-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
tenHag masterclass félidő
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #204048 üzenetére
...lehet 3 napja a padon azt beszélték Szoboszlaival, hogy ma félidőre ott lesz neki a jó zúzapörkölt
...csak a góléhsége maradjon meg
...látszódik, hogy ziccerig akarunk menni, mert Szoboszlai a végén is ráverhette volna, de Bradleynek adta inkább
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666 #204045 üzenetére
Le kellene ültetni egy kicsit a sarokba kicsit egy zsíros deszkával (jó az lehet kacsa/libazsír is!), bugyli bicskával és szalonnával (na jó, azt is kiváltjuk valami szárnyas töpörtyűvel) csemegézni. Eléggé lepukkant már a ramadan alatt... Ráférne!
de lassan az is véget ér.
-
válasz
Soulfly842 #204043 üzenetére
Ebben a 40 másodperces összefoglalóban lévő, összes kapuralövés, az első félidő 31. percéig történt, és nem a screenshot után, ami meg ugye a második félidő 55. percében készült, ráadásul ott volt a félidő is, lett volna idejük arra, hogy valami értelmeset hozzanak össze, ne ilyen nyilvánvaló baromságot.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
grizlisandor #204044 üzenetére
Mottaval allitolag mar sikerult ugymond elozetes megallapodast kotnie az oreg holgynek.
-
mephi666
nagyúr
...ezt a Darwin lövést bent láttam már, úgy odarajzolta
Szoboszlai most Salahnak visszaadta a gólpasszt, ő is kihagyta
-
grizlisandor
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #204040 üzenetére
Allegri vagy Conte jöhet hozzánk, Motta maradhat meg olaszban kicsit.
-
mephi666
nagyúr
Darwin meg regenerálódik, mint a rozsomák: majdnem lesántul, majd fél perc múlva átfutja a pályát
Onana nem unatkozik ma
-
LyonnaisFan1
őstag
-
grizlisandor
veterán
Dél-Amerikai páros gól!
Nem maradt ember a drog báróra, ezt eljátszották ellenünk is pár napja.
-
válasz
Soulfly842 #204025 üzenetére
Akárki is szerkeszti ezt az oldalt, az egy totál idióta. Csak az első félidőben, ebben a 40 másodperces anyagban, számold már meg, hogy hány kaput eltaláló lövés volt a Fradi részéről. [link]
-
mephi666
nagyúr
...nem győzik párosával fogdosni Quansah-t meg Virgilt, erre Darwin gólpassz, Diaz gól
-
grizlisandor
veterán
Harckocsi odapakolt rendesen.
Szobo lábában benne maradt a gól.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #204030 üzenetére
...ja, Diazt vártam volna ott, de jó lesz ez így, ha kb bárhol felbukkanhat, mert nagyon jó átlátja a játékot és tudja, hol tud helyzetet teremteni
Brúnó kutya sokat ugat, ideje lenne sárgával csitítani
...baszki ez nem kicsi helyzet volt (ma gólt kell vernie a unitednek)
-
Soulfly842
addikt
Dominik jól kezdett, húzza így a meccs végéig és jó lesz az... Végre normálisabb poszton/szerepben játszik.
-
Feyen(oooooo)rd
-
mephi666
nagyúr
Salah nem passzol megint Szoboszlainak?
...hogy került amúgy oda Szoboszlai? elég idegen neki általában az a terület
-
Soulfly842
addikt
Na, jól kezdődik a meccs. Salah majdnem adott egy gólpasszt Szoboszlainak. Onana nagyot védett
-
@LyonnaisFan1:
Radenkovic nyilatkozott egy ilyet: "Miközben remek labdarúgónak tartom Szabó Leventét, ezúttal tényleg nem játszott jól, de mentségére legyen mondva, a paksi mérkőzés után két hetet kihagyott, majd az FTC elleni kupameccsen beinjekciózva vállalta a játékot. Ennek ellenére amióta Diósgyőrben van, csupán hatvan százalékát adta tudásának. Tehát negyven százalékkal még adós."
Szoljal neki, hogy nem igy van. Szabonak a mutatott jatek a tudasa 100%-a es igazabol a neveloklubja ellen nyujtott 150%-ot, minden mas meccsen hozta onmagat.
-
Soulfly842
addikt
Ez is izgalmas meccs lehet...
1 kaput nem találó lövés, null védés, 6 sárga.
-
DeathAdder
veterán
-
-
Ringman
félisten
-
mephi666
nagyúr
kb mindenhol azt látom, ahogy united drukkerek ész nélkül nyomják, mennyire szét leszünk szedve... gugli jósa már 60%ot ír 'pool győzelemre... a kezdőnk meg szvsz erősebb, mint csütörtökön... Endo is visszatért, Quansah se rossz a védelemben
...szerintem 3esély, de nem haragudnék ha jönne pl egy 0-5-ös emlékezetfrissítés
-
Abu Fani bele akar halni abba, hogy eldobta magat... LOLbzmg
-
venember83
nagyúr
„Félek attól, hogy a Fiorentina olyan csapat, amelyik játszik, nagyon támadólag lép fel, és ezért a meccsek ellenük mindig nagyon nehezek. Számos ok lehet az elveszített pontokra, de a futball lehetőséget ad a javításra. Adott a lehetőség a tabellán elfoglalt pozíciónk megerősítésére, egyértelmű elképzeléssel és a tudattal, hogy nyolc meccsünk van a BL-be jutásra.”
Massimiliano Allegri: [link]Legalább őszinte. Hihetetlen kishitűség megtestesülése ez az ember.
-
-
Richard!
addikt
Holnap pedig mindenki ManUtd drukker lesz! Érteni?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #204007 üzenetére
Bőr tanga kell Kanere, mert az ágyú nem sült be a sirályok ellen.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #203989 üzenetére
kerestem, de nem találtam. meccs közben láttam én is
-
atee_13
őstag
inkább talpalta volna mellbe
-
Creative997
őstag
Egészen hihetetlen ez a hurrikane átok.
rosszabb, mint a silver man Ballack volt, ő legalább nyert valamit. Bár Kane még csak most került BM-hez szóval ha jövőre kapnak egy normális edzőt, akár még izgalmas BM-BL harc is lehet
-
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor #204005 üzenetére
Hát az, hogy igaza lesz e majd 9-én kiderül. Azért jelenleg nincs rossz formában az ágyús brigád. Nyilván nemsokára megnézhetjük a sirályok ellenen tart e még az eddigi széria.
-
Richard!
addikt
Akkor így már tuti, hogy bajnok a Kusen! Gratula Csabinak!
-
válasz
grizlisandor #204002 üzenetére
Tukó a rézágyúsokra készül!
-
IreN!CuS
őstag
Van most ugyan jobb program , de a Bayern megint ügyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest