- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
Ez milyen már: a Real 98-ban a Dortmunddal, 2000-ben a Bayernnel, 2002-ben a Barcával játszott a négy között. Továbbment és megnyerte a döntőt is.
Ugyanakkor tavaly a Bayern, tavalyelőtt a Barca ütötte ki őket az elődöntőben, és most a Dortmund jön velük szembe.... -
DopeBob
addikt
-
baluka26
nagyúr
válasz KisTücsök #13703 üzenetére
FA kupa, ellenféltől függetlenül mi vagyunk az esélyesek. Ha itt lenne a Wembley király még, akkor nem nagyon aggodnék, azért így necces lesz. Nyerni kellene, de hétközben megyünk szomszédokhoz derbizni, ott meg általában szopóroller van.
Annak örülnék mindenképp, ha rendes játékidőben véget érne a meccs, és nem lenne sérülés.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
vans?
őstag
[link] Szep tortenet.
hábm bábm
-
cyberkind
félisten
Yess Bayern München - Real Madrid döntő lesz, ennél jobb nem is lehetne !
-
nagyúr
-
homeless09
őstag
válasz Napfénysüti #13710 üzenetére
Nem kell nagy jósnak lenni hozzá, erősebb ez a Bayern most.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Ps Vita
őstag
válasz Napfénysüti #13710 üzenetére
Nem is tudtad,ez félig már jós topik,,meg amúgy is a Barca meg a Dortmund is ilyen kis semmilyen csapat,esélyük sincs,ezek már eldőlt párharcok...
Jajj,most találtam egy Klopp interjút a Malaga meccs után,óriási figura,szerintem nem lehet nem szeretni őt és a csapatát
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
-
IreN!CuS
őstag
válasz homeless09 #13711 üzenetére
Ami nem jelenti azt,hogy tovább is jutnak
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bandus
veterán
-
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
na látom, megint mákja volt a madridnak...
helyes. így lesz szép majd nyerni -
pohár
félisten
válasz Napfénysüti #13716 üzenetére
én zaccból jósolok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
válasz bandus #13715 üzenetére
Pontosan,minden csapatnak 25% esélye van ,de persze ilyenkor megjelennek azok akik amúgy máskor nem írnak,csak akkor ha lehet szapulni a riválist,és jól megmondják,hogy ki miért olyan gyenge,meg miért fog kiesni
A jósláshoz egyedül az a kis polip értett,de ő már meghalt[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
A Premier League klubok tegnap megszavazták a gólvonal-technológia alkalmazását a 2013/14-es szezontól.
A brit érdekeltségű cég a Hawk-Eye Innovations Ltd. „sólyomszem” elnevezésű rendszerét fogják alkalmazni a klubok. A rendszernek hét kamera képére van szüksége ahhoz, hogy milliméteres pontossággal megállapítása, áthaladt-e a labda a gólvonalon vagy sem. Az FA bejelentette, hogy a rendszert a Wembleybe is telepítik, így a nyári Community Shielden már alkalmazzák "sólyomszemet".
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
IreN!CuS
őstag
válasz homeless09 #13721 üzenetére
Végre megéltük ezt is nagy + neki
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #13721 üzenetére
Értelmes bajnokság
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
MPowerPH
félisten
válasz csabamolnar #13690 üzenetére
Én pedig azt remélem, hogy megismétlődik az, ami a csoportmeccsek alatt is. Ha a Dortmund tudja hozni az akkori formáját, nem lesz félnivaló. Real akkor is csak a szerencsének(meg a sok kihagyott helyzetnek) köszönhette, hogy otthon nem kapott ki. Idegenben meg tudjuk mi történt...
De ahogy látom ezt sokan elfelejtették, és már most döntőben látják a Real-t, sebaj.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Integra
titán
én titkon dortmund győzelmet szeretnék
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #13730 üzenetére
hát eddig nem volt sokszor olyan az angol bajnokikon, ahol nehezen lehetett megállapítani, hogy a labda áthaladt-e teljesen a gólvonalon
-
salival
aktív tag
igen. mert mennyi ilyen eset van? persze emlékszem én is carroll fejes félgóljára a tavalyi fa kupa döntőn, lampard fantomgóljára a németek ellen, az ukránok góljára... mérges voltam akkor persze, de szerintem az emberi hiba-tényező adja a futball szépségét. és ne tereljük csalásra, bundázásra a témát, azt megoldják gólbíróval is. arról nem is beszélve hogy 1000 jobb hely van ezeknek a pénzeknek
(#13732) baluka26 ha a pool ezzel nyer sorsdöntő rangadót, akkor majd baromira fogok örülni hogy 9. hely helyett 8.ak lesznek...
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
Integra
titán
mármint mit?
mindegyik csapat erősebb náluk, mégis... fiatal makacs brigád egy elképesztően impulzív félökör edzővel, óriási tehetségek mindenhol, végletekig szimpatikus brigád. kijár nekik is a siker. ezt a szívem mondja, a racionalitás már persze mást, de nekem igazából mindegy, én csak jó meccseket szeretnék látni, mind a 4 csapat legfelül van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
Őstag lettél genya.
Hozzászólnék én is a BL témához.
Közhely, de tényleg fifty-fifty lesz a Real-Dortmund. Nüanszok fognak dönteni, nem várok egyik oldalról sem egyértelmű fölényt. Ami azért megnyugtat az az, hogy a Bayern képes volt őket szétkontrázni a kupában, erre alkalmas a Real is. Meg azért láthattuk, hogy a Malaga is megizzasztotta őket otthon. Talán rutinosabbnak is mondanám magunkat, plusz a csoportkörhöz képest itt már játékra alkalmasak lesznek azok az emberek, akik anno sérültek voltak (Marcelo,Coentrao,Khedira,Higuain,Arbeloa) mostmár játékra készek (Arbeloa ugyan eltiltott lesz, de nem vagyok vakmerő ha azt mondom, ezzel nem csökkennek az esélyeink...). Persze a legnagyobb hiba lenne leírni a Dortmundot. Idegenben jó a gólos döntetlen is, otthon meg mindenképpen nyerni kéne.
Másik meccsen meg szerintem benne van a kettős győzelem is bajor részről, nagyot csodálkoznék, ha azt a védelmet nem szednék szét. Ráadásul egyik poszton sem gyengébbek, sőt. De ez a BL, szóval bármi megtörténhet.
A jósok meg monnyanak le.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #13738 üzenetére
pont ezért nem is érdemes tippelni, bár a sárgákkal azért elintézték egyik-másik játékost..
lehet hogy valaki bal lábbal kel fel és ennyi dönt. lehet, hogy valaki hasmenést kap, kimarad, ennyi dönt.tibi:
de szép is volna[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
salival
aktív tag
válasz baluka26 #13737 üzenetére
kell ehhez 2 belső védő, egy tkp, egy jobbszélső, esetleg egy vkp. de ha megfelelő minőséget hoznak ezek magukkal akkor is megint ott tartunk hogy a beilleszkedésre elmegy fél év és hopp elment a bl. ja és meg kell tartani suarezt. gerrard is élete 2-3. legjobb szezonját futja, jövőre sanszos hogy nem így lesz, úgyhogy őt is pótolni kell valamennyire.
idén is ha csak az első 5 forduló után nézzük a tabellát 4. a pool. de ez tudjuk semmit se ér.
és addig nem tudok bizakodó lenni amíg egyáltalán nem tud konstans lenni a formánk.YNWA
-
7600 GS
addikt
Nem lehetne kiszavazósat játszani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest