Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Emberek!
Mi történt a ripping.org-al? -
nandon
tag
Sziasztok!
Athlon XP-t (Tbred core) szeretnék MP-vé alakítani, az L5[3] híd zárásával... Milyen módszerek vannak? Melyiket ajánlanátok?
akosf: Te a Durcikat hogyan alakítottad át?RISC86 Power
-
Badman 4ever
őstag
válasz peti_s #11151 üzenetére
Nekem már pár hónapja se működött. Lehet, hogy megszűnt.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
nandon
tag
válasz #95904256 #11154 üzenetére
Tehát a (lézeres) átvágást betömöm a L5[3]-nál poliészter-gittel, ami szigetelő, majd összekötöm a két arany-színű pöttyöt a kitöltött lyuk fölött a vezető ezüst lakkal?
Lehet, hogy buta kérdés, de ezüst lakkot, és poliészter-gittet hol lehet beszerezni?RISC86 Power
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #11153 üzenetére
Viszont akkor remélem nem vesztek el azok az eredmények.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #11137 üzenetére
RMAA-ból melyikkel teszteljem a vasat?
Latency.exe-m nincs de akkor töltök le valahonnan osztt megcsinálom
Teszteld le a két kártyát Doom3-al, ott az FX fog nyerni
meg a 3Dmark2003-ban is mert az Nvidia trükközött a forcewarekkel
peti! Badman! A ripping bukta, már vagy 3 hónapja nem megy vagy még több... a Hwbot.org majdnem olyan jó[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz frescho #11148 üzenetére
HI!
virtuaohiz ahhoz kell,cde ezek nem virtualkodank, ezek csak siman vagy g03aznak, vagy videjot kodolnak vagy kiszolgalnak:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz frescho #11163 üzenetére
HI!
fantasztikusan egyszeruan imagyak a tutajok, mert vegre frekvenciat is tudnak szamolni, ha 4-5 eve meglett volna, akkor az amerikai q. nem birta volna ellopni a kutatast
udv
neduddki
mod: ha lenne idom ,akkor megcsinalnak ugy a kari labort, hogy a iszolgalo +30 asztali gep napkozben oktatasban vesz reszt ejszaka meg cluster, es akkor vegre lenne lindank:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
peti_s
addikt
válasz Nowhereman #11165 üzenetére
Mert ott 512 kB az alaplapi cache, gondolom azért.
-
törölt tag
válasz Nowhereman #11165 üzenetére
Hm... már rengeteg kombinációval próbálkoztam. De mégsem kaptam jobb eredményeket. Esetleg tudnál egy képernyőmentést mutatni (lehetőleg CPUZ és GPUZ ablakokkal), hogy megismételhessem?
-
törölt tag
válasz peti_s #11168 üzenetére
Hirtelenjében két dolgot tudok elképzelni:
1, Valamilyen okból ki van kapcsolva az alaplapi cache.
2, A CPU-Z egy memóriasebesség / -késleltetés méréssel ellenőrzi a cache szintek meglétét és méretét. Viszont olyan kicsi a különbség az alaplapi cache és a RAM mérési eredményei közt, hogy nem tudja megkülönböztetni.
Megjegyzés: ALI chipes lapnál nagy az esélye a második pontnak is, ugyanis ez a chipset jobban kezeli a RAM-okat, mint a VIA. Próbáld meg kimérni az Epox és a GA-5AX-nél, hogy mennyit számít az alaplapi cache. Látni fogod, hogy a GA-5AX-nél jóval kevésbé számít.
[ Szerkesztve ]
-
lord szan
csendes tag
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy p4-es alaplapokban működőképesek a voodoo 2-es kártyák?
-
-
Hequila
őstag
Retro PC eladó, ha esetleg valakit érdekel...
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Nowhereman
őstag
válasz #95904256 #11167 üzenetére
Ez most egy kicsit lehetetlen.
1. Fél kontinensre vagyok a K6/2-es gépemtöl, és még maradok egy ideig. /és ez most nem moriczsigmondkodás, hanem kemény földrajzi tény.
2 Nincs odahaza más, csak asszem Savage4, amit beledughatnák. Az MX440 már másfelé szalad.[ Szerkesztve ]
Utánam a kondenzcsik!
-
törölt tag
válasz Nowhereman #11174 üzenetére
Szóval egy kicsit lehetetlen igazolnod, hogy MX440-es többet szaladt 3DMark2001 alatt egy K6-2/500-assal, mint nálam a K6-III+/600-on. Ok, ez van, el kell fogadni, az ég világon nincs ezzel semmi bajom. De ebben az esetben egyelőre marad az MX440 + socket7 párosítás mellett a 1552 pontos rekord.
A többieknek mondom, hogy ez jó alkalom arra, hogy szervezzünk egy kis versenyt. Aki akar és tud, az nevezhet egy 3DMark2001 eredménnyel. A feltételek a socket7-es alaplap és lehetőleg egy MX440-es használata.
-
törölt tag
válasz bacsis #11177 üzenetére
Hajrá, hajrá!
Este újraizzítom az MX440-est...
Megnézem egy K2/500-assal is.Hátha jelent valamit, hogy ebben a processzorban nincs L2 cache. Ez ugyebár kisebb memóriaelérési időket eredményez a nagyobb méretű blokkoknál ( 4MB+ ).
szerk.: Sőt, most néztem. Van 533-asom és 550-esem is K6-2-ből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
bacsis
Közösségépítő
Én TI4400-al próbálkozok, azaz koznék, el is kezdett futni a teszt, tök gyorsan persze
oszt egyszer csak elment a kép, azóta azzal a VGA-val érdekeseket csinál a gép... spontán kattog a vinyó... nem tom mi köze van hozzá...
Most tettem bele egy Geforce2 GTS-t ezzel ismét rendesen megy a gép...
Mindegy.. van még jópár kártyám.. oszt ha nem lesz meg a kívánt eredmény, akkor megy fel az XP... nem szívatom magam az ME-velszerk:
Amúgy akosf! Jó ötlet volt ez a verseny[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bacsis #11183 üzenetére
Az FX5950-nel szívtam hasonló módon. Kb. 5 indításból 4-szer nem jutott túl a BIOS POST képernyőn. De ha túljutott akkor ment minden. Próbáltam megkeresni, hogy hol a hiba, de hol elindult, hol meg nem, teljesen azonos beállítások mellett, így feladatam a dolgot.
szerk.: Igazából nem az én ötletem, hanem Yutanié. #498
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
akosf!
Ha szépen megkérlek, meg tudnád nekem nézni, hogy a Radeon9800Pro -val a 600-on járatott K6-III+ mellett a 3Dmark2001 első tesztjében mennyi a legkisebb és a legmagasabb FPS-ed?
Nagyon nem jut annál a tesztnél tovább a Ti4400-al a gépem, és érdekelne, hogy a 9800PRO mennyit tud ilyen környezetben kipumpálni magából -
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #11187 üzenetére
igen jól csináltad, leskeded mit mutat a mutató
51? miééééér olyan sok
jahh már tudom.. most veszel rajtam revánsot hogy a Dual Tualatinomat nem tudtad elverni
Viccet félretéve, A geforce4 TI4400 Deluxe-m 4,5X124MHz-en (558MHz)-en járatott K6-III+ mellett MVP3G2-es Epox lapban max 41FPS-t ért el abban a tesztben.. hát egyenlőre értelmes eredménnyel ezzel tudok szolgálni.... Tudom ez nem érvényes de gondoltam hátha némi kis hasznos infó, neked
"hivatalos" eredményem is lesz, eskü, csak azért a 981 pontnál szeretnék többet elérni -
bacsis
Közösségépítő
Na majd mindjárt jönnek a modik hogy milyen sokat kommentelek...
Bocsesz nem fért bele a szerkesztésbe, viszont szintén fontos infó!
Lefutott a TI4400-al is a teszt, kicseréltem a "350"W-oshulladékM-Tech tápom egy 400-as csifire,
Pontot nem mondok, maradjunk annyiba, hogy nem annyi mint akosf-é de elég impozáns sztem akkor is...
Most tolok egyet 4,5X133-on isSzerk:
És tényleg ez az uccsó
Első tesztnél 44FPS[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bacsis #11188 üzenetére
Szeretnék revansot venni a dual Tualatinjaidon! De annak egészen más módját eszeltem ki. Jó lenne újra összeereszteni a két vasat, de tuningolva. Az esélyegyenlőség végett egy 7950GT-ét használnék. Ez kb. 50-60%-át tudja a HD3850-esnek, viszont Windows XP-vel is működik.
Egyelőre lassan születik újjá a duál Athlon gépem. Ma pl. jött hozzá németből egy fogantyú. Az előbb mértem le, 417 gramm. Súlyos darab, de mostantól legalább lehet cipelni is a masinát. Aztán még Athlon MP logót akarok festeni a gépre, stb...
-
TROG AIR
aktív tag
kicsit off,de nemrég láttam jó hirdetést:
"két i-betüs amd fenom procit keresek olcsón - lehetőleg ikszketteset..."
430 pozitív , 0 negatív....
-
törölt tag
válasz kovy79 #11190 üzenetére
Nincs kitűzött határidő, mivel az idő előrehaladtával aligha fog megjelenni olyan új csoda amivel alapból überelni lehetne a korábbi socket7-es csúcstartókat.
Majd összeszedem az eredményeket és kiteszem a logoutra, ha Nektek is megfelel. Persze alaplap, processzor, videokártya, memóriák típusa / mérete és egy screenshot jól jönne, hogy táblázatba lehessen szedni.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz #95904256 #11191 üzenetére
A Dual P3-asom bármikor rendelkezésedre bocsátom
igaz most darabokban, és hamarosan még jobban darabokban lesz kap egy nagyon brutálisan rá szabott házikót, stb.. De ha másnem kirakjuk az asztalra oszt megy majd ott a tesztje...
De akkor a 7950 GT kerül az én gépembe isÉn viszont estére mindenképpen fogok tudni eredménnyel szolgálni, szerencsére az ilyen 900 pontos eredményem közben sokszorosára növekedett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest