- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
Akkor remek, örülök, hogy sikerült megoldani. Az én esetemben sajna ez nem jelentett megoldást, nekem már évekkel ezelőtt be volt kapcsolva a monitoron mégis ugyanez a hiba előjött. Bár nekem lehet azért mert első szériás a monitor (amit írtam, hogy Rev A00 ezért probléma esetén érdemes nem csak típusra de a monitor revision-re is rákeresni).
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
Valaki tudna abban segíteni, hogy honnan érdemes venni most a Riftet? Ugyebár az angol font változását lekövette az Oculus, Amazon.co.uk-n látom 550 fontért, ugye az Oculus Shopban is ennyi az ára? (Csak Amazonon az a gáz, hogy szept. 20-i előrendelés van csak ahogy elnézem...) Ha igen, Eurós ár helyett még mindig jobban megéri mert cirka 20k-t lehet nyerni rajta.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Chal
addikt
válasz Dyingsoul #3503 üzenetére
Oculus Shopban szerintem még mindig a legjobb így is UK-ba rendelve. 549 GBP most, ami 198eFt. És jelenleg szállítási költség sincs. amikor van, akkor 29 GBP amúgy, az nem változott. Angol ismerős + ottani kártya (vagy UK paypal account) az kell hozzá sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz wolfhgb #3506 üzenetére
20 rugóval még így is olcsóbb és tudom hová tenni azt a pénzt is (most pl ami aktuális számomra: 3-4 darab házventi pont kijönne belőle, de 5db-ot tervezek venni).
De amúgy gondolkoztam azon is amit írsz. A helyzet viszont az, hogy még nem tudjuk a hazai árát főleg az indulásit. Ha drágán indul lehet várni újabb 1-2 hónapot. És persze a mostani ingyenes posta is csábító így ha külföldi segítséget kapok rendelésben csak egyszer kell fizetnem postát ami így kb ugyanaz mintha egyből saját magamhoz rendelném (csak szállítási időben több picit, de az anyagi része most fontosabb számomra).
(#3505) Chal: Írtam akoska-nak pm-et, meglátjuk tud-e segíteni (állítólag több embernek is segített már itt ph-n ilyesmiben).
-
veterán
válasz Dyingsoul #3507 üzenetére
Javítsatok ki ha tévedek, de onnantól hogy az amazon forgalmazni kezdi, konkrétan egyenesen magadnak is megrendelheted Mo-ra (akár az angol amazonról is), és oda vissza is lehet küldeni hiba esetén. Persze én is előnyben részesítem azt, ha van egy konkrét asztal amit csapdoshatok a problémámmal (mármint nem a sajátomat, a cégét akitől vettem )
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
aerosmith
őstag
válasz wolfhgb #3506 üzenetére
Ezt a 20ai magyar bolti megjelenést nem tudom honnan veszitek.
Csak nyugat-európában lesz pár boltláncban kapható...UK: Amazon.co.uk, John Lewis, Curry’s PCWorld, GAME Digital Plc, Harrods.
France: Amazon.fr és FNAC.
Germany: Amazon.de, MediaMarkt, és Saturn.Az aquás cikkíró gyereket meg jól seggbe kellene rúgni hogy nem tud szöveget értelmezni és hülyeséget terjeszt.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz aerosmith #3510 üzenetére
Te ilyen csomagtovábbító szolgáltatással rendelted? Csak mert korábban volt már róla szó, hogy nem fogadja el az Oculus az ilyen címeket. vagy az a fejezet már lecsengett attól kezdve, hogy már 2 napon belüli postázást ígérnek?
Ilyet még nem használtam és nem tudom mennyire megbízható ez a dolog. Magyar postán is lopták már el csomagomat, külföldiben sem feltétlenül lehet jobban bízni pláne ekkora értékben.[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
válasz Menthirist #3508 üzenetére
Az Amazon nem szállítja Mo.-ra jelenleg, volt egy 3 hetes időablak amikor az global Amazon szállította, de szerintem csak azért mert elcseszték, aztán amikor észrevették, le is szedték gyorsan. Az UK amazonnál meg szerintem azon fog múlni a dolog, hogy bekerül e Mo. is a támogatott országok listájába szeptemberben, de mint ahogy azt már írtuk többször is itt, erről sajnos nincs szó az Oculus bejelentésben. Ők csak annyit mondanak hogy ahova most szállítják, ott lesz viszonteladóknál is.
-
Chal
addikt
válasz aerosmith #3510 üzenetére
Angol címre rendeltem magyar Paypallal.
Ez az amit árultál? Mert nekem telefonon azt mondtad hogy USA-ból jött Nade mindegy is, a lényeg hogy nekem július végén nem ette már meg sem a magyar kártyát, sem a paypalt, összesen kb 5db kártyával és accounttal próbáltam, eltérő e-mail címekkel, és időben is elnyújtottam 2 hétre a próbálkozást. Akkor arra jutottunk itt, hogy valószínűleg tett be az Oculus shop country ellenőrzést a fizetéshez. A bankot is felhívtam amúgy, azt mondták hogy nulla próbálkozás volt (sikertelent sem láttak), szóval még valahol nagyon local szinten döntötte el az Oculus hogy ezek a kártyák és paypal accountok nem felelnek meg nekik.
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz Dyingsoul #3512 üzenetére
Rákeresel hogy uk költöztetés, london csomag stb és feljön egy rakás magyar cég. csomagosember csomagfutar stb.
Olyat kell választani akiknek van UK postacíme és oda fogadnak ebayes rendeléseket aztán hetente havonta hazahozzák a csomagokat.
PO boxos meg ismert Freightforwardingos megoldásokat nagy valószínűséggel alapból blokkolják de az ilyen kis cégek magáncímmel valószínűleg nem tűnnek fel. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz aerosmith #3516 üzenetére
Egyet-kettőt megnéztem de kb szeptember közepi határidővel dolgoznak, így akkor mindegy ha megvárom a szeptember 20-at vagy keresek más ismerőst-ismerős ismerősét. Azért köszi a tippet, körülnézek még!
-
Chal
addikt
DCS World-öt használ valaki Xbox One controllerrel? (tudom off, de ugye a Rifthez ilyen van és a DCS-et Rift-el játszanám, szóval... ). Nem bírom beállítani az oldalkormányt a két ravaszra, a DCS-nél sajnos nincs bal/jobb pedál, hanem csak simán 1db rudder "rudder" opció van a settingsben, és ide egy 1 tengelyű analóg kart/pedált/akármit vár
Tudom hogy csak a kislányok nyomják konzol kontrollerrel a szimulátort, de annyira nem akarok belemélyedni, bohóckodni meg az X1 controller is bőven jó lenne
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Ha már féloff megy (mert én is oculuson akarok elinditani valamit) van valaki akinek megy a Dirt Rally 1.2es patcchel Oculuson?
Mert nekem először hiányolta a bink2w32.dll-t miután azt pótoltam eljutok a profil kreálás végéig de a főmenüből azonnal kidob. -
nortsen
aktív tag
izitom: OSVR nem jött még meg neked?
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
W00dyka
tag
Ha már féloff akkor én is! Milyen oculuson a dirt rally ? Véleményt ír valaki ?!
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
sheep
addikt
Szerintem nem tudod beállítani a jobb-bal ruddert külön a DCS-ben, de esetleg kérdezd meg itt:
DCS World fórum9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
wolfhgb
aktív tag
Nekem anno sikerult g27 pedaljanak gaz es kuplung axisat belonom a dcs ben ruddernek, pedig azok is kulon axisok, azt hiszem ugy csinaltam, h mindket pedalnak az axisat hozzaadtam a rudderhez, majd ugy allitottam be az axisokat, hogy egyik es masik iranyba vezereljenek, a gaz volt 0-100 ig, a kuplung pedig -100-0 ig. Igy nekem jol mukodott 2 kulonallo axissal az oldalkormanyom. De en is egy youtube os videobol lestem el a setup jat, keress ra, h dcs, logitech g27 pedal rudder setup, mert volt rola egy video fent, az mutatja, h mit es hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
válasz wolfhgb #3525 üzenetére
Köszi! Megnézem. Kerestem sokat amúgy, de X1-re csak azt mondja mindenki hogy állítsd be inkább valamelyik analóg kar jobbra/balra axisára. Igaz hogy eleve veszett fejsze nyele kontrollerrel szimulátorozni, de azért na, legyen már az oldalkormány a ravaszokon legalább...
[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
válasz wolfhgb #3527 üzenetére
Majdnem jó, de valamiért nem tudom felcserélni az analóg karok működését (úgy veszi hogy elengedett állapotban be van lépve valamelyik láb). Invert nem segít rajta, csak még jobban megzavarodik. Szerintem alapvetően a két kar közötti kapcsolat miatt van a gond. De bocs az offért most már tényleg, húzok a már javasolt DCS topicba
-
Bokrász
csendes tag
Sziaszok ! Volt lehetőségem kiprobálni egy DK2 őt és nagyontettszett de azt hallottam hogy hamarosan nem lessz rá játék . Ez igaz már nem éri meg DK2 őt venni ?
-
W00dyka
tag
válasz Bokrász #3529 üzenetére
Szerintem nem éri meg megvenni már a DK2-t ! CV1 v. VIVE sokkal jobb ! Hogy lesz-e játék ? Biztos de szerintem, csak mindenfajta mókolás árán lehet majd azokat müködésre birni ! Hivatalaos támogatása már nincs tudtommal.
Úgy meg szerintem pont a lényeg fog elveszni ! A jól optimalizált tartalom.
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Bokrász #3529 üzenetére
Ha van pénz (és hardver) DK2-re, akkor minden bizonnyal össze tudsz sajtolni egy CV1-re is. A támogatás miatt is fontos de miért is akarnál elesni a fejlesztés hozta újításoktól, minőségbeli javulásoktól? Szerintem DK2-t már nagyon nem éri meg venni, csak a Vive vagy Rift ajánlott. Nyilván a fejlesztés alatt és megjelenés előtt álló játékok is ezekre lesznek fejlesztve-optimalizálva és bár mókolással sokminden megoldható szerintem lesznek játékok amik vagy nem fognak működni DK2-vel vagy csak hibákkal futnak majd. (főleg, hogy gondolom te sem csak fél-1 évre tervezel a VR szemüveggel)
-
Dyingsoul
Topikgazda
Blizzard rajongók számára hoztam egy kis playlistet 360-as youtube videókból. Nem olyan nagy szám, csak játszanak pár számot "élő" zeneként, de azért a tömegen is jól lehet mulatni néha. Nem tudom milyen lehet mobil VR-ban, mivel telefon helyett az Oculusra pályázok. Majd írjátok meg, hogy tré vagy nézhető-e.
-
nagyúr
Srácok...
Bárkinek bármi infója lesz a touch megjelenéséről egyből írjatok ide légyszi.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nortsen
aktív tag
válasz Dyingsoul #3532 üzenetére
Nekem ezekkel a 360-as videókkal az a bajom, hogy még a 4k sem elég nekik, így elég vacak minőségűek.
Ha elfogadjuk, hogy egyelőre ezt lehet megvalósítani, akkor nézhető.
Amúgy a jó filmzenét vagy játék zenét hallgatni filharmonikussal sosem rossz.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
Szabby
újonc
Sziasztok!
Két dolgot tennék hozzá az elhangzottakhoz, hátha segít.
1. Szerintem ne nagyon várjatok szeptember 20-ai megjelenést itthon. Magyarországról ugyanis ebben a körben sem volt szó, csak néhány nagyobb országról (pl. UK, Németország, Franciaország), ahol nagyobb boltok (pl. Saturn, Media Markt stb.) fognak kapni. Viszont óriási lesz az érdeklődés, bizonyosan hamar el fogják kapkodni ezeket. Magyarországra csak 1-2 hazai cég fog behozni a kinti készletekből, de szerintem ezek is kizárólag Budapestre és nagyon korlátozott példányszámban. Emiatt az ár is nőni fog, hiába beszélnek még most 210-230 e Ft körüli árról, ez a végére sokkal több lesz.
2. Én az Amazon-tól (global - USA) rendeltem meg a CV1-et 10 napos kiszállítási idővel budapesti címre. Semmilyen probléma nem volt a fizetéssel, gond nélkül elfogadta a kártyámat (az Amzonnál sajnos nincs PayPal), megtörtént a fizetés és a postázás. A termék ára szállítási költséggel együtt (ami ugye az USA-ból sajnos eléggé húzós tud lenni), valamint adóval összesen 235e Ft volt. Rendkívül meglepne, ha szeptember 20-át követően ennél olcsóbban hozzá lehetne jutni Magyarországon (de őszintén, már az is meglepne, ha itthon egyáltalán hozzá lehet majd jutni).
Sok sikert mindenkinek.
-
Dyingsoul
Topikgazda
És te mikor adtad le a rendelést amazonon? Volt egy kis időkapu amíg működött ez a dolog, állítólag már nem engedi és pont az Amazon.com-ról jött ez a hír ha jól emlékszem.
-
Szabby
újonc
válasz Dyingsoul #3536 üzenetére
Augusztus 27-én adtam le a rendelést, azóta folyamatosan tájékoztatnak, hogy éppen hol tart a csomag. Az amazon.com hivatalos listájában szerepel Magyarország, mint olyan ország, ahová szállítanak. Fontos, hogy jelen esetben az amazon.com nem csak a szállító, de az eladó is, mint az Oculus hivatalos partnere. Olyan korlátozásra emlékszem kb. 1-2 hónappal ezelőttről, amikor nem lehetett rendelni, mert elfogytak a készletek, de olyanra nem, amikor a magyar rendeléseket blokkolták volna (mondjuk nevetséges módon éppen az Amazon UK esetében rémlik olyasmi, hogy onnan nem lehetett egyik európai országba sem rendelni, kizárólag az Egyesült Királyságba). Sajnos ennél jobb közvetlen megoldást én sem tudok, mivel az Oculus hivatalos célországai közül hiányzik Magyarország és ez valószínűleg így is fog maradni még jó ideig. Az amazon.com-on egyébként a következő kitétel olvasható jelenleg is a CV1 vonatkozásában: "Oculus Rift Headset. In Stock. This item ships to Budapest, Hungary".
-
robotkutya
tag
Sziasztok, használ valaki közületek 360-as kamerát, esetleg 360+3D? A témában járatos embert keresek. Üzenjetek bátran, akár priviben is, köszi.
-
W00dyka
tag
És még ami fontos ...én előrendelője voltam egy korábban ide is többször belinkelt boltban a Riftnek ! Az ár először 199 majd 203 e Ft., DE a lényeg augusztus első heteiben 08.28. ra ígérték azóta viszont ár nem változott, de 09.30.-ra módosították az "érkezés" időpontját.....
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Chal
addikt
Vitko, Szabby: az van, hogy az Amazon MEGINT szállít Magyarországra, szóval mindketten jól tudtátok, csak az egyes időpontokban más-más volt náluk a helyzet. És nem készletkifogyás volt az oka szerintem, mert augusztus első felében még biztosan nem szállítottak, júliusban meg végig igen. Reméljük most már így marad, és fixen szállítani fognak ide is.
W00dyka: micsoda meglepetés Bocs, nem kárörvendek, sajnos elég jól tudom, hogy milyen szar érzés amikor számítasz rá, de nincs. De erre viszont tényleg nem lett volna szabad számítani egy kicsit se. Meg is írtuk itt hogy miért: ezek a boltok reklámot csinálnak maguknak az új és nehezen beszerezhető termékekből, a Supergamer meg az 576 is ilyen tróger. Ugyanúgy nem kapható náluk ahogy senki másnál, de a klikkvadászat jól jövedelmező iparág, ha 30 "előrendelő" emberből csak 1db van aki náluk rendeli be a GPU-t meg a többi cuccot a várt VR HMD-hez, akkor már megérte. Aztán amikor már rendeződik a helyzet, és lehet kapni itthon is, akkor egy csapásra lesz náluk, és megmondják hogy jajjj hát eddig csúszott, ne hari...
-
W00dyka
tag
-
Dyingsoul
Topikgazda
Köszi a helyreigazítást, már vártalak!
Egyébként nem tudom van-e értelme, de lehet megvárom a black friday-t a vásárlással... Addigra hátha lesz controller is bár sztem az Oculus pont fog pottyantani a BF-re, de ki tudja.
-
Ateszpapa
addikt
Még bőven gyerek cipőben jár ez a technika.
Kiváncsi leszek a következő S8-ra, hogy valóban megkapja a 4k-s kijelzőt és bírni fogja a vr-t.
Most is izzad, de bírja a 2k-t.Volt szerencsém kipróbálni S7-tel, nekem nagyon tetszik.
PC-hez is kipróbálnám ha elérhető áron lesz majd.De szerintem az igazi VR élmény akkor jön majd el, ha nem kijelzőt kell lesned, hanem a látóidegre tud kapcsolódni.
Na, majd akkor lesz nehéz megkülönböztetni a valóságot.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz Ateszpapa #3549 üzenetére
Nem akarok pesszimistának tűnni de azt a mi generációnk nem fogja megélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
Hirdetés
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest