Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • laca20!!

    csendes tag

    Sziasztok!!

    Kellene egy kis segítség mert most már feladtam!!
    Na szóval, a minap vettem egy Genius Speed Wheel 5 PRO nevezetű kis kormány, tudom hogy nem a legmenőbb kormányok egyike, erre futotta a keret!
    A gond a következő:

    Szépen összeszereltem a kormányt, bedugdostam mindent ahova kell, láss csodát a win7 fel is ismerte és feltelepítette, mint usb beviteli eszköz, a WIN XP ugyanezt megcsinálta, mert 2 oprendszerem is van!! Majd beraktam a kormány lemezét, feltelpítettem a rajta lévő egyetlen fáljt, egy setup található rajta, ami egy pár ddl-t rakott a program files-be! XP-alatt fel is ment, WIn7 alatt is csak Win7 alatt, a legvégén valami hibaüzit dobott, hogy a program nem felel meg, viszont megítélésem szerint feltelepült itt is!

    Mind2 oprendszernél ugyanúgy viselkedik a kormány: vezérlőpult-->játékvezérlők menüpont alatt müködik is minden gomb a pedálokra és a kormány mozdításra is reagál, viszont van egy olyan fül hogy EFFECTS, ha rákattintok bezárja az egészet rögtön!!

    2 játékkal probáltam a kormányt, mind2 oprendszerem alatt: Race Driver GRID, F1 2010!!
    Ha a kormány be van dugva a gépbe, abba az esetben egyik játék sem indul el kibod egy memória hiba üzit! Ha kihúzom a kormányt rögtön indulnak, ha menet közbe visszadugom, akkor viszont a játék nem ismeri fel, nem lehet beállítani a kormányt a játékokhoz!!

    Valami olyan gyanúm van hogy az effects miatt lehet ez az egész, a vibre részét valami dll vezérelheti, amit az effects fül alatt kéne beállítani de ugye ott kilép hibaüzivel, és amég ez nincs beállítva addig nem indul vele a game!! Ez a tippem!!

    Valaki tud valami helpet mondani? Mit kéne tenni?

Új hozzászólás Aktív témák