Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • --Disztroj--

    senior tag

    válasz Kolbi_30 #25162 üzenetére

    Az utóbbit én kizárnám, mert mint mondtam tényleg sok gépet raktam össze gond nélkül és nem ma kezdtem, a gépet meg már két lappal többszöri szereléssel néztem meg.
    MSI-vel a slotokat nem látta, de legalább az indulással sosem volt baj. A házban érintkezési gond nem lehet, mert egy évig futott benne egy konfig, meg MSI-vel is a cseréig.

    Beretvás: Lehet nem a platform hibája, csak sok évnyi Intelezés után nekem ez egy sz@r élmény, hogy bármit teszek alá, nem megy a cucc megbízhatóan, vagyis immáron sehogy.

    MSI lappal korábban felmerült mint hibalehetőség, hogy lehet a procival van baj, de én stresszeltem a procit és ha gondja lett volna akkor biztos kidob valami hibát, de sem alapon, sem pedig húzva nem volt baj. MSI-vel rendereltem, teszteltem, vagyis a single challet leszámítva tökletesen tudtam használni.Ezzel a lappal meg csak ilyen indulási gondok voltak, de új biosszal az is kb eltűnt, egészen eddig.

    Még nem adtam be gariba az MSI lapot, így hát szétkapom megint az egészet, hogy megnézzem mi túró van, csak már rettenet hogy többet masszírozom ezt, mint a csajom hátát

    [ Szerkesztve ]

    A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo

Új hozzászólás Aktív témák