Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz MongolZ #2292 üzenetére

    Dikk-dikk-dikk há' honnan tuggyam? :D

    A Volt már? hozzászólásban lévő tesztből jött: [link]

    (#2296) Malibutomi

    Igaz, hogy a Pascal szériának most nem megy úgy a tuning mint a Maxwell-nek ment, de azért úgy kerek a történet ha azonos feltételek mellett hasonlítunk valamit valamihez. Úgy jönnek ki az eltérések.

    Még mindig nem tettem le teljesen egy 8GB-os RX480-ról, de megint ezek a fogyasztási adatok ami azért egy zárt gépházban komoly hőforrás... a ventilátorsebességre=hangra kíváncsi lennék.
    Ha nem akarom (vagy lehetőleg a legkevesebbet) hogy ugráljon terhelés alatt a GPU órajele akkor fogalmam sincs, hogy a 5db csak a szellőzésért felelős ventihez még mennyit pakoljak a házba vagy milyenekre cseréljem a meglévőket (Coolink Swif2 1201).

    Anno az alapból 170W TDP-vel rendelkező (RX480 TDP 150W) GTX760-at 68fok-nál megfogta a mostani gépház+ventik 1293Mhz/6750Mhz-en (hőfok képek és egyéb órajelek a hozzászólásoknál): [link]
    A VGA-ból a ventilátorok által keltett szélzajt lehetett hallani a hűtésért felelős ventikből meg alig valami szélzajt max

    (#2297) and1ao

    A bye bye-ra reagáltam, hogy akkor lenne valós ez a kijelentés szerintem, ha alapórajelen lelépte volna minden mérésnél minimum 8-10FPS-el az 1060-at és tuningolva meg legalább 12-15FPS-el.

    Ahogy Malibutomi is írja kb egálban van a 2 kártya jelenleg, ha az egyedi hűtéses verziókat vesszük alapul.

    A tesztet nem én válogattam össze, abból gazdálkodtam amit leírtak. A tuningot azoknál a programoknál nézték. DX12-es játékokkal sincs rogyásig tele a polc jelenleg.
    Most a játékok túlnyomó része DX9 és 11.

    Az OCUK oldala... a többség itthon vásárol azért szerintem.
    Angolul sem tudnak annyira, hogy kintről rendeljenek/merjenek rendelni. Ha már csak abból indulok ki, hogy az egyszerű szavak leírása sem megy egyedi = custom, egyesek úgy írják, hogy costum és észre sem veszik hogy elírták (nem is javítják). De a founders edition is probléma. A garanciáról nem is beszélve és annak a menetéről ha gond lenne a kártyával vagy el akarja itthon adni az addigi tulaj.

    Szóval angol ide vagy oda inkább itthon nézelődnek az emberek. Az hogy vannak érdeklődések/hozzászólások külföldi rendeléssel kapcsolatban szerintem csak érdeklődés szintjén marad meg és inkább itthon veszi meg az adott ember ha van készlet.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák