Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Petykemano #31637 üzenetére

    A semmit az nagyon valószínűtlen, mert kb. 10%-ot minden új architektúra javult háromnegyed éves távlatban a starttól. Ezúttal sincs okunk feltételezni, hogy kb. 10% nem lesz meg. Pláne abból kiindulva, hogy csak a HBCC aktiválásától +7%-ot kap a Vega a Heaven tesztben, és ez csak egy fícsőr a sokból. De azt valóban nagyon nehéz megítélni, hogy hol tetőzik majd a javulás fél év múlva.

    A FineWine az nem stratégia, hanem a Reddit közössége találta ki, mert a GCN-ekre mindig jellemző volt, hogy megjelentek, és lehagyták a megjelenéskori konkurenst.

    Sajnos azzal a stratégiával, amivel az AMD dolgozik teljesen mindegy, hogy jön-e egy NV kártya. A kiemelt játékok fícsőrjei akkor is a Vegához vannak kötve. Ezen csak a shader modell 6.0 segít.

    Azért ilyen az órajelezése, mert a Vega már AVFS+LDO hardver. Beállíthatsz neki egy elég magas órajelet is, mert a hardver képes minden pillanatban meghatározni, hogy mi az a maximális órajel, amivel éppen működhet. Egyedül arra kell figyelni, hogy a beállított maximum az mindig magasabb legyen. Hogy 100 vagy 300 MHz-cel, az most mindegy. A hardver lekezeli.
    Lényegében ugyanez az XFR is a Ryzennél. Legyen egy szép kövér maximum rajta, hogy legyen hova skáláznia magát.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák