Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Pancsermeste #44241 üzenetére
Szintén tettem egy gyors próbát. Ugyan azt tapasztalom,+2-3 fps, és laggok,vannak akció közben. Hát nem tudom... Javításra javítást várjak? User error? Vagy mit kell még ki-bekapcsolni még esetleg?
-
addikt
válasz #77081088 #44251 üzenetére
Huh...Hát ez eddig nem túl meggyőző....
Félre ne értsetek ,nem várom el ,hogy első nap mnden patent legyen ,csak mostanában kissé ráuntam az amd ígérgetéseire , és kellene valami ,ami meggyőz ,hogy miért maradjak mellette...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Apollo_21
addikt
Nézzétek úgymintha felse tettem volna Szóval bevirágporozott bibés példányoknál elérhető a mantle műkődése? Vagy ebbe inkább neis reménykedjek hogy pár virágos szépen kitenyészti a patch-et hozzá
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Gaboman
nagyúr
14.1 driver nekem nagy gyorsulást hozott Crysis 3ban, 13.4 volt előtte fent ahhoz képest őrült jó FPS-t kapok.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
addikt
válasz Dany007 #44253 üzenetére
Szia!
De ,eladtam ,holnap küldöm el, ez viszont nem zárja ki ,hogy vegyek másikat....
most tetszik az msi ,és a toxic is, bár az nem fér be a zalman házba...
Viszont a 760 a lehetséges konkurens ,és azt látom ,hogy az alapból erősebb annyival ,amennyit a mantle itt hoz.... Kövezzetek meg ,de így látom... Az a kérdés merül fel bennem ,hogy a mantle támogatott játékok szépen gyorsulnak 15%-ot mondjuk , de mi a helyzet a többi játékkal...?Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Két kártya között vacilálok:
Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Vapor-X 11217-00-20G 54 k 2 év gari
ASUS R9270X-DC2T-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 PCIE 53k ( egyik boltban 2, másikban 3 év garit írnak)elnézést
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dany007 #44258 üzenetére
Mindent....
i5 4670 , Asus b85 vanguard lap lett az utód...Eladtam a 270x-et is ,holnap postázom....
A szándék az lenne ,hogy olyan kártyát vegyek ,ami ebben az évben kis kompromisszumokkal ,hozná a 60 fps környékét...
Nekem tetszik ez a mantle dolog ,mert van benne ráció ,csak ennek még minimum 1 év ,mire tuti lesz...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Dany007
veterán
válasz tailor74 #44261 üzenetére
Az igen! Es mennyibe fog fajni a valtas? Vagy mennyiert ment el a proci meg deszka? Privatban persze ha olyan.
En is agyalok most ezen! De biztos buko lesz...
A Mantle egy elso fecske. Kva nagy otlet! Regen meg kellett volna lepni. Ez a jovo, ez hozza el a konzol szintu optimalizaciot pcre! Majd, egyszer...
-
-
poomiu
csendes tag
Star Swarm Average FPS nálam:
directx: 22.22
mantle: 35.39 -
aktív tag
Hello!
Azt szeretnem kerdezni, hogy egy Asus 7870 kepes-e a mantle API-t hasznalni? Sajnos nem vagyok jaratos a temaban. Elore is koszi.
-
bombibmw
veterán
No,próbálgattam egy kicsit a BF4+Mantle+14.1-et és több pályán játszva,Ultra beállítások mellett,elsimítás nélküli multi-ban a minimum FPS 57,a maximum 97 volt,ami szerintem nem rossz,tekintve az eddigi felállást.
-
trafipax
tag
Helló!
Használok már egy ideje egy Asus 7870 kártyát a gépembe, Nemrégiben beszereztem egy lapos TV-t amin van HDMI. Gondoltam, hogy akkor összekötöm a TV-t HDMI-n a VGA-val. Bárhogy is próbálkozok, nem sikerül a képet és a hangot átvinni a diszkrét VGA-ról.
A TV jó, a HDMI kábel jó, mert az alaplapi vga kimenetről ment a kép és a hang is. Csak a kártya kimenetéről nem akaródzik... Van valami "best practise" / "how to" erre a problémára???
OP: win 8, alaplap i5
Igen, használhatnám az alaplapi HDMI-t is viszont ott valamiért pl a skype hangot nem viszi át.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
Flashget
félisten
Asus 270X Top-hot kiadtak január vége felé bios frissítést.
van aki ezeket felrakja? és ha igen mit javít vele?jövő héten vennék kártyát csak nem döntöttem még el, ezt az asust vagy az MSI Hawk-ot..viszont a nagykerek állítólag holnap drágítanak mert olyan "jó" a Ft megint..
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Apollo_21
addikt
válasz Flashget #44274 üzenetére
Volt ilyen probléma..nemtudom jól fordítom vagy sem..flickering=villódzás...előfordulhat vagy ilyesmi, ha ez nem jelentkezik nemkell felrakd. Tehát ha ilyen dolgot produkál a kártya akkor elviekben ez a bios amit kiadtak segít megszüntetni.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mantale alatt az MSI AB nem monitoroz. Vagy csak nekem nem jó?
-
Apollo_21
addikt
Az a sata csati sztem útban van..nemkicsit..., Asrpcl azt írja a felső 3.0 x16os a második az 2.0 x16...remélem jól értelmeztem, és akkor megoldódott
1 x PCI Express 3.0 x16 slot (PCIE2: x16 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (PCIE3: x4 mode) Az x4 mode sztem az csak többkártyás rendszerre vonatkozik..Nemtudom mennyire veszi vissza a teljesítményt, már ha ez érezhető.
Valahogy megkellene old hogy máshova kösd azt a sata eszközt ha lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Nemsoká jönnek a többiek akik jobban értelmezik nálam a gyártó oldalán írtakat..és ha szerencséd van akkor a 2. teljes pci-e sín is x16os Ezen ne görcsölj még! Vasárnap van...
Bár ha nem ssd van rákötve engem ugyan nemérdekelne h a sata3as hdd-m sata 2-n van[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Felette lévő sata csatiba? a régi dcuIiből kiindulva, ami nekem is van...nemhinném h felér a felsőig...oda ha áttudnád tenni, még megmenthet
Sínnél nemfog feljebb lógni semmi..itt egy kép. Ha szerencséd van, pont belehet még dugni.
Mondjuk énsem szeretek, "talán"-ra vásárolni vmit.
[link][ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
Leki78
tag
-
dunc
nagyúr
Köszi mindenkinek! Melyik webshopot ajánljátok ? Az ár mellékes, a megbízhatóság szempont!
-
törölt tag
Sziasztok!
Fentebb írtam hogy én is kipróbáltam a Mantle-t bf4-ben,és szinte semmi (+2-3 fps) különbséget nem tapasztalok teljesítményben. Ez még nagyon friss driver, lehet még ebből valami javulás?
VGA egyéni beállítása befolyásolhatja hogy szinte semmit nem változott? Egyéni beállítás alatt azt értem hogy kicsit vissza van fogva a kártya. Gyárilag 1070/1400-ra van belőve a GPU. Kicsit vissza vettem a feszt,és ehhez állítottam 1000/1300-as órajeleket,mivel egyenlőre nem használom ki a karit sehol. Ne multizok,nem benchmarkolok,és úgy is lekorlátozom az fps-t 60-ra, a monitor 60Mhz-es frissítése miatt, hogy ne csíkozódjon. -
poomiu
csendes tag
Nálam mondhatni sok változás van BF4-ben, sokkal stabilabban fut. Eddig gyakoriak voltak az fps droppok. Most viszont sokkal simábban fut, de kb 10-15 perc játék után 20-30 fpsekre droppolgat, addig míg ki nem fagy az egész. Remélem csak azért mert egy f0s a BF , bár eddig ilyen nem történt ezelőtt.
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest