gondolatmenetet. 3 közel ugyanolyan arányokkal rendelkező kártyáról van szó, mitől szenvedne az egyiknek többet a teljesítménye, mint a másiknak? Tudsz ilyen use case-t konstruálni? (első körben még a gyakorlatiasságot is elhagyhatjuk ).
(#8307) daveoff: +2
(#8311) Ren Hoek: Ezt kezdettől fogva tudtuk. Baromi nagy kockázat van benne, és biztosan lesz jópár pofáraesés. A nagyobb cégek meg fogják tudni oldani, mert gondolom csinálnak uarch kompetencia központot, ahol tudják ki-/bemozgatni az aktuálisan érdekes architektúrákhoz értő emberkéket. A kisebbeknek meg ajánlott lesz motort licenszelni ahelyett, hogy írnának.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
imi123
őstag
válasz daveoff #8307 üzenetére
Aki játszott PC-n Battlefieldel azt hatökrös szekérrel sem lehetne átvontatni a konzolos mellé.
Az irányítás az még e dolog de egy 650Ti kártyával szebben fut mint PS4-en Async-el együtt.
Uncharted-nél tök jó a 30.Fps de egy Battlefildnél nagyon zavaró.Na jó biztos hogy több mint 30.Fps de szemre beugrál a minimum 30 alá is Ps4-en.
Megvan a Pc-nek még sokáig a célközönsége.Megfér a konzol mellett!Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
stratova
veterán
válasz #35434496 #8314 üzenetére
Ford Fairlane sajtreszelővel BF4-ezett is, le is Zuzu-zta a népet.
Szenvedtem én is egy sort a kontrollerrel de csak Halo 4-ben és abban az volt a poén, hogy ketten toltuk, úgy tényleg nagyon jó. Nem voltam a pontos célzás mintaképe cserébe a vezetés jobban ment.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Ren Hoek #8301 üzenetére
De, ez pont ilyen egyszerű. Ha mondjuk 3+4=7, és ez egy képkocka, ami 20ms alatt készül el, akkor ehhez be kell olvasnod a GPU-ba először a 3-at és az 4-et. Ha ez az olvasás 20ms-ig tart, akkor hiába tudná a GPU 10 ms alatt is kiszámolni, ha 20ms-ig tart, míg megérkezik az adat hozzá, 10ms-ig akkor pihenni fog a GPU adatra várva. Fordítva is igaz (ami a mostani DX11-es helyzet), hiába olvassa be a Fiji vagy Hawaii memóriája 5ms alatt a 3-at és a 4-et, ha a számolás az API korlátai miatt sokáig tart, mondjuk 20ms-ig. A Maxwell2 hiába olvas a memóriából 10ms-ig, ha azon is 20ms a számolás ideje, nem lesz lassabb. Remélem átmegy.
A furmarkhoz nem kell nagy sávszél, tudtommal direkt úgy van megírva, nem használ sok memória-tartalmat, viszont rengeteg egyszerű számolást csinál azzal a kevés adattal.
(#8312) gbors: Úgy gondolom, jelenleg a GTX960 a valódi képességeihez képest ma durván túlteljesít, ahogy sokszor a GTX980/970 is. Ha nő a memória sávszélesség igény, akkor az árához/pozicionálásához képest messze a legnagyobb pofáraesés a GTX960 lesz, pláne, hogy az ellenfelei, ami a 280-as, 380-as Radeonok, akár GTX980 pukkasztó sávszéllel rendelkeznek. A GTX970 is bukhat, a tuningolva 224GB/s nem túl acélos, de kész csoda így is a GTX960-hoz képest, miközben annyival nem drágább kártya. A GTX980-nál megint az ár miatt lesz gázos, nem olyan olcsó kártyák voltak azok, és 256GB/s.... A 980 Ti esetén pedig azért nem látok olyan nagyon durva gondokat, mert bár annak is éppen annyira fog fájni a nagyobb sávszél-igény, de abban marad annyi nyers erő is, hogy az ember ne nyúljon a szívéhez annyira, ha az lesz a limit.
-
imi123
őstag
Első fecske.
Ennyiért egy darabig árulhatják.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
TTomax
félisten
Hajrá gyerekek,be lehet bizonyítani ki mekkora amds.Itt az idő zsebbe nyúlni,megmenti a céget.Itt az új 980 verő kártya 220ért,ami a jövőben még a Titan X-et is lehagyhatja.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
jedis
senior tag
válasz #85552128 #8320 üzenetére
Én piros oldali vagyok, de még a 190 is sok . A Techpowerup tesztjének összesítőjében 1440P-be, kb. 10%-al gyorsabb a 980-asnál, szóval 10%-al kéne neki drágábbnak lenni . Az átlag 980-asok olyan 150-160 körül indulnak, tehát kb. 165-175 lenen a reális ár érte "pillanatnyilag" . A pillanatnyilag annyit tesz, hogy Win7-8-8.1 + DX11. Majd pár hét múlva kiderül
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
nagyúr
Kompetitív szempontból nézve:
- 380 vs 960: +57%
- 390X vs 980: +71% (csökkentve a DCC-vel, ami a 390X-ben nincs)
- Fury X vs 980Ti: 56%Szóval továbbra sem látok az állításban semmi realitást...
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Whysperer
addikt
Tiszta vicc ez az egész komolyan mondom 8) Angliai embernek 30 fonttal azal 20 ezer ft-tal kerül többe egy Fury mint a gtx 980 itt meg 70 ezerrel... komolyan vicc. Balkán Fanatic
csak itthon van ez a baromság. 8) 540 fontért van ami Uk-ba 440-ért 8)
"Ha magyaroszágra jössz hozz magaddal több pénzt. Ne vedd el a Magyarok árait"
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Miért is kellene egy 10%-al gyorsabb kártyának 10%-al többe kerülnie?Mióta egyenesen arányos az ár/teljesítmény a vga piacon?
(#8325) Whysperer
Valamit elnéztél,70-80font az nem 30.Amit linekeltél sem stimmel...
[link] [link][ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy AMD oldalról felrakta-e már valaki a win 10-et.
Nv topikban páran már írták, hogy például Witcher 3, GTA V-ben fps javulást mértek.
Jó lenne látni pár eredményt, hogy mindkét oldalon az előző operációs rendszerhez képest, mekkora javulásokat észleltek.
-
Ren Hoek
veterán
Arra továbbra sem tudsz szerintem válaszolni, hogy pontosan melyik DX12 feature váltja ki az ilyen mértékű sávszél emelkedést eleinte a megjelenő motorokban? Ne a Nitroust hozzuk fel, mert az extrém példa.
Mi van ha belövik eleinte 250 GB/s-re hogy mindenen jól fusson. Még az általad felhozott 204 GB/s 380-ason is.
Nincs benne a számításodban a DCC, az hogy milyen felbontást nézünk, milyen stílusú játék, milyen textúrákkal, és milyen compute adatokkal amik mennek a pipeline-okon. Szerintem óriási különbségek lesznek játékok/motorok között. Na meg nem hiszem, hogy konstans 400 GB/seccel pörög a memória... Mire lesz hatással inkább? Jelenetfüggő Avg/min FPS, esetleg játékmechanika is?
Rengeteg kérdőjel...
-
gtamate2
veterán
válasz Whysperer #8292 üzenetére
Most már az Ubisoftnak dolgozol?
Ne haragudj, de 2 hónapja amikor a GTA V-ben vetettük össze az fx 8320-ad illetve az én i5 2400-am teljesítményét (amit nem akartál elhinni hogy az i5 erősebb, de végül úgy lett) még a Digic Picturesnél dolgoztál. Olvastam nemrég olyan kommentet is tőled hogy aReal Madridnál dolgoztál és meccs után a főpáholyban valami AMD-s főkutyák beszélgetését csípted el.Most pedig az Ubisoftnál dolgozol már.Komolyan irigylésre méltó a karriered, főleg hogy ilyen helyesírással mindenki utánad kapkod. !
Mod: Bocsi elírtam, szóval a Chelsanak dolgoztál és EA-s nagykutyákat hallottál
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
HSM
félisten
Kompetitív szempontból nézve tegyük gyorsan hozzá azt is, hogy a Maxwell-eken tipikus alig van tuningpotenciál hagyva a memóriákon (gyárilag is igen magasak az órajelek), míg a Radeonokon lényegesen több van.
Amúgy a 960 ellen vicces ellenfél a régi 7950/280-as Radeon, ami ugyan "papíron" 380-as sebesség környéke, csaképpen "picit" durvább memória-potenciállal. De szerintem a Te számaid is éppen elég beszédesek.
(#8329) Ren Hoek: A növekedést az váltja ki, hogy eltűnnek komoly korlátok a rendszerből. Pl. a megjelenő async compute, többszálon renderelő API.
Én nem beszéltem semmi extrém növekedésről. De ha a GPU mondjuk 30-50%-al jobban kihasználhatóvá válik DX12-ben, akkor oda kelleni fog alá 30-50%-al erősebb memória alrendszer, különben a GPU-t vissza fogja fogni.
Természetesen nem konstans a memória sávszélesség igény, ahogy írod, jelenetfüggő erősen. Ha elfogy a sávszélesség, akkor a GPU sebességet veszít. Ez nyilán az AVG és MIN FPS-eken is látható lehet.Gondold végig, már önmagában az async shader... Olyan dolgok futhatnak majd egyszerre a GPU-n, amik eddig egymás után futottak...
Lásd: [link] [link].
Ezek mind csak akkor fognak szépen működni, ha van rá elég sávszélesség (meg még pár dolog megfelelően működik).
Ha a sávszélesség belimitál, akkor hiába futnak ezek párhuzamosan, nem lesz sok sebesség nyerve, mivel ugyanúgy várni fognak a folyamatok, csak nem a másik folyamatra, hanem a memóriára.... -
-Solt-
veterán
válasz daveoff #8335 üzenetére
Mondjuk olyat, hogy amíg a Fury X és a Fury között lévő 100 USD + vám + áfa különbség (tehát legalább 40K) nem mutatkozik a kártyák között, addig az ilyen árak csak csámcsogásra jók. Arra semmiféleképpen, hogy valaki elkezdjen "balkánozni", főleg annak tükrében, hogy a jelzett kártya nem is magyar nagykerből származna!
Abban egyetértek, hogy 200+K a Furyért rengeteg, de ebből a kezdő árból messzemenő következtetéseket levonni nem lehet. Legalábbis értelmeseket biztos nem.
www.smart-bus.hu
-
Whysperer
addikt
válasz gtamate2 #8333 üzenetére
És ember.. szerited az AC cienmatikot kinek csináltuk .. apámnak? Amúgy meg Fx 8120 szóval attól ,hogy lyukas memóriád van és azzal érvelsz nem hinném ,hogy értelemeset it írsz.
Ubisoft: [link] stáb lista. ott a nevem a végén. Ede Csizóczki... menj fel facebookra ott nyugodtna meg is nézheted a Chelseas dolgaimat is. Nem lesz nehéz nem találsz még egy Csizóczki Edét a facebookon
Szóval ,ha valaki beszállító a mercinek az XY cégnél dolgozik aki amercinek gyárt akkro nem dolgoztál a mercinek?
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Egyebkent a titan x araval miert nem foglalkozik senki?az nincs tularazva?
-
ffodi
veterán
What? A maxwelleken alig van tuningpotenciál a VRAM-ok esetében?
Átlagos 290x-ben van mondjuk +250 MHz (ha azokat nem vesszük, emiket downclockolni kell, hogy ne fagyjanak ), 390x-en valamivel több vs. 970/980 átlagosan 250-300 MHz ott is simán megvan. Nekem a 980-on elmentek a memóriák egészen 2150 MHz-ig a gyári 1750 MHz helyett.
980Ti, az előbbi átlag 250-300 MHz ott is megvan, vs, Fury/x 100 MHz
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
daveoff
veterán
Gondolod, hogy a ~220k-s ár be fog menni 200 alá a közeljövőben? Én nem hinném. 980Ti is ugyanígy csak rendelhető volt megjelenés után iponban, és most, hogy már van készleten, kb 15-20-al olcsóbb. Ha ennyi lejön a Fury TriX-ből, akkor is 200-nál vagyunk, custom 980 meg van 160-ért, ami ugyanannyit tud, és még jól meg is rángathatod. Tovább megyek, ha ezek alapján a custom 980Ti, pl MSI Gaming ára ugyanennyit esik, akkor az 230k lesz. Ilyen magaslatokban Te melyiket vennéd?
Én most ezzel nem az NV-t akarom magaslatokba emelni, félreértés ne essék, de józan ésszel ez a kártya, ennyiért eladhatatlan. Itt tényleg csak a márkahűség dönthet a Fury mellett, semmi más....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest