Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Beretvás #28415 üzenetére

    Egyelőre nincs tapasztalatom és én is vásárlás előtt állok, szóval szívesen fogadom ezt bővebben kifejve is. :DDD Pláne, hogy pofátlanul leskelődve az adatlapodon, úgy látom pont tudsz valós gyakorlati válasszal élni.

    (#28418) wwenigma: Az a baj, hogy Petyának pont GTX1080 figyel a gépében és nála is inkább a minimum fps-en érződött nagyon durván a 2133MHz. És itt eleve azért 2400-ról beszélünk, a 2133 csak szélsőséges példa volt részemről.

    MÁS: Ha már így felkeltettem az érdeklődést, a nem-Samsung B-die memóriák kapcsán mi a tapasztalat? A Samsungok kapcsán látom, hogy elég sokan tudják szigorúbb időzítésekkel és/vagy magasabb órajelen is járatni a memóriákat némi fesz. emelést követően. Ez más lapkáknál mennyire igaz? Azok a chipek, amik Intel esetében jól mennek, azok Ryzen mellett is megvannak az új AGESA verzióknak köszönhetően?

    Pl: HyperX-nek van olyan Hynx alapú, 3000MHz/CL15-ös kit-je, ami képes 3000MHz/CL13-ra is 1,5V ( :DDD ) mellett és CL14-re 1,45V-on. Viszont ezeket az eredményeket ugye X99 platformon mutatta, nem Ryzen mellett.

Új hozzászólás Aktív témák