Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    válasz Barthezz2 #6860 üzenetére

    Igazából nem tudom, hogy ezt most így ebben a formában konkrétan nekem szegezed-e... nem gondolom, hogy én bármikor bármivel is kiüldöztelek volna, illetve hogy valaha is úgy léptem volna fel, hogy nekem bármi gondom lenne azzal, ha vki végül nem Logit vesz... én csak örülök neki, ha visszaérkezik több tapasztalat más kormányokról is. ;)

    Ami ellen felemeltem a hangom az a számonkérésed! Ez itt egy fórum, ahol összegyűlnek a témában különböző mélységben jártas emberkék kötetlenül tapasztalatot cserélni... nem pedig egy szolgáltatás, amivel szemben Te elvárásokat fogalmazhatsz meg, hogy mit hogy kéne és milyen módon reagálni a kérdéseidre...

    Illetve gondolom megérted, hogy egy topikban ahol több ezer hozzászólás van, már minden infó, ok, indok, háttéranyag az unalomig ismételve ezerszer megtalálható és nincs kedve az embernek újra és újra leírni ugyan azt, akár hányszor betoppan csak vki, hogy ő kormányt szeretne, mit vegyen? Nincs új a nap alatt, olvasd át a topikod és kiderül, hogy mik az évek a DFGT mellet, amit annyira hiányoltál. Ha valamire nem kapsz választ, akkor az azért van, mert vagy nem tudjuk, vagy már leírtuk.

    Ez pedig sztem baromság, hogy "itt nem ajánlott mást venni, ezért aki ezt teszi, szépen el is tűnik innen."... ez nem egy szekta, vagy mi, miért kéne elmenni?

    Gondolom a negatív szájíz inkább annak köszönhető, hogy az emberek egy része kicsit zokon veszi, ha puszta önszántából, jó szándékból próbál segíteni valakinek és eközben kioktatják, nem így kéne ezt csinálni... ahelyett, hogy örülne, hogy kap vmi infót, ha nem is pont úgy, ahogy azt Ő szerette volna... :U

    Feltettél egy kérdést, amit előtted már százan föltettek, kaptál egy választ. Ítéled meg, hogy a választ adó személyek(ek) véleménye mennyire mérvadó a számodra és fogadd el, ha nem indokolja meg a válaszát Ádámtól és Évától kezdődően visszafejtve... nem azért mert bunkó, hanem mert azon egyszerű okból kifolyólag, hogy bizonyára megtette már előtted másoknak százszor, és nem akarja újra.

    Ne gondold, hogy minden ok nélkül beszélünk le valamiről, vagy rá vmire az ide tévedőket, csak azért mert nem mellékelünk hozzá minden egyes alkalommal részletes indoklást, pecséttel, igazolásokkal...

    Ezen kívül még 2-3 ilyen "szakmai" fórum van az országban, megsúgom, sehol nem fogsz mást hallani, már csak azért sem, mert ugyan azok az arcok bukkannak föl többnyire mindenhol, ha egy hír befut valahol az mindenhol végigszalad... a szakik megrágják, majd a konklúzió "kollektív bölcsességgé" alakul ;)

    .

    [ Szerkesztve ]

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák