-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Varga B a cupraval meg bumpdraftingolt mögöttem, és tolt mikor leforgott az elantra (ha jól emlékszem ő volt)
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Sleek
senior tag
válasz GalaHU #62147 üzenetére
Igen azért is kérdeztem mert nekem rx 6800 kártyám van meg Ryzen 5 5600 proci 32gb 3600Mhz rammal. Nem tudom elegendő e. Mondjuk a három monitor is megtudja rendesen izzasztani a kártyákat.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
KnightDave
tag
DD+ rendelesenek statusza valtozott mar valakinek?
Burn the rubber, not your soul.
-
stellaz
veterán
válasz Bandit21 #62091 üzenetére
Az MX5-tel mentem most vagy 60-70 kört Vallengula Club (remélem így írják) pályán. 56.xx-ig gyorsultam fokozatosan, de egy videó szerint 53.xx idő is lehetséges. Ez azért még messze van.
Viszont utána mentem a Nordschleifen egy karikát és sokkal szebben, biztosabb kézzel mentem, egy 6 másodpercet hoztam is rögtön.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz f3rdzs0 #62123 üzenetére
Hoppá, ma kicsit megcseszegtettem a tápkábelt, és bekapcsol. Szóval valszeg tényleg érintkezés hibás. Remélhetőleg csak a fém kapcsolók nem érintkeztek rendesen, és nem a forrasztás a ludas. Ettől függetlenül nyitva hagyom a support ticketet, meglátjuk mit válaszolnak (és mennyi idő alatt)
f3rdzs0
-
chris0000
őstag
hi. a Fanatec GT DD 5Nm-es kormányon érezhetőek azok a visszacsatolások, amik kontrolleren érezhetőek? olyanokra gondolok, h váltás, rázókő, bármi apróság... thx. üdv.
-
JulesTS
őstag
válasz chris0000 #62159 üzenetére
Kontrollerben csak rezgető motor van, azzal nagyjából csak annyit tudsz visszajelezni, hogy van valami, vagy nincs.
A kormányok FFB-je ennél jóval többre képes. Ami a szimulátoroknál fontos, az a futómű/gumi/út fizikájából a visszajelzések (van-e még tapadás, megcsúszik, kipörög, blokkol a kerék), aztán vannak az effektek amik "csak" élvezet növelésére vannak: rázókő, váltás, kockásra fékezett gumi, defekt, motor fordulatszám, ütközés, stb.
Ez mind játék függő, hogy mit és hogyan jelez vissza. -
oneal1
senior tag
BF után rendelt valaki Fanatól olyan tételt ami raktáron volt? visszatért ez a kb 5 napos kézbesítés?
Mire számítsak? vagy az elmúlt 1 hónap után semmi jóra? -
Sleek
senior tag
válasz chris0000 #62163 üzenetére
Nekem a CSL DD csomag kuplunggal + a műanyag tartóval 51 euró volt
#62167oneal1
Dec 11.-én rendeltem 7 nap alatt megjött[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
bnorci71
addikt
Valaki használ AMD RX580 Vga-t 21:9 monitorral?
kérdés a 3440x1440 ki bírja hajtani az AC-benELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
JulesTS
őstag
válasz bnorci71 #62171 üzenetére
Kevéske lesz az neki.
RTX3080TI plusz R7 5800x3d 2560x1080-ban 220fps körül hajtja az AC-t (mondjuk minden maximumon van). Az RX580 FullHD monitort tudta normálisan meghajtani...2020.11.06-i benchmark (amikor megvettem az RX580-at):
AC VERSION: 1.16.4 (x64)
FPS: AVG=63 MIN=8 MAX=88 VARIANCE=2 CPU=53%
LOADING TIME: 53s
GPU: Radeon RX 580 Series (1920x1080)
OS-Version: 6.2.9200 () 0x300-0x1
CPU CORES: 8
FULLSCREEN: ON
AA:4X AF:16X SHDW:4096 BLUR:6
WORLD DETAIL: 5 SMOKE:3
PP: QLT:5 HDR:1 FXAA:1 GLR:5 DOF:5 RAYS:1 HEAT:1[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz JulesTS #62173 üzenetére
jó ha mindent felraksz totál maxra akkor persze kevés neki. de egy értelmes beállítással simán menni fog. nálam RX570-el egy régi i5-tel megy fullhd-ban 120 fps-sel . árnyékot tükröződést lejjebb veszed kicsit, tükör felbontás stb és simán élvezhetőre lehet hozni, és fel se tűnik, hogy nem maxon megy
-
Bandit21
addikt
válasz adrian360 #62174 üzenetére
Több mint 2x annyi képpont azért. Persze igazad van, le lehet venni, de kb 30 ért ha eladja és másik 30-40 et hozzá tesz akkor egy 6600xt kétszer olyan gyors lesz. Igaz az is messze van ettől a 3440*1440 től de legalább tud majd olyan opciót választani ahol élvezhető lesz a játék.
580 -al ezen a felbontáson szerintem ez nem fog menni főleg ha több autót szeretne látni vagy multiban menne.Meg lehet próbálni de ahhoz képest mennyi egy ilyen monitor, kis befektetéssel sokkal nagyobb lehet az élmény.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
JulesTS
őstag
válasz adrian360 #62174 üzenetére
Képpontban 2.4 szerese, jó ha átlag 50fps-t tudna, néha 30-ra beeséssel, ha nagyon visszavesz, akkor meg nagy felbontásban lesz csúnya.
Nem vagyok az fps hajszolásnak híve a szimulátoroknál, de a minimum 60, de inkább 75 fps fixen legyen meg...
Amit Bandit is írt az jobb megoldás, ha cél ez a felbontás. -
bnorci71
addikt
válasz bnorci71 #62171 üzenetére
köszi mindenkinek
1920x1080 120Fps körül megy most 40" tv-n fullon van minden ebből tudok lejjebb adni nem gond nem a fűszálakat nézem úgy se az út szélén
egy Ryzen 3 2200G van mellette.
Tervbe van a VGA csere mert a WRC ezen már úgy se menne.
Inkább az érdekelt 2560x1080 keresgéljek* vagy egy ideig az 1440-el is el leszek amíg a VGA+CPU cserére kerül
bár nem mintha túl nagy lenne a kínálat 100e-nél többet nem akarok költeni a monitorra.egyenlőre nem cél a multi, magamba nyomom,
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Bandit21
addikt
válasz bnorci71 #62178 üzenetére
Ha a wrc a cél meg játszható acc bármilyen fhd-nel nagyobb felbontáson akkor proci csere is kelleni fog. Persze nem kell nagy dologra gondolni, egy r5 5600 ha olcsóbb kéne akkor egy 3600x már ki tudja hajtani a 6600xt-3060 at ami a minimum a kinézett pixel számhoz.
Az r3 2200 mellé hiába teszel viszont a fenti VGA -k közul mert ott meg a proci lesz kevés.
Egy 30-40 ezres használt r5 proci és VGA csere 40 ből, összesen kb 80 tehát de ez még mindig erősen kompromisszumos konfig 3440-re.
Oda igazából egy r5 5600 és egy 6700xt/3060 ti/3070 lenne az alap belépő, hogy ki is nézzen és FPS is legyen. WRC hez főleg.
-
Nyugodt.
újonc
Sziasztok. Valakinek valami tapasztalata TMX + TH8A / TH8S kombóval kapcsolatban? Vagy csak külön a váltókról valami infó, vélemény?
-
Bandit21
addikt
válasz Nyugodt. #62181 üzenetére
Írd körül egy kicsit jobban mire vagy kíváncsi. Mivel játszol, mit vársz a váltótol. Mennyit szansz rá. Az egyik 25 a másik 50 körül kapható, köztük ott van sok alis cucc meg az shh. Xboxon vagy, vagy pc -n?
[ Szerkesztve ]
-
Nyugodt.
újonc
Igazából most még csak forza 4-el játszom, PC-n. Szimplán kíváncsi lennék milyen lenne minimálisabban komolyabban tolni, mint pillangóváltóval, milyen lehet külön váltóval, esetleg kézifékkel.
Talán később még asetto-ra ránéznék, de az még kicsit odébb van.
-
-
chris0000
őstag
thx az infokat!
-
-FLY->
őstag
APM-et érdemes GT-hez beszerezni? Ha igen, ti hogy használjátok ki az extra négy fület?
-
GalaHU
őstag
válasz -FLY-> #62191 üzenetére
Nekem LFM-ben a két plusz gombra az irányjelző van beállítva, így elegánsan tudom elengedni a gyorsabbakat. Meg vadul kattogni ha valaki előttem nem veszi észre a kék zászlót😎
Az analóg kart meg játéka válogatja hogy mire lehet egyáltalán állítani.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
JulesTS
őstag
válasz -FLY-> #62191 üzenetére
A fölső kis füleken DRS meg KERS/PTP van szimulátortól függően, ACC-ben nincs ilyen, ott nekem is az irányjelző van mint GalaHU-nak.
Az analóg fülek meg kuplungfogáspontra vannak állítva, rajtelektronika nélküli autóval állórajthoz, illetve ha nagyon beesik a fordulatszám, akkor kis kuplunggal aláfestek... Ha nem lenne külön kézifékem, akkor Rally-hoz lehetne kéziféknek is használni. -
Gomez86
őstag
Most írt ez a tetvedék Fanatec hogy a DD1-et is túlárulták és az sincs (nem is lesz csak Márciusban). Bazi jó, most mondhatom le, várhatok napokat és rendelhetek mást amire úgyancsak várni fogok hónapokat mert kb semmi nincs raktáron...
Nem az a baj hogy nincs, hanem hogy tárolták a pénzemet egy hónapig, és most szólnak hogy jaaaa.. mégse ..
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
zsozsa74
őstag
Na gyűlnek a tanulságok a jövő évi BF-re. Engem csak megerősített, hogy eztán is, ahogy eddig is, kerülni fogom messziről a BF-es őrületet, legyen az bármely cég. Ha lesz pénzem, veszek cuccot normál áron, ha nem nem...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Gomez86
őstag
válasz zsozsa74 #62197 üzenetére
Én ezt értem, és meg is értem, vettem volna amúgy is cuccokat, csak azért kattintottam be a DD1-et mert akcióban volt. Alapból elég lett volna a kisebb is... Tehát amúgy is vásároltam volna (tőlük).
A gond a kommunikációval van, meg hogy húzzák az időt a tunyasággal...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz JulesTS #62196 üzenetére
Szerintem ki akarták vezetni mert így fogalmaz a levél:
- We will resume production of the wheel base, so you can wait until it is available and have your entire Black Friday order delivered once everything is in stock."A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest