Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz Yany #27633 üzenetére

    Egy kis magyarázat és info ehhez a 4k mizériához:

    Nemrég volt egy lightning deal az Amazonon, amire rá is repültem és beszereztem egy 38UC99-es LG monitort, ami egy 3840x1600-as kijelző. De gyerekek! Aztaq... tudtam, hogy mit várhatok, de nem is sejtettem. :)

    Szóval a képe gyönyörű, ami IPS paneltől még nem válik triviálissá. A pixelrács, a felület tükröződésmentesítése, se hasonló fizikai paraméterek még nem derülnek ki azelőtt, hogy kézbe venné az ember. De minden ízében méltó utódja az U2713H Dellnek. (nem elírás, a drágábbik, grafikus 10 bites Dell-t váltotta, nem a HM jelölésűt).

    A meglepődésem tárgya amúgy a BF1 és a Polaris találkozása. Persze, az ultrawide dimenziók adják a panoráma fílinget, de hogy a kis Polaris milyen faszán tartotta a lépést, az nagyon meglepett. jellemzően 45 és 76 fps között ingadozott a tempó max felbontáson. MAX felbontáson! Igaz nincs AA és az ultrához képest 1-2 apróságot lentebb raktam, de ezek már 2560x1440-ben is így voltak, szóval számítottam egy brutális képregényre, ehhez képest full úgy hagytam mindent. Szóval minden elismerésem a lassan budget kategóriába kúszó Polarisnak. Freesync meg persze hozta a kötelezőt: nincs képtöredezés és roppant reszponzív az egész.

    Ezért is 76 volt a max. fps-em, mert azt lőttem be Chillben.

    Szóval Polaris tulajok, ne féljetek az LG überalles cuccától. Amúgy meg extrém kecses a kijelző, egyáltalán nem hat drabálisnak a 27-es 16:9-hez képest. Éppcsak magasabb és kb. másfélszer szélesebb ugye. A Win10 is szereti, semmi gondja a skálázással. A filmek meg persze fullscreen fekete keret nélkül. :D

    Szóval továbbra is örömmel fogadok tippeket, hogy a nem low-end gépemen mi a tosztól képtelenség egy 60 fps-es 4K youtube videót lejátszani. :R

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák