- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Rémusz bácsi #3645 üzenetére
Nem igazán ismerem a telós vr cuccokat.
Minden vr alkalmazással ezt csinálja ?
A QR kódot beolvassa rendesen ?#3650 vanni :
Lehet nincs tapasztalata vele senkinek.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
W00dyka
tag
Két gondolatom volt !!! Egy nagyon szarkasztikus és egy fogyasztható !!! De ha jól látom mindkettőből kaptál ! +1 az előttem szoloknak !
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
törölt tag
Sziasztok
Nem tudom mennyire elvetemült ötlet vagy sem, de piszkálja a fantáziámat egy telefonos vr-es szett.
-nem játékra kell
-nem fogok rajta filmet nézniViszont folyamat kifutok a helyből a monitorokon, és nagyon tudnám élvezni ha egy összefüggő, teljes "kijelzőn" lehetne dolgozni.
Mennyire elvetemült ez? Valaki sima win desktopot próbált már így átlőni? Több száz dollárokért monitort vennék hamár, van 5.5-ös nem használt fhd-s droidom épp, erre befognám esetleg.
Vagy hagyjam mert nem igazán éri meg?
-
Jack@l
veterán
válasz #56573440 #3654 üzenetére
Csak gányolással és jó nagy laggal lehet átküldeni perpill a monitor képét, de a desktop mérete akkor sem lesz nagyobb.
Meg eleve halott ötlet órákat egy telóval/vr cuccal a fejeden dolgozni.Vegyél egy nagy tévét(akár 4K-s) monitornak.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Én kipróbáltam S7 és GTX970 kombóval a Doomot.
Hát egy kalap kula, nagyon csalódtam benne.Azt hittem, hogy VR élményem lesz, erre csak olyan volt, hogy szép pixelesen tudtam vele játszani.
Úgyhogy hagytam is a fenébe.
Dolgozni sem lenne jó a pixel tengerben.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
Lehet érdemesebb lenne kettészedni a totyikot és csinálni egy 'telefon vr'-es fórumot is.
Mivel itt inkább a Vive-Oculus vonalra vannak ráizgulva a népek
Mondjuk én a mai napig nem értem a telefonos vr-nek mi értelme van, én egy ft-ot nem adnék ki azokért.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Segal
veterán
Mert olcsó azért.
+1 a téma kettészedéséért."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
válasz Rémusz bácsi #3657 üzenetére
Neten nem igazán találtam más hibát a hibás kód beolvasáson kívül.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
BiP
nagyúr
Erős túlzás, hogy nincs értelme. De nem is szabad összehasonlítani a Rift/Vive-féle szemüvegekkel. Egyszerűen ugyanarra a célra nem alkalmas.
3D-s youtube videók nézésére meg hogy megtapasztald a 360fokos dolgokat, arra épp jó, és ha már van egy elfogadható telefonod, 10e alatt el tudsz vele mókázni. (passzív VR, így hívnám )
Mindezt annak fejben tartásával, hogy még mindig nem egy kategória a rendes szemüvegekkel. Azok nem a kijelző miatt drágák.
De a mobilos VR - ha az ember nem kerget felhős álmokat, hogy ő ezen fog PC-s játékokkal nyomulni - akkor épp a helyén van.
10e-ért kapsz egy olyan szemüveget, amivel pont annyi dolgot tudsz csinálni, amit az ára sugall[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Mobilos vr játékokkal is ugyanúgy tudsz játszani, ahogy elnézem a mostani vr felhozatalt, grafikában nem sok különbség van a többségénél...
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
BiP
nagyúr
Szerintem a fórum szívesen fogadna egy listát ezekről a mobilos VR játékokról. Már ami használható is.
Én nem nagyon találtam ilyet a techdemókon meg 1-2 béna grafikás izén kívül.Ha meg létezik rendes grafikájú VR játék mobilra, gondolom ahhoz meg izmosabb teló kell. Létezik?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
BiP
nagyúr
válasz akoska07 #3668 üzenetére
Nem csak kishazánkba szivárog be a politika oda, ahova nem kéne ...
Főleg a fekete-fehér (most nem faji alapon értem), hanem hogy mindenki szélsőségesen, csak fehérben és feketében bír gondolkodni típusú politika, ami ma nálunk is van, már a közember szintjén is.Szörnyű, hogy egy játék VR támogatása ilyenen múlik. Mintha bármi köze lenne hozzá, hogy Luckey -mint magánember- mennyire rasszista vagy milyen szervezeteket támogat.
(#3670) akoska07: "ilyen a világ" - nekem ezzel a résszel van bajom
Jó, mondjuk közben értem. Mert ha megnézem Ákos esetét, elvileg a zenéjének semmi köze ahhoz, amit gondol/mond. Aztán közben mégis van az a helyzet, hogy nehéz bármilyen közösséget vállalni (akár zenevásárlás, játékfejlesztés, bármi) olyan emberrel, aki annyira el van tévedve, hogy mi a normális, mi fér bele, mi nem, hogy ilyen módon is megnyilvánul.Szóval bármennyire is abszurd a helyzet, közben megértem a fejlesztőket is, csak szörnyűlködöm, hogy így a kampányhajrában az -elvileg ettől függetlenül működő dolgokra is közvetett módon mégiscsak hatással lesz a
mocskospolitika.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Raymond
félisten
Ej, de regen nem voltam erre. Ez mar volt?:
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz Rémusz bácsi #3645 üzenetére
Sajnos ez van, egyszeruen nem mukodik mert valami nem stimmel az OS-ben. Nalam ugyanez van az Elephone P9000-el. A Nexus 5 termeszetesen mukodik rendesen.
-
Jack@l
veterán
válasz Raymond #3671 üzenetére
Remélem az összes nagy harácsoló belebukik. Ilyen áron és felbontással kellett volna adni a többit is.
-
Raymond
félisten
Annyit persze hozza kell tenni hogy ez elmarad mind a Rift mind a Vive kepessegeitol tracking-ben ami azert odavag. Hiaba a nagy felbontas ha par fejmozdulat utan irany Hanyasfalva. A lenyeg itt az lesz hogy a "good enough" kombinacio meg legyen talalva vagy hogy a nagyok ara zuhan egyet.
Szerintem a PSVR megjelenese par het mulva lesz az ami igazan felkavarja a vizet. Ott lesz a bizonyitek ket fontos dologra:
1) 400-ert is lehet jo VR
2) Lehet jo tartalmakat kesziteni ha valaki komolyan foglalkozik veleEz a masodik nagyon fontos. Az osszes eddigi PSRV jatek amit mutattak eleg magas szinten van a Rift es a Vive felhozatalhoz kepest. Azokra is vannak AAA jatekok, de a legtobb nagyon el van maradva, kozelszint nincs. A PSRV-nel pedig ugy nez ki a helyzet hogy meg a kisebb techdemo/experience kategoriaju jatekok is nagyon jol neznek ki. Nehez lesz a magjelenes utan azzal ervelni hogy vegyel egy 900EUR HMD plusz kontoller csomagot meg egy bivaly PC-t ha ott lesz a 300EUR PS, 400EUR PSVR es a 100-150EUR kamera+move csomag. Tehat egy Rift (csak a HMD) araert lesz sima komplett controlleres csomag es egy Vive araert lesz komplett VR controlleres.
-
Jack@l
veterán
válasz Raymond #3675 üzenetére
Sztem oleddel meg 90+ hz-el nem lesz ott gond. A tracking miatt tuti nem hánysz, a legjobb csipeket a kínaiak már évek óta olcsón árulják. (nem az a baja)
Talán még a display lag ami gondot okozhat, mert 4k-n jó lagot elérni még a top tévékben se nagyon sikerült.
A második verzió már jó lesz ezekből, jövő év közepe-vége felé letarolják a piacot.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szerintem erre valóak az ultrawide monitorok. Ha 1 nem elég, vegyél belőle 2-t annak elégnek kell lennie.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Creepy
tag
Üdv!
Van egy cardboardom telefonhoz, és nincsen hozzá fejpánt. Valahol lehet venni? Mert már unom a nadrágszíjjat! -.-[FOTÓK] https://500px.com/domass & [GRAFIKÁK] https://www.behance.net/galambdominik
-
Dyingsoul
Topikgazda
Cardboardhoz sosem volt fejpánt. Ajánlom ezt megoldásként:
Alternatív megoldásként vehetsz kínai VR szemüveget vagy Galaxy S7-et Gear VR-ral, vagy Oculust, vagy Vive-ot.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Jack@l
veterán
Tépőzár szalag, kb 100 ft egy méter...
Vagy ez: https://www.neowin.net/news/xiaomi-mi-vr-play-review-a-pleasant-surpriseA hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
veterán
-
nagyúr
Oculus/Connect October 5th - 7th, 2016
Olyat is olvastam (szept hír) , hogy nov 21. a megjelenése.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz akoska07 #3685 üzenetére
Introduction to Unreal VR Workshop Na ez marhára érdekelne. Nem lehet online visszanézni? Tavalyi úgy rémlik nem volt elérhető.
-
veterán
válasz Dyingsoul #3687 üzenetére
De, ezek elérhetőek szoktak lenni. A tavalyiak is megnézhetők. Szoktam is mindig példálózni ezzel és ezzel a videóval mint két, általam eddig legjobb vr-os előadással. Humorosak, informatívak és nagyon szépen beszélnek a kihívásokról.
Szóval az idei videók is elérhetőek lesznek majd, max nem azonnal, hanem napokkal, hetekkel később.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Dyingsoul
Topikgazda
Úgy tűnik bővül a VR kipróbálási lehetőségek száma, ezúttal hál' Istennek vidéken.
Egy debreceni boltban nemsokára kipróbálható lesz a HTC Vive, a kapcsolat menüben az István úti címen lesz kipróbálható. Úgy találtam rá, hogy pont egy céges headsetet akartam venni és ez az egyik ismert debreceni számtech bolt. Ma délután voltam is bent, azt mondta az eladó, hogy ők már kipróbálták és nekik is tetszett, a gyerekek pedig megőrültek érte. Tényleg pár nap és lehet próbálgatni. Én jövő héten benézek hozzájuk, majd írok még róla ha lesz vele tapasztalatom (mármint nem csak a Vive-ról mert azt már megtették páran inkább arról, hogy milyen a hely).[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dyingsoul #3689 üzenetére
Én úgy nézem már csak a playiten fogok tudni belekóstolni a vive/cv1 headsetbe, collectors pass-t vettem, abban meg van garantált vr kipróbálási lehetőség. Addig duzzogva el kell hogy legyek a DK2-vel
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
nagyúr
-
Client
tag
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani egy itthon is kapható USB3.0 bővítőkártyát, ami tutira kompatibilis a Rifttel?
Ex - WaterLo
-
nagyúr
A lényeg,hogy 3.1 legyen.
10K körül talán már érdemes lehet venni,de inkább drágább.
Azt is vedd figyelembe,hogy jön a Touch,ahhoz is kelleni fog plusz usb(k).Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Jack@l
veterán
válasz akoska07 #3693 üzenetére
A kép is usb-n megy, vagy csak a vezérlőjelek? Mert ha utóbbi, akkor kb mindegy mibe dugod, csak belemenjen. (kár feleslegesen tizenezreket kiadni a semmiért)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A kép a hdmi-n megy.
Nem mindegy mibe dugod.
Amikor hazavittem a Rift-et,hogy kipróbálja a család,pont egy ilyen usb-s problémába ütköztem az olcsó alaplappal .Utána olvasgattam akkor. Le is lett cserélve usb 3.1 lapra ne legyen gond,ha újra hazaviszem a Rift-et.Lehet,hogy az olcsóbb pci-e usb-k is jók.
A Rift alá azért nem raknék akármit,nem olcsó cucc,megérdemli.Nem semmiért adod ki a pénzt.
Esetleg egy alaplap cserét is be lehet vállani,hátha jobban jössz ki anyagilag.
USB Boost-os lap is jó.[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz akoska07 #3695 üzenetére
Lehet usb vezérlő gondod volt, de ha nem kamerából érkező kép megy át usb-n, akkor nyugodtan lehet usb2-be is dugni. Csóró 500hz-el frisíti azt a pár byte-os információt amit küldenek a szenzorok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A gyártó is usb 3.0 ad meg,és a 3.1 ajánlottabb szvsz.
Itt kint R5E 3.1 lapba volt dugva egyből,így nem jöhetett elő a lehetséges hiba,ami otthon az olcsó lappal előjött. És másoknál is akár drágább lapokkal is.
Utána nézel a neten van róla bőven infó.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Jack@l
veterán
válasz akoska07 #3697 üzenetére
Mi volt a hiba?
500hz * 20 byte = 10kbyte /sec, ennyit nagyanyám áttol a telefonos modemjével[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
Valamit benézel szerintem. A Rift kamerája USB-s, és folyamatos streamet küld az USB-n a látott dolgokról. Nem tudom milyen a képfrissítése, de biztosan nem pár byte-os. Arra pedig mérget vehetsz, hogy nem a kamerában történik a feldolgozás (ha netán erre gondoltál), az egy viszonylag buta eszköz, csak betolja a streamet (kb mint egy webkamera). Viszont valószínűleg a pontos követés érdekében elég nagy bitrate-el.
-
Chal
addikt
Steam sale: Project Cars, -50%, 15 EUR.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest