Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    Gyors beszámoló CSL DD 8Nm + Meki GT3 + Elite v2 szettről: késő este összehajigáltam a szettet (nem bírtam kivárni a mai napot :K), gyakorlatilag nulla beállítással (pl. a kormány kb a tökömet nézte, annyira lefelé állt, T300-nak ügye más a kialakítása, majd állítok a stand-en), defaulton ment minden, ahogy a dobozból kijött. Kivéve a firmware frissítések, azokat gyorsan megcsináltattam vele (meglepő mód elég régiek voltak a base-en meg perecen, lehet nem tegnap gyártották le őket a kis kínaiak).

    Dobozolás profi, igényes, hibátlan (de nem tudom minek kell minden dobozba 200 fanás matricát pakolni), összerakás sem volt nehéz. Egy dolog nem tetszett: v2 pedálok rögzítésénél nincs hely alátétnek felülről a pedálok mellett, remélem nem tudja benyomni, kitörni a csavar feje a pedál vázát.

    Meki perectől nem dobtam hátast, full műanyag az egész gumis markolattal (alcanatarához vagyok szokva). De tudtam hogy ez ilyen, szóval nincs vele gond.

    Pedál is a gyári alap szettel teljesen jó volt (ügye adtak hozzá egy kis doboznyi "kacatot", amikkel személyre lehet jól szabni a pedált). Fékpedált majd balra arrébb kell raknom, kormánytengelyhez képest jobbra van a fékpedál is, ami kényelmetlen. QR lite egyből megkapta a 2 csík szigszalagját, nulla kotyogása van, nem kopog, nyöszörög.

    Gyorsan mentem pár kört spában az új porkával (ACC), órúzsban eléggé meglepődtem, első körben majdnem felkenődem a belső falra . :DDD Kellett pár kör, mire hozzászoktam az erőkhöz és normálisan, szabályosan át tudtam rajta tolni az autót. Elég szépen lehet érezni az erőt ahogy erősödik, miközben megyünk felfelé. T300 ilyet nem tudott. Jól lehet érezni a megcsúszásokat (direkt alacsony tc-vel mentem, hogy izgágább legyen az amúgy is izgága 911-es) és lehet korrigálni időben.

    Most jönnek majd a beállítások, pedál finpmhangolása, belővése. Ezzel a gyors szedett-vedett körözgetéssel is nagyon pozitív a tapasztalat.

    Egy kérdés még: pedált hogy jobb használni? Base-re rányomva vagy külön USB-n direktbe a pc-re kötve? Utóbbit módon használom jelenleg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák