Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r0b3r

    senior tag

    válasz DarthSun #63824 üzenetére

    Köszönöm a véleményeket mindenkitől! Mivel anno soha nem ismertem ezeket a szabványokat, mert kb elérhetetlen kategória volt és annyi féle szabvány van ezért még egyelőre jobban utána kellene olvasnom a témának. Jelenleg két 50pin PCI, egy 50pin 8 bit ISA és két VESA SCSI kártyám van itthon. Ezekhez csak egy 50 pin CD-RW és egy ismeretlen állapotú 68 pin vinyóm van, két 50 pin kábellel és egy 68 pin átalakítóval. A CD az egyik PCI kártyával együtt szépen működik a 6x86-ban, de a vinyót még nem sikerült beüzemelnem. Felpörög, majdnem felszáll és már a teszt alatt is hamar tűzforróvá vált, ahogy írtátok is, így inkább hagytam. :DDD :( Ja és hangos, mint egy MFM, szóval lehet, hogy nem arra alapoznám az SS7-et. :DDD

    Más... Előkerestem egy eddig fel nem használt egész szép 2002-es ATX házamat. Sztem az jó lesz az SS7-nek. Faragtatok már ATX házba AT alaplapot, úgy, hogy a cserélhető hátlapot újragyártottátok lemezből? Elvileg csak a billentyűzet csatlakozót kell belefúrni, nincs benne semmi bonyolult. :)
    Alaplap felfogató csavarjai stimmelnek, főkapcsolót nem cserélek, mert van ATX-AT táp átalakítóm és kidobom belőle a Codegány tápot, megy a helyére a meglévő Seasonic, vagy FSP. Lehet még valami buktató, vagy minden más kompatibilis? :)

Új hozzászólás Aktív témák