Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz LOTR #4046 üzenetére

    Nem ide tartozik, én is gondoltam rá hogy Xenonosítom, amég utána nem olvastam, és rájöttem hogy illegális. Halogén lámpatestbe nem rakhatsz xenont, olyan meg hogy H7 xenon nem is létezik hivatalosan. Kell mellé fényszórómosó és automata magasság állítás is. Úgy hogy Osram Night Braker Unlimitedet tettem be, ez az elérhető legerősebb legális megoldás.

    Na most hogy vége a jogi bla bla.nak, olvastam, hogy sok embernél még a rádiót is bezavarja a xenon szett, illetve nagyon vakítanak, mert szórják a fényt, és nem az útra. FF lámpákba egyáltalán nem ajánlott, projektorosokba egy jó beállítással talán, de még mindig illegális.

    Másik: én is gondolkoztam a refin, de egyrészt nem lenne jó a vetítési képe, értsd nem látnál messzebbre, csak a fák lombját jobban. A másik gond, hogy megszűnik a fénykürt ezzel, mert idő kell neki mire a gáz fényt bocsát ki.

    Megjegyzés: 6000K alapból is felejtős, mivel túl kék, nem hogy jobban, ha nem rosszabbul látsz mint egy 4000-4300-5000 szettel, de cserébe feltűnsz majd a jardnak.

    Privát véleményem, hogy keresd meg a legjobb legális megoldást, és akkor nem küldik soron kívüli műszakira az autót, nem bírságolnak meg és nem fog mindenki neked anyázni, mikor este jössz szembe. Betettem az Osramot, illetve tekertem egyet a beállításokon, és jobb lett mint valaha reméltem (S80 2007).

Új hozzászólás Aktív témák