- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- HDMI topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz Lac-coo #67837 üzenetére
Mert (ha jól értem) ő nem a vezérlő jelet akarja levenni játékban, hanem a driverben korlátozni a teljesítményt. Az meg ekvivalens azzal, mintha a táp korlátozná. Ez mondjuk nem lett itt kibontva, de másképp nem lehet előállítani azt, amit ő írt (5Nm-e korlátozni). Korlátozni csak a driverben lehet. A jétékban a vezérlő jelet állítod, de az nem korlátozás, hanem szabályozás.
A szoftverből(driverből) 5Nm-e korlátozás, vagy a hardverből 5Nm-e korlátozás viszont ekvivalens.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Lac-coo #67852 üzenetére
Nagyon nem. A driverben teljestménymaximumot állítasz. A játékban meg a vezérlőjelet. A kettő(oldal) nem tud egymásról semmit sajnos, ezért létezik a clipping jelensége. Máskülönben minden bázisra jó lenne ugyanaz a beállítás, csak az egyik erősebben nyomna meg mindent, a másik meg gyengébben, de soha semmi nem clippelne. De ez sajnos nem így van, mert az egész FFB máig elképesztően kidolgozatlan valami.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Mondjuk szerintem az egész felvetés nem túl releváns, mert aki egyszer áttér 8Nm-e az szeritnem magától sosem fog visszakorlátozni 5-re. Sőt, hamarabb fogja vágyni a 12-t.
-
Moby
addikt
válasz Lac-coo #67855 üzenetére
Mert mérni még tud (bár ott sokszor felmerül az, hogy az is mennyire pontos-e), de a clippinget nem mérésre értettem, hanem IRL. Azt érezni (sajnos) elég jól lehet, mérés ide vagy oda. De a mérés is annyi, hogy még ha látja is a rendszer, hogy clipping van, akkor beavatkozni már nem lehet. Itt a megoldás viszont annak kellene lennie, hogy a jelalakot kellene addig zsugorítani, amíg ilyen elő sem fordul, ami a valóságban egy adaptív technológiát feltétleze, ami jelenleg távolról sincs ezekben a rendszerekben
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
JulesTS
őstag
válasz peetyy #67839 üzenetére
Ha a driverben 100% és a játékban 80% akkor minden amit a játék a bázisnak küld az annak megfelelő erővel lesz kiadva (ha a játék nem úgy van leprogramozva, hogy mondjuk egy ütközésnél jön egy nagyobb jel a 100%-nál ami ugye 80%-ra le van véve, akkor még arra is lesz pici tartalék). Ha a driverben 80% és a játékban 100%, akkor addig nincs gond amíg a 100%-nál kisebb jelek vannak, de a fenti esetben már jönne a clipping...
-
JulesTS
őstag
válasz Bandit21 #67842 üzenetére
Elvileg az a max erő amit driverben beállítasz FFB-t, a játék által kiadott max jel ennyi erőt fog kifejteni. A játékban állított FFB meg jó kérdés. Ha az FFB csúszka azt jelenti, hogy a 100% a maximum és ha 50%-ra állítod, akkor 50% lesz a maximum, akkor csak annyi történik, hogy minden fele olyan erős lesz. Viszont ha a 100% azt jelenti, hogy az általában vett visszajelzések ekkorák lehetnek, de jöhet nagyobb is ha valami összeadódik, akkor a játékban 100%-ra állítva már lehetnek vágások.
-
Hummin
tag
válasz GalaHU #67811 üzenetére
Köszi srácok a tanácsokat!
GT Neo eltolása olyan 22 max 25 mm körül van.Sík kormányok közt szerencsére (?) nincs akkora kínálat, így velúr maradt. Egyelőre ő az esélyes: [RRS Apex 350 sík]
Webshopok közt leírásban van egy kis eltérés, 2021-es belistázásuknál lehet még más keresztmetszet méreteket adtak meg. Főnix, BPRacing, Race-shopMég egy RRS kormány kapható ami 35 cm, sík: RRS Veloce
-
Lac-coo
őstag
Ha Simhub-bal kirakok valami overlay-t, azonnal lesz egy jól érezhető input laggom a kormányzásban... ezzel lehet valamit kezdeni vagy ez ilyen? Esetleg a régi nyugger gépem kevés hozzá ?
I love latte-avokado !
-
Lac-coo
őstag
Ez a monitor megfelelő autiszimhez... ?( Tököm se ért a panelokhoz, meg a tobbi hülyeséghez...) THX !
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
hemaka
nagyúr
válasz Lac-coo #67877 üzenetére
Tesztek alapján, ha nem 60Hz-en lesz hajtva jónak tűnik, de én inkább rákérdeznék itt.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Lac-coo
őstag
válasz Bandit21 #67879 üzenetére
Persze sokkal jobb lenne, de nem akarom szétszedni, megmarad eza gép is .... ráérek, addig el vagyok ezzel Én is tápra gyanakodtam, vettem is bele egy 650 Wattosat, de nem, valami az alaplapon kuka, ha a kettes slotba modul kerül be se bootol a gép ...
I love latte-avokado !
-
Moby
addikt
válasz Lac-coo #67881 üzenetére
És ezzel hogy megy nálad pl az AMS2? Nyaralás után tervezem a visszatérést, alapvetően konzol alapokon (vátoznak az idők...), de néha biztos belekóstolnék egy kis pc-s racinbe. Nem ez lenne a main platform, ezért nem építek már gépet, de van egy elfekvő kis gépen rtx2060, meg régi i7. Hogy mégis mire lehet ezzel számítani?
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
ezzel a load cell kittel lehet kezdeni valamit, hogy ne legyen ilyen kemény, mint a beton? vagy venni kell hozzá más gumikat?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Bandit21
addikt
válasz hemaka #67888 üzenetére
Nekem ebből van a 3-as mod, és ezzel jó. Fém rugót ne vegyél hozzá az összefoglalóba linkelve van ahol leírom miért.
Veheted a brg-ből az 5-ös szettet is de már a 3-as két legpuhábbja is elég lesz ahhoz, hogy legyen egy érintős puha féked, és megmaradjon az lc lényege is.
Első vásárlóként szerintem vmi kupon is van postával alig 10 ezerből megvan.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Lac-coo
őstag
I love latte-avokado !
-
zsozsa74
őstag
válasz Bandit21 #67893 üzenetére
Látták, hogy a Fana cseszik kihozni az ő hasonló cuccukat és azt mondták, hogy "fogd meg a söröm". Nem ingyen van ez sem (829 jurcsi), de nem is 1500-as várható Fana áron.
Jól néz ki amúgy a cucc, bár szerintem ezek a csoda kijelzők nagyon fölösleges dolgok egy kormányon. Szerintem ember nincs, aki a versenyzés hevében a kormány nézegetésével tölti az idejét az út és a magasabban lévő egyéb kijelzők figyelése mellett. Még tán endurance -on sem. Én legalábbis nem vagyok erre képes.
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Lac-coo
őstag
Nem az én világom ez a luxi stílus de jól megcsinaltak, elég letisztult kett....
Igazából a hozzáadás tetszik, tavaly megszavatattak milyen kormányt gyártsanak a kamion meg ez nyert, meg is csináltak...
[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Bandit21
addikt
Srácok, ebben ez a jó, kedvenc autó, kedvenc kaja, kedvenc sör, kedvenc női alak/hajszín stb.
Ízlésben nem lehet mit tenni. Semmi gond. Tudat alatt moza rajongó vagyok.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest