- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz Santiagain #46747 üzenetére
A darunak meg piros folt van a fején.
-
-
Muerte68
addikt
válasz Ed Parker #46755 üzenetére
jó pillanat kár hogy a 2-es madár már nem éles,lehet nagyobb rekesz kelett volna
de lehet nem jót mondok nem vagyok madárfotós majd a profik megmondjákLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
rekid
addikt
Eltűnök pár hétre és olvashatok vissza 1000 hsz-t, máskor meg hetekig csend.
Hoztam egy "túrpistát". Ha van értelme, dobjatok meg pár tippel hogyan lehetne jobb.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
fattyu
veterán
nem rossz nem rossz de.
alapvetően nem elég éles. túlrekeszelted az obit vagy bemozdult nemtudom.
jó a kompó de még jobb lenne ha nem lenne ennyire üres az ég. így már nem olyan jó mert a kép fele üres.
valamit szelektív szűrést ráengednék az égre mert az még képernyő méretben nézve is elég mákos.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
rekid
addikt
válasz fattyu #46759 üzenetére
Szia!
Az élesség illetve a hiánya nekem is feltűnt de nem tudom az okát.
Ahhoz nincs elég tapasztalatom ezzel az objektívvel ilyen körülmények közt, hogy megtudjam mondani túlrekeszeltem-e. Gondoltam f11-el csak nem lövök nagyon mellé. Sajna nem jött be.
Mondjuk az állványom "betonstabil" volt.Csúszkázással jobban elő tudom csalni a felhőket, de akkor annyira elmászik a kép a giccs felé, hogy ihaj. (Persze ez a korlátolt LR tudásomnak is betudható.) Mindenesetre tornázok még rajta.
A zsizsikesedés mitől van Iso 100 mellett?
Köszi!Gyáva népnek nincs hazája!
-
torzo
őstag
Egy kis töcs.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Nagyon jó, ez már az a szint, amit még én, akit különösebben nem érdekelnek a madarak is tudok értékelni
A háttér amúgy zizis, azt az oldal algoritmusa szúrta így el? Mert sztem az nem zaj, nem úgy néz ki.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Muerte68
addikt
válasz topikk #46766 üzenetére
jó kép csak a csúcsfényekből kellene visszahúzni +a rigók is jók bár nem vagyok szakértő,jó éles az obi.
torzo-ez megint nagyon ott van
rekid-az álvány nagyon jó meg a hely is[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
g.killer
aktív tag
Király! Csak nem forceberg-el toltátok?
Én is hozok egy nyári nyulat a kertünkből.. (messzebb nem jutottam.. )
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
Muerte68
addikt
válasz g.killer #46771 üzenetére
Jó kép-érdekes a színvilága olyan esküvői feeling-je van
Az én ízlésemnek világos de sokan szeretik ezt az utómunkát.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
g.killer
aktív tag
-
grigo
őstag
-
g.killer
aktív tag
Nem, ez teljesen saját a tone curve-tól a hue-ig.
Nem csináltam mást mint a saturációval és hue-vel játszottam.(#46774) psycroptic: Már mint a rendezői jobb? Vagy te a nyúl szemével nézed a képet? Vagy a bokeh virág vonja el a szemed?
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
Fandango
veterán
válasz psycroptic #46778 üzenetére
bokeh virág, ez valami új faj?
-
g.killer
aktív tag
Így legyen ötösöm a lottón! Mondom: ugyan az a sárga és a madár is klappol ez nem lehet véletlen!
Ez nem mentség de direkt komponáltam keresősre, számomra így olyan elbújós hangulatú, meg többet akartam a virágból mutatni mint a zöldbűl.. Tudom megint magyarázom a bizonyítványt!
(#46779) Fandango: flos bokehsus.
(#46777) grigo: Megy nekem ez a húzogatás..
[ Szerkesztve ]
-
grigo
őstag
válasz marcitp #46783 üzenetére
Nekem viszont tetszik, lehet csak azért mert már régóta szeretnék ilyen zöldet a megmókolt tone curve mellett és nekem a hue nem adta így. De mostmár tudom, hogy még a szaturációt is be kell vonni
Egyetlen dolgot csinálnék máshogy, a nyúl szemén a zöld szaturációt csökkenteném.#46782 Ed Parker: én bezzeg soha nem futok bele sehol egy mókusba, ti meg állandóan nyomjátok a mókushegyeket.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
Balinov
titán
-
topikk
senior tag
válasz jjeahh #46788 üzenetére
Igen, ezért is írtam, hogy ne madaras képként nézzétek. Közben rájöttem, hogy amit szép sárga háttérszínnek gondoltam ez egy sárga pólós kocogó ember
Igen, az van, egyelőre gyakorlok, az ennyire messziről készült képeket nem tudom kézből megtartani, a közelebbiek akár 1/60 s körül is sikeresek többnyire, nagyon jó az objektívbe épített stabi. Jobb mint az Oly vázstabija, legalábbis a 300-400 tartományban biztosan.
-
jjeahh
nagyúr
válasz topikk #46791 üzenetére
Szerintem ilyen fényben ilyen témával-háttérrel nyugodtan tolhatod feljebb az érzékenységet a kis olyval és akkor ki tudod tartani biztosan . Lehet, hogy picit zizis lesz, de egy kismaradat homogén háttéren szvsz nem lehet olyan nehéz szelektíven zajszűrni.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
őstag
válasz SchumiBácsi #9495 üzenetére
Na időközben beálltam egy másik oszlop alá
De sztem a régi jobb...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
r.levente75
addikt
válasz SchumiBácsi #46793 üzenetére
De jóó kéép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest