Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • czundermák

    aktív tag

    válasz do3om #53919 üzenetére

    Egyáltalán nem erről van szó, mint irtam vissza lett téve 1,368-ra, magyarán magasról teszek rá mit irkál. A kérdésem arra irányult, hogy mi okozhatja a bakit benne, hogy állandó jelleggel a második kör után száll el.
    Mivel FX-ről van szó, és itt elég sokan hajtják az IBT-t ezért itt tettem fel a kérdésem.

    Az offra reagálva, nem tisztem eldönteni mire lett termetve a proci, lassan egy éve hajtom, néha azért ránézek a hőfokokra, azt máshogy nem tudom igazán kimérni mint ezekkel a programokkal. Ki van ez a proci használva, játékra jó, videót nézni jó, dolgozni nem dolgozok rajta, szóval a szempontok amiért nekem szükségem volt rá máris teljesültek.
    Amíg egy 4770k 4-8 FPS-el hoz többet FHD-ban ugyan azon videokártya mellett, mint az FX, addig nem fogok 40 ezer forinttal többet kiadni ezért a 4-8 FPS-ért. Eddig tökéletesen meg voltam vele elégedve. Azt, hogy a teljesítményét milyen uton módon éri el, megint felesleges megvitatni. Amire kell arra megfelelt? Meg. Elérhető épeszű keretek közt egy kis teljesítménynövekedés? Persze. Akkor minek ezen lovagolni? Mindenki úgy hajtja ahogy szeretné, aki pedig használja, valószínűleg azért teszi, mert elegendő neki amit nyujt, 8 kihasznált szállal vagy nélküle.

    CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO

Új hozzászólás Aktív témák