- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz filózoli #1293 üzenetére
Végre nem az unokahúgod fotóztad. Te inkább fotóztad volna azt.
Na most őszintén, egy törött, repedezett üvegen, ami egy kopott ablakkeretben van, mi érdekeset találsz? Fotózz madarakat, virágokat, tavakat, állatokat.Már csak egyet nem értek, és nem kötekedésből mondom. De minek egy ilyen képhez profi tükörreflexes gép, király obik, 430 ex vaku, stb.? Mert ezt kb egy 10.000 Ft.-os kompakttal is meg lehet csinálni.
Mert tény, hogy vannak képek, amiket csak DSLR-el lehet megcsinálni, és nincs is ezzel baj, de ezek a képeket kb. a mobilom is megcsinálja így.
-
Magnum_
nagyúr
válasz szergely001 #1211 üzenetére
én ma a szabadság hídnál jártam. de hálátlan volt az idő
I humbly and respectfully decline™
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz TheShow #1300 üzenetére
Szerencsésebb lenne valami olyan pontról fotóznod, ahonnan valami jobb háttér van. Ez a sok panel nagyon lerontja az összképet amúgy is, nomeg a főtémát is jól eldugtad
máyköl: mindenki olyan cuccot vesz, amit megengedhet magának, ha 7D-vel fotózna ilyeneket, hát szíve joga... Majd belejön egyszer
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
máyköl
veterán
Saint: Ez tényleg ütős lett, bár alul több helyet hagytam volna.
t_a_m_a_s: persze, csak megemlítettem azt, hogy szvsz kicsit korán váltotta le az előző gépét, pedig az se volt egy rossz gép. de mindenki azt vesz a pénzéből, amit akar, isten ments, hogy beleszóljak az anyagi dolgaiba.
-
Magnum_
nagyúr
kösz mindenkinek, valóban a "másik" topicba szántam, azt hittem, abban olvasgatok, utólag láttam, hogy ez az, de jó ide is
I humbly and respectfully decline™
-
szemtelen
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a topic, én szeretem nézegetni a képeket , főleg az amatőröket. Sajnos nekem nincs lehetőségem komolyabb gépet venni (gazdasági blabla).
A lényeg hogy van egy samsung L 700asom és hétvégén megyünk velencébe a karneválba. Szeretnék pár képet csinálni és kérdezném érdemes ezen a gépen manuálisan beállítani bármit is (és mit) vagy hagyjam az egészet automatán?Üdv
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz szemtelen #1315 üzenetére
A konkrét gépet nem ismerem, de az én kompaktos tapasztalatom az, hogy manuálisan gátat kell szabni az ISO emelésének, olyan ISO400 környékén. Ennél magasabb érzékenységen már nagyon zajos képet kapsz. Alacsony ISO-hoz meg az kell, amit az előttem szóló mondott: fény...
A beépített vaku szerintem is felejtős...Holnap majd jól beletépünk...
-
Játékos
addikt
válasz szemtelen #1315 üzenetére
A karneválon van mit fotózni, én is voltam pár évvel ezelőtt. Öltözz melegen, és a forralt bor jótékony hatású ilyen hőmérsékleten!
Bátorság, a gép ritkán akadálya a jó fotónak, és csatlakozok az előttem szólókhoz. Fény minden bizonnyal lesz elegendő, mert nappal lesz így az iso-t alacsonyan tudod tartani. Majd mutass nekünk is képeket.
Legjobbakat![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Szten Márs
nagyúr
válasz szergely001 #1320 üzenetére
Egy ilyen színvonalú kép már bőven nem ebbe a topicba való, hanem a "digitális fényképeim"-be - a rendes nagy topicba (Értelemszerűen tehát klassz lett )
[ Szerkesztve ]
-
szergely001
csendes tag
válasz Szten Márs #1321 üzenetére
Köszönöm, bocsánat. Igaz ettől még várok még olyan véleményt, ami nem teljes mértékben pozitív Pl lehet, ha a szeme becsukva lenne jobb lenne az összhang.
-
szemtelen
tag
Köszönöm a lelkesítő hozzászólásokat, igyekszem a nyomotokba érni, ha véletlenül jól sikerül képem születik, feltétlen megosztom veletek.
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)
-
runner 125
nagyúr
válasz szergely001 #1320 üzenetére
A technikai kivitelezése tényleg szuper, a vágása is tetszik, a gyűrű egyenesen bomba ötlet volt ehhez a ruhához, nagyon megvan az összhang.
Ahogy én kipróbálnám; nagyon szép a modell, a kép perspektívája valahogy számomra azt a hiányt sugallja, h miért nem néz a leányzó rám?!
Úgyhogy, egy mélyen kamerába nézős, megigéző tekintetet bevetve újrafotóznám. Talán még az is jót tenne a képnek, h a hölgyike egy minimálisat lebillenti a fejét, s úgy néz "fel".
Ami még eszembe jutott a kép címe alapján; a "pszt" címmel valamilyen szintű sejtelmet is kölcsönöztél a fotóhoz - ehhez mérten viszont minden egyértelmű, jól megvilágított. Amire ki akarok lyukadni, csupán annyi, h még sötétebb háttérrel - esetleg más megvilágításokkal lehetne fokozni ezt a hatást.
..de, ettől függetlenül gratula.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
expander
senior tag
-
Milan24
aktív tag
Egykét képem.
-
cOxeR
Ármester
válasz filózoli #1332 üzenetére
Sohasemmibőlsemmitsenemtanulsz?
Első kép, pocsék, a kutya orr nélkül olyan mint a rántotta tojás nélkül.
Második kép, aranyos otthoni családi fotó, de mi már ROHADTUL unjuk.
Harmadik kép, minden szempontból "verry fast in to the trash", a szája félbe van vágva, totálisan előnytelen, minden oldalról szűk a vágás.
Első haramdik delete, másodikat áthelyez családi fotók mappába.
Én akkor is megmondom, de csak, hogy kapjál bármiféle visszajelzést, ne lehessen panasz. -
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Van egy két képem amit én is megosztanék.
Néha kölcsön kaptam egy-egy gépet. Akkor készítettem párat.
Valahol el kell kezdeni
De még mindig nem tudom milyent vegyek majd. Bár még Canon-t nem fogtam.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
máyköl
veterán
válasz filózoli #1347 üzenetére
Mert öregem, nem tudod megérteni, hogy baromi unalmas már az unokahúgodat bámulni. Könyörgöm, fotózz már valami mást is, ne csodálkozz, hogy lecsesznek!
Most nekünk mi az érdekes az unokahúgodban, de komolyan. A rokonod, szereted, oké, de mi már iszonyúan unjuk, és ezt ne vedd sértésnek.
Nem szeretnénk téged piszkálni, nehogy azt hidd, de minek rakod ide be a képeid, ha nem hallgatsz a véleményekre? Nem azért van a topik, hogy a képeidet véleményezzük, elmondjuk, hogy mit kéne máshogy csinálni, és te azt máshogy csinálod legközelebb. De nem.
Keress más témát. Az unokahúgod meg addig fotózod, ameddig akarod, de köszönjük, mi már nem kérünk belőle. Tele szemeteled vele a topikot. V
Fotózd le, és rakd be a családi albumba, de nekünk már tényleg elég volt.
Ha pedig nem voltam elég egyértelmű, és továbbra is az unokahúgodról láthatunk csak képeket, akkor már moderátornak lesz szólva, mert ez már tűrhetetlen, ne haragudj.
Ha 20x nem lett még szólva emiatt, akkor egyszer sem. Átláthatatlan a topik, mert a kislányról szól minden második hozzászólás, b@zi nagy képméretekkel. Legalább linkelnéd.A kutyás tényleg nem rossz, FF-be jó lett, de lent nekem szűk.
-
Kazimír
őstag
válasz fireproof #1342 üzenetére
Nos, erősen érződik a rendes világítás hiánya, de témát azt látom, találtál..
Bár, mintha nem annyira az autók kötöttek volna le... Amiért tulajdonképpen kár. Mert ha nőt akarsz fotózni, akkor bérelj egy modellt, cipeld el egy normálisan be/megvilágított helyre (akár egy szép autóval körítve), és készíts róla ízléses felvételeket! Szerintem..[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest