-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Malibutomi #11300 üzenetére
úgy legyen.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malibutomi
nagyúr
Neznivalo (PS)
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Ez full cover blokk...ez nem lesz olcsó...
(#11304) tailor74
Ez biztosan nem 200K lesz...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
addikt
válasz TTomax #11303 üzenetére
Kíváncsiságból számoltam egy átlag árat 980-okra... I**n árakat néztem, 167-220k-ig, ez átlagban 194k-ra jött ki....
Mondjuk 30k-s FC blokkot feltételezve a 980 + FC is simán elérheti a 220k-t...
Mindegy egyébként, csak kíváncsi voltam, de szerintem ez sem lesz több 220-nál...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TTomax #11303 üzenetére
AMD's upcoming Radeon R9 390X graphics cards will ship in two SKUs - an air-cooled one, with a moderately long reference design board (though not as long as the R9 290X), and a new Water-Cooled Edition (WCE) SKU, which will feature a very compact PCB - one that could be no bigger than that of the GeForce GTX 970 reference.
-
addikt
válasz #85552128 #11308 üzenetére
Annyiféle árat hallani, hogy én kivárom a megjelenést, és akkor majd kiderül mennyi is az annyi....
SZvsz. 250-300k árral számolva kár is kiadniuk, bukják a partit...Az egy dolog, hogy én nem engedhetem meg magamnak(meg nem is adnék érte annyit), de sok potenciális vevő jelöltet elveszítenek, ha nagyon elszállnak az árral..
Ha lesz jóféle vaporos hűtés, akkor beérem én azzal is, nem ragaszkodom a vízhez....
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #11309 üzenetére
Jól hangzik,csak az a kérdés a WCE-ben mi van benne?Csak a blokk vagy+ pumpa radi?Mert az akkor nem is AIO hűtés hanem komplett víz.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #11312 üzenetére
Van de venti is... tehát AIO hűtés,ez amit linkeltél ez nem az.Ez full cover blok,ez már rendes vizhütés szerintem,nem csak a gpura egy "kupak"...
-
veterán
-
TTomax
félisten
válasz Menthirist #11314 üzenetére
Mivel nincs rajta venti igy ez full cover blokk.. nem hinném hogy nem kell vrm hűtés... innentől kezdve meg ez akár lehet egy hydro is,egy komplett vizes rendszerhez...mert igaz van a képen egy radi,de se csövek se pumpa,nem igy néz ki egy AIO hütés.Továbbá ha az lenne akkor viszont ez lenne az első ilyen.
(#11315) Malibutomi
Nincs a képen pumpa és cső sem... gondolom nem véletlen.Hovatovább ha egy sima AIO hűtés lenen akkor azt megoldhatták volna ugyanazzal a nyákkal is...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TTomax #11316 üzenetére
a cső le van róla montírozva, ezért lett írva hogy photoshop. Tehát abból a blokkból kijön két cső, és megy a 120-as vagy 140-es radiátorba, amin van a venti. És ez így egyben egy komplett egész, tehát a pumpa vagy a radiátornál vagy a blokkon van. Tehát zárt egybevíz.
ezen halványan és elmosódva de látni a radiátorból kijövő csöveket. De a fenti képeken is látni a csövek helyét, a pumpa meg úgy van megoldva mint a procis kompakt vizeknél is, vagy a fejen, vagy a radiátoron.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TTomax
félisten
válasz Menthirist #11317 üzenetére
Aham valóban ott már látszik valami! Hát érdekes egy megoldás lesz az biztos...
(#11319) Malibutomi
Ez így van.(#11318) Milka 78
Erre látszólag jó esély van,ugye arról nem beszélve mennyivel jobb ez a megoldás több kártyás rendszerek esetén.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TTomax #11320 üzenetére
Ugyanaz mint ez, csak egy blokkal a gpu-n, és mivel nincs rajta venti, így várhatóan a vízhűtés kiterjed a vrm-re is, mert nincs venti ami hűtse. Tehát egy sapka a gpu-n, esetleg közös a vrm-mel (de majd meglátjuk), cső megy a radiátorba, amiben meg várhatóan a pumpa van (vagy a gpu-n lévő fejben van a pumpa)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz FollowTheORI #11322 üzenetére
Persze,ha nem lesz AMD,majd 300k -ért.A GTX970 -t meg 200k -ért árulnák.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
demmer123
őstag
-
Bigemperor
senior tag
A csúcs 390X, vagy nem is tudni mi lészen az neve. nem a célpontom, talán a 380X (ilyesmi) is hoz vmi jobb paramétereket. majd kiderül.
-
rocket
nagyúr
(AMD elnok-vezerigazgatoja van a kepen)
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Ren Hoek
veterán
válasz TESCO-Zsömle #11325 üzenetére
... de ez most azt jelentheti, hogy a 380-as nem OEM-ben más kártyát takarhat? Mert a 285 eléggé kibelezett egy kártya volt... Kissé átverésnek tartom ezt.
-
boskorelli
tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam, hogy, World Of Tank's játék közben random időközöidőközönként kifagy a kép és nem lehet kilépni a játékbó csak a feladat kezelőben! AVGA-m 20 VGA-m elvilebg nem hibás, AtiTool 20 perc alatt nem jelzett hibát.
A gépem részletes adatai az aláírásomban!Előre is köszönöm az ötleteket!
A sikeres üzlet után illik értékelni!
-
Ren Hoek
veterán
válasz Malibutomi #11332 üzenetére
Akkor megnyugodtam Illetve szegény egybegép és noti vásárlókat sajnálom kicsit, akit be lehet hülyíteni ezzel...
380, 380X továbbra is várós... ha egy 290X-et/970-et hoz valamelyik, kicsit fejlesztgetve, akkor jó választás lehet.
-
TTomax
félisten
válasz boskorelli #11333 üzenetére
Ati tool?Komolyan? Honnan tudjátok még ezt a programot elővakarni?Mással teszteld... lehetőleg játékkal.
-
bpatrick
csendes tag
válasz boskorelli #11333 üzenetére
Ez iszonyatos,hogy ilyen elofordulhat magyarorszagon.
-
szacsee
nagyúr
válasz Malibutomi #11309 üzenetére
Ideális víz hőfok ajánlásra leszek kíváncsi. Procival egy körben a gpu-m 42 fokos, külön körön 60-80 fokig el szokták engedni. HBM mintha érzékenyebb lenne erre valahol azt írták.
Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Milka 78
nagyúr
válasz boskorelli #11336 üzenetére
Pl. ITT
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Mit lehet tudni már az érkező ATi kártyákról?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
nagyúr
válasz Hegyirabló #11340 üzenetére
Semmit.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Malibutomi
nagyúr
A ceget 2006-ban megvette az AMD, azota nincsenek ATI kartyak.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Malibutomi #11342 üzenetére
De nagyon írtál most! Jól ki lettem oktatva. Győztél, elismerem vereségemet. Te vagy az internet győztese, hasonló sikereket kívánok az életben is!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Hegyirabló #11343 üzenetére
Az eletben is mosolygok ha viccelek, itt is raktam smiley-t
Egyebkent semmi konkret nics most, tovabbra is csak talalgatasok a specifikkaciokra.
Annyi tunik biztosnak hogy a 390X-bol lesz viz es leghuteses is.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
válasz Malibutomi #11344 üzenetére
Kösz.
-
ricshard444
veterán
Jelenleg úgy van, hogy 4-8GB-s lesz HBM memóriával, 1.25GHz órajel melletti 640GB/s sávszél mellett.
ROP-nak 128-t írnak, 256 TMU-val és 4096 "maggal".Biztosat csak Júni 10 körül fogunk tudni a Computex-szen, mert ott mutatkoznak be.
Vannak dolgok...
-
Bigemperor
senior tag
válasz ricshard444 #11346 üzenetére
Nem június 2-6-ig tart a Computex Taipei?
-
Z10N
veterán
Ez a fake gyanus kep volt mar?
Forras: ChipHell
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Laja333
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest