- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Szia!
Egyesével leírom, hogy én mit gondolok, de én is teljesen amatőr vagyok, szóval a véleményem kezeld a helyén.
Palota jellegű objektum - a kép ferde, az ég beégett, a jobb sarokban lévő keret pedig zavaró. A kevesebb néha több elvet a fotózásban érdemes használni, itt túl sok minden van a képen, ami érdekes lehet, nem tudja a néző, hogy mit akarsz megmutatni. Te itt a palotát szeretted volna, azonban a képnek csak elenyésző részét teszi ki.
Tűzhely - az alapötlet nem lenne rossz, de szembefényben fotóztad, ezért bizonyos részek beégtek, mások pedig teljesen sötétek maradtak.
Nyugalom - ez egész jó lett, talán úgy lehetne finomítani rajta, hogy az aljából vágsz, és csak az aranyszínű növények láthatók a képen, az előtérben lévő zöldesek nem
Az egri ágyú - középre komponálva, megint csak a kép kis részét teszi ki a téma, a többi ház ront az összképen, és az előtérben belógó fal is rossz
Az egri ágyú és a templom - na, itt az ötlet szuperjó, a megvalósítás kevésbé: egyrészt ferde a kép, másrészt a szembefény miatt a be van égve..... Oldalfénnyel, vagy hátsó megvilágítással, és a mélységélességgel játszva ebből igen jó képet lehetne csinálni, ha van lehetőséged, menj vissza egy másik napszakban, és lőjj képeket különböző rekeszértékekkel
A csúcs - különösebb hibát én nem látok rajta, jó kép lett!
Mező - az előtérben lévő növény hazavágja a fotót
Virág és méh - ez jó kép lenne, kár, hogy középre komponáltad
BMW - járműfotózásban abszolút nem vagyok jártas, de ez pontosan oldalról készült fotó rendkívül semleges, igazából semmilyen reakciót nem vált ki belőlem
Porsche - néhol beégett, néhol sötét, a kormány lenne a téma, ha jól sejtem, annak viszont lemaradt az alja a képről, és az embléma is beégett
GT3 - ismerem a modellt, de ez a kép is mondandó híján van szerintem, egy prospektusban gyorsan átlapoznám
Lámpa - ha a lámpát akarod bemutatni, akkor legyen rajta az egész, ne lógjon ki a képből,
Elsőre soknak tűnhet, amit leírtam, de nem vagy reménytelen eset, lőjj sokat, lesz sok rossz képed, de lesznek jól sikerültek is! Hajrá!
-
p06
senior tag
válasz szőröscica #2101 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!
Elsőre nem láttam ezeket a hibákat de ,ahogy leírtad rögtön feltűntek nekem is, és egy kicsit a szemléletemen is változtat , és valóban zavaróak.
Köszönöm!
Már csak napos idő és idő kell és .....
-
p06
senior tag
-
Darkness1
aktív tag
válasz szőröscica #2103 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy bizonyos témák esetén.
No stress, no work Today!
-
Bagaba27
csendes tag
Ez egy örök vita mettől meddig amatőr ill. profi egy fotós. Az én képeim mindenesetre itt találhatóak meg. www.facebook.com/BagaPhotoandVideography
Üdv
Bagawww.facebook.com/BagaPhotoandVideography
-
qfm
őstag
Van valaki aki Debreceni, és tudna kölcsön adni pár órára egy minolta AF 50 f1.7 (vagy hasonló fényerős 50-es) fix-et? Egy Alfán szeretném kipróbálni milyen.
Privátban keressen ha valaki tud segíteni.
Köszönöm -
Szab02
aktív tag
válasz lsebestyen #2100 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem szinte semmi nem jön át a képen keresztül. Látom a villámlást, de szerintem ez így kevés. Előtér, környezet, stb.. valami kell még.
Gondolok valami ilyenre, mint pl. docsabito képe: [link]http://www.panoramio.com/user/szab02
-
FEDman
addikt
válasz szőröscica #2111 üzenetére
Ha szereted az ilyen kis mélységélességű játékokat és szeretnéd kiaknázni a gépedben rejlő lehetőségeket akkor érdemes a későbbiekben beszerezni egy fényerősebb obit is.
Lehet ez akár egy viszonylag olcsó régi manuális obi is konverterrel.Ezt a két képet csak a példa miatt lőttem.
G1 + kit obi f/5,6 rekeszen:
G1 + Canon FD 50/1,4 SSC obival f/2 rekeszen:
-
Játékos
addikt
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
JohnyBlue
addikt
válasz Murderer69 #2115 üzenetére
A Suzukis jópofa bár én alulról jóval többet vágtam volna.
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
nesa
veterán
válasz Murderer69 #2115 üzenetére
A szuzukis borzaszto eroltetett es nehez kep, egyszeruen rossz ranezni, nemsugaroz nyugalmat,a kocsi kifele al a kepbol rossz oldalra van szerkesztve... a tobbi keprol nincs mit irni.
-
Murderer69
őstag
köszi a hideget azt azért ne felejtsük el hogy nem a DF topicba vagyunk ide beférnek ezek is "szerintem" ....
amúgy ezek az első próbálkozásaim az új pentaconommal én is látom hogy tré de ha véleményezi valaki értelmesen akkor akár még tanulhatok is belőle ...
Figyelmedbe ajánlanám ezt a cikket lehet másképp is ezt nem csak így "a tobbi keprol nincs mit irni"https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2118 üzenetére
Igen, Sanyi elég egyszerűen kritizál, én is megkaptam tőle 1-2 alkalommal. Tény, hogy nem bőbeszédű, viszont általában egyet lehet érteni a véleményével. Másrészt nem kritikusok olvassák, válaszolnak itt, úgyhogy ne is várj profi fotós kritikákat...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Murderer69
őstag
válasz Játékos #2119 üzenetére
persze mint írtam én is látom hogy van velük baj de ez a kritika nem ér semmit inkább akkor ne koptassa miattam a billentyűzetet azért jön ide az ember hogy fejlődjön és így nem lehet nem azt várom hogy elemezzen ki minden képem csak irányt mutasson és ez a többiről nincs mit írni ez nem az az iránymutatós hozzáállás
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
nesa
veterán
válasz Murderer69 #2120 üzenetére
-
Murderer69
őstag
köszönöm szépen értettem hogy miről beszélsz csak egy kicsit túlreagáltam amúgy az autós kép kivételével mindegyiket autóból lőttem az sj-s képpel meg az a gáz hogy ott volt rögtön mellette a vadászház sufnija ami meg mégjobban elb.szta volna a képet.... de tudom ne rinyáljak akkor minek publikáltam ....
-
priusz
aktív tag
Egy két ötlet kezdőknek:[link]
[ Szerkesztve ]
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Ma ha jól informáltak Szegeden a Dóm tornyába lehet ma látogatást tenni este 8-tól. Volna egy Finepix AX300-as gépem és szeretnék pár értelmes képet csinálni vele, tudom , hogy csak egy kis gagyi kompakt... de ha tudnátok mondani pár beállítási módot hogy azért vmi látszódjon is a képeken azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz aldebaran #2125 üzenetére
Egesz jo, megkellene probalni ugyis hogy a cseppben levo temara fokuszalsz
#2126) Sucuka
Ez nagyon gyenge kep, egyszeruen nem erzem a koncepciot, nincs mogotte munka, ez kb olyan kep mint amikor valaki dumal a masikkal es es kozbe kenyszert erez az expo gomb nyomkodasara de aztis csak vaganyan LV bekapcsol es katt mindezt felkezbol
Igazabol mit akar mutatni ez a kep??
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Hát nem egészen így történt...
Azt mondták erre a képre: úgykellett volna, hogy az egész bot benne legyen. Csak lila fingjuk nincs róla, hol készült a kép, bár igaz, megmutathattam volna. A Zamárdi csónakkikötőben, ahol a kikötő gátján jó ha egy ember is épphogy elfér, olyan keskeny. Arról nem is beszélve, hogy a horgászok is csak lestek.
Engem a neonzöld szín fogott meg igazán, és az ahogy egymás mellett feszül a két bot zsinórja. Persze könnyen lehet, hogy másnak ez nem látszik, majd igyekszem bemutatni legközelebb.
Köszi! -
S e t h
nagyúr
A mostani hidegfront előtt magasra szökött a hőmérséklet, igen fülledt volt az idő.Sajnos a front maga éjszaka érkezett, így nem volt lehetőségem felhőfotókra és sajnos villámtevékenység is kevés volt, mert térségemet csak érintette a vihar.
Kis kép formájában miként lehet linkelni?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
biker
nagyúr
válasz S e t h #2130 üzenetére
marha jó ez is
képként linkelni: a linkbe teszel képet. egymásba fűzhetőek a parancsok
link gomb, megadod a nagy képet, majd a link szóra kép gomb, megadod a kép útvonalát
vagy használod a ph képfeltöltőtElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
spanyoll
addikt
Ha már panoráma, akkor erről mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
Játékos
addikt
válasz Murderer69 #2140 üzenetére
-
Bagaba27
csendes tag
Új kép:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=141925602549499&set=a.137988469609879.35062.137984819610244&type=1&theater
www.facebook.com/BagaPhotoandVideography
-
Bagaba27
csendes tag
válasz Murderer69 #2143 üzenetére
Uhhh, ez nekem ide most sok! Lágy képet akartam!
www.facebook.com/BagaPhotoandVideography
-
Murderer69
őstag
úgy alakult hogy elfogyott az időm a fotózáshoz nagyon fájó szívvel de még mindig jobb mint ha nálam porosodna [link]
-
JohnyBlue
addikt
válasz Murderer69 #2149 üzenetére
Ó jaj
Várjál most nem értem. Azt mondod nincsen időd fotózni. Akkor miért akarsz fényképezőgépet a fényképezőgépért? Majd lesz időd Én is most félreraktam mert a lányokat kell hajtanom De majd előveszem újra ha lesz egy kis extra időm a kattintgatásra
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Futás, futópályák