Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz Dyingsoul #9364 üzenetére

    Amúgy a válasz a kérdésedre, szerintem mi éri meg és mi nem:

    - Arktika.1 : 26 pénz volt, tökéletesen elégedett vagyok vele, rohadt jó a grafika, a nehézséget feltekerve ideális a kihívás, plusz vannak benne jó kis puzzlék, amiket egy 5 éves is meg tud oldani :P A kampányban kb 15 pálya van, darabja 20-40 perc, szóval ez is olyan 7-8 óra körül van. A sztori olyan, amilyen, szerintem akciójátékba ennél nem kell jobb. A társunk egy olyan csaj, mint a Halflife2-ben volt Alyx :) Nagyon sokféle fegyver van, amiket elég könnyen el is lehet érni, aztán mindenki lövöldözhet, amivel szeretne. Szerintem ez egy must-buy annak akinek Riftje van. A kampány végeztével én most el kezdtem újra, mint a Robo Recallt, ugyanis tele van csomó perkkel, amiket csak bizonyos achivementekkel lehet elérni.

    - Arizona Sunshine : 20 pénz volt, és eddig ebben érzem azt, hogy kicsit rossz vétel volt még ennyiért is. Elég ronda a grafika az új generációs Riftes játékokhoz képest. Az irányítás finoman szólva is köhög, se a locomotion nem jó, se a teleport. Ez utóbbi atombugos, összevissza ugrál, csomó helyre nem enged, stb stb. A nehézséget kapásból HARD-ra toltam, ez így elég kellemes, főleg mire az első hídon átszenvedtem magam. Az átlag játéknál sokkal (úgy értem sokkal) jobban bünteti a játék, ha rosszul célzol. Most így 1 óra után kezdek ráérezni, végülis bele lehet jönni. De az egész játékot áthatja valami elmondhatatlan gagyiság, kicsit olyan érzésem van, mintha mobilos játékot nyomnék VR-ban. A hangulat egyelőre a béke segge alatt, annak ellenére, hogy a főhőst próbálták Duke Nukemes, poénkodóssá tenni :P Majd meglátom, hátha kialakul, de egyelőre ez egy gyenge közepes. Lehet, hogy a RoboRecall, Lone Echo, Mage's Tale, Arktika1 túlságosan elkényeztetett, és tényleg ilyen volt a VR kontent 1 évvel ezelőtt.

    és végül:
    - Wilson's Heart : kb 15 percet játszottam vele, az alapján nagyon is megéri a 10 EUR-t, főleg, hogy most nézem, a Don't knock twice is annyi. Ez utóbbihoz képest kb 2 nagyságrendi különbség van tartalom és minőség tekintetében, a Wilson javára. Ezt onnan lehet látni, hogy már az első pár percben lehet érezni, ha valami eleve VR-ra terveztek, és ez a Wilson olyan. Már az elején, ahol le vagyunk kötve egy székbe, és súlyok vannak a kezünkre rögzítve, már ott is olyan finoman van használva a Touch, hogy tisztán lehet érezni, mikor az egyik kezünk kiszabadul. Elég nehéz leírni, remélem érthető. Szóval a haptic feedback-et jól eltalálták. A grafikán pedig már egyből lejön, hogy mennyivel igényesebb, mint az átlag. Először kicsit meglepő volt ez a fekete-fehér stílus, de amúgy játszva nem rossz. Most még kicsit puttyogtatok felváltva Arktika/Arizona -ban, aztán lassan jön az 1 hónapos év végi szabim, akkor elmerülök ebben is :)

Új hozzászólás Aktív témák