- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
válasz KnightDave #61599 üzenetére
azt elírják, hogy többet nem tudsz venni belőle, max más termékkel tudsz beszállni valaki mellé
-
szacsee
nagyúr
Ez már nagyon off, de egy apró kérdésem lenne.
UPS szerint melyik zónában vagyunk?
Eszerint UPS Standard 1-es zóna
Fanatecnél az ártáblát nézve valahol 6+ mert 2db QR-nél már 40 euro a szállítás, ha az itteni áfával kalkulálok, akkor is húzós.Podium Hub + Cluster Pack és váltófül Kormányos topiklakók részére 40K, QR2-vel 63,5K, vagy külön a kormányváltó is akár.... keress PM
-
Sleek
senior tag
válasz fatal` #61604 üzenetére
Csl DD bázis csl pedál sor,kuplung pedál,bázisleszorító ,kormány . Majdnem 51 erregő a szállítási költség
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
biker
nagyúr
válasz szacsee #61608 üzenetére
a te első ártáblád Csehországból X Y desztinációba szól, Fanatec meg Németország, így irreleváns.
az is irreleváns, hogy a UPS kinek mennyiért szállít, mert az eladó dönti el, a szállítási költséget hogyan hárítja át a vevőre, 0%? 100%? árréssel 130%? Az ő dolga, nem máséElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Nem tudtok valakit aki nyomtat QR2-hoz fali tartot, vagy hol lehetne venni esetleg?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Laby
őstag
válasz Solesz84 #61611 üzenetére
Pont ma fúrtam fel amit a falra a kormánytartómat, igaz az Moza, nagyon tetszik a falon és rohadt jó hogy a QR-rel fel-le cserélgethető egy mozdulattal.
A Nordschleife festmény mellé jobbra meg majd megy a kerek Moza markolat része (fali tartónak 6x70-re kéne majd találni egy 3D rajzot), amint megjön Aliexpress-ről a velúr “sparco”. Úgy szimmetrikus lesz két kormánnyal a falon.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
JulesTS
őstag
válasz Zizi123 #61488 üzenetére
Csináltam róla videót:
https://youtu.be/FXP886HNyvM
Mondjuk a pálya és az autó adottságai miatt a kuplungot és a váltót se sokat kellett használni. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Egy vadi új T3PA-GT pedál mennyit érhet? Jövő héten még karácsony előtt érkezik egy a T300-as mellé,de nekem már van egy és az újat lehet meghirdetném. (Azért lett T300RS GT szett mert külön bázis és hozzá perec drágább lett volna, amit nem értek mert T-GT-II esetén bázis és perec együtt olcsóbb mint egybe pedállal.)
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
adrian360
őstag
válasz Marci112233 #61618 üzenetére
kb 20-25 ezer, ha éppen valaki keresne ilyet, de nem könnyű magában ezt a pedált eladni, mert csak thrustmaster bázisba dugva működik,40 felett már használt T-lcm van ami univerzális az usb csatlakozó miatt
-
Marci112233
addikt
-
Moby
addikt
válasz zsozsa74 #61622 üzenetére
Van pár, lehet válogatni.
Falra talán ez a legszerencsésebb, illetve ebből a megfelelő tájolású.
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz JulesTS #61615 üzenetére
ez nagyon ott van, anno a kollégám elkezdett egy 110R felújítást majd 2év után 4felé vágta és elvitte a MÉH-be pedig amikor belekezdett mondtam ha kész az ezerőcsi megy és megveszem tőle.
Mai napig sajnálom mindig egy vágyott autó volt.
Nem osztanád meg ezt a mod-t?Ha 1x nyerek a lottón mert másból sose lesz annyi pénzem egy 110R-be egy WRC motort belefaragni igazi kis sleeper lenne
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
oneal1
senior tag
lassan őrölnek a malmok én most kaptam meg a 10%-os vouchert a hibás rendelés miatt amiket ugye első körben töröltek
-
-FLY->
őstag
Srácok mik az ajánlott kesztyűk alcantara/bőr kormányhoz? Most egy szövet munkavédelmim van, ettől azért jobb kéne.
-
Elementgamer
csendes tag
Lehet volt már, de 52 most a TH8A váltó BestByte-nál. Ha valaki használtan venne 45-50ér
-
Marci112233
addikt
válasz Elementgamer #61629 üzenetére
Üdvözletem!
Létezhet hogy a T150-es illesztőprogramja ugyan az mint a T300-asé? Ma érkezik a 300-as és mondom előre leszedem az illesztőt, de amikor le akartam tölteni jelezte hogy már le van, és azt a T150-hez szedtem le korábban.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Elementgamer
csendes tag
-
Marci112233
addikt
válasz Elementgamer #61631 üzenetére
Akkor kiderül ha kicserélem a kormányt fel fogja-e ismerni az újat. A T150-esé ugyanis fent van.
-
Zoli133
addikt
Azt hiszem a legjelentéktelenebb Fanatec issue az utóbbi időből, de nagyon fura, hogy az endurance module-ból kimaradt az a pár gyári matrica ami a modulra megy fel, írtam a fanatecnek kíváncsi leszek mit mondanak.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
fatal`
titán
válasz Marci112233 #61630 üzenetére
Egy drivercsomag van.
-
Moby
addikt
válasz Elementgamer #61629 üzenetére
Sosem volt ilyenem, milyen egy ilyen shifter? Lehet ezt bármihez használni USB-n? Jobb egy ilyen, mint mondjuk egy SHH?
-
fatal`
titán
PC-n csak USB-n lehet.
SHH-m nem volt, úgyhogy passz. Fém, H shifternek szerintem nem rossz, de elég hosszú úton jár a váltó, illetve könnyű melléváltani szerintem 7-esbe és R-be, mert nem kell lenyomni a váltókart. A szekvenciális módja szerintem nagyon gyenge és körülményes is átszerelni szerintem (4 csavar meg plate csere). Viszont megbízható, nem nagyon romlanak el.
-
JulesTS
őstag
válasz bnorci71 #61624 üzenetére
bnorci71, zsozsa74
Köszi!
Magát a drift modot nem oszthatom meg, arra nem kaptam engedélyt az eredeti mod készítőjétől (igen megkérdeztem, mert benne volt a mod leírásában és be is tartom)...
Az eredeti innen tölthető:
https://tm-modding.eu/download-category/assetto-corsa-car-mods/
Az első modok között volt amit felraktam, az eredeti is jó móka:
https://youtu.be/xpJt2sU_IGE?si=fhlGryebci1O1mxN -
Laby
őstag
válasz fatal` #61637 üzenetére
SHH sokkal jobb H és szekvenciális módban is, mint a TH8A, mindenképp azt vennék a Thrustmaster helyett.
Az enyém személy szerint pár hónap után teljesen el is szállt, javítani sem javították csak visszaküldték az árát.
Amúgy nem rossz a TH8A sem alapból, de SHH azért érezhetően jobb kategória.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
RobbyJr
őstag
válasz Zoli133 #61646 üzenetére
Ha gombokra teszed a matricát, azt utána úgy forgatod, ahogy akarod.
Ha meg maga a kormányra teszed rá, akkor meg én úgy teszem rá, ahogy kényelmes elolvasni. Nyíl egyenesbe egyiket se raktam rá, mindegyik követet valami ívet a kormányon, és így jól néz ki.
Amúgy meg ne tedd rá teljesen az elején, mert ha látod hogy ferde, könnyen leszeded, és nem sérül a matrica.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Bandit21
addikt
A qr1 fixalo csavart be lehet szerezni utóbb is? Valamiért rémlik hogy volt már aki kereste. Es mintha válasz is jött volna rá...?
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
360xbox360
tag
Ti melyiket választanátok CSL DD 8nm vagy ClubSport DD? Van egy rendelésem a McLaren R2R pakkra (8nm DD, v2 pedal, mclaren wheel, +Q1) 650€-ért, meg benne van még pluszban a Formula wheel is, ezért ugye megvan a lehetőség hogy cancellezzem és kapjak egy 25%os kupont, amivel megvenném a Clubsport DD (12nm) + CSL Elite V2 pedal + McLaren wheel-t kihagyva a Formulát, viszont az úgy 1050€ lenne. CSL Eliteről váltok, amit 55% körül használtam, szóval szerintem így is lesz ugrás, nemtudom megér-e +400€-t az új DD base?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest