Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Yany #34357 üzenetére

    "Amikor pénzszerzési, vagy akármilyen megélhetési formát tud biztosítani valami, és ezzel él is az, aki tud, azt mindennek lehet mondani, csak gonosznak nem. "

    Egész pontosan egyszeri befektetéssel lehet folyamatosan jövedelemre szert tenni. S ebbe szinte bárki be tud szállni. A spekuláció alapját képezik a bányászok is, hisz még mindig csinálják, szállnak be emberek. De ez ugye nem mögöttes érték, csak igény.

    A bányászatnak működésileg semmi köze a piramisjátékhoz, multilevel marketinghez és társaihoz. Azonban nem véletlenül hozzák fel ezeket, mivel az alapelv ugyanaz, lásd a fenti bekezdést.

    A bányász nem gonosz, hanem kapzsi, mert ingyen pénzre hajt. Mondjuk a tőzsde is ilyesmi, de ott legalább kell valamilyen szakértelem. Bányászathoz semmi nem kell, csak összerakod a gépe(ke)t, bekapcsolod és már kész, meg is vagyunk.

    Az egészből meg legjobban talán a kereskedők profitálnak (semmit nem kell csinálniuk, csak az árakat magasan tartani), aminek a fogyasztók isszák meg a levét. Gyártók semennyire sem járnak ezzel jól, hisz nem gyártanak több kártyát és az árakat sem emelték.

    Tehát az árakért felelősök, sorrendben: spekulánsok, bányászok, kereskedők.

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák