Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Tocmac
A gyorsasága most aranyat ért. -
Tökiiii
-
BenHans
addikt
Gyaa a Tökmag!

Milyen nagy passzt adott valaki véletlenül.
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Legnagyobb baj, hogy teljesen más ligához van szokva a celtic: a fradi az elején szépen kezdett, próbálták tartani a tempót, de mostanra fogy az erő és a koncentráció: egyre több a hiba... (és sokszor csak a szerencsén múlik, hogy ez nem bosszulja meg önmagát)
Tökmaaaaag

-
Nrm volt les. Isaelt le kene hozni.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Celtictől most elvettek egy véleményes gólt. Nem vagyok benne biztos, hogy az les volt, mintha az egyik kicsit beragadt volna tőlünk, és volt inkább egyvonal.
Inkább az a problémásabb, hogy a labda egyszerűen a skótoknál van szinte. A fradi csak nyomozza, mintha szénaszálat keresnének a tűkazalban.
Nem méregettem stopperrel, hogy hány másodperc volt a legmagasabb folyamatos fradi labdabirtoklás a második félidőben, de sztem fél percnél nem volt több. -
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem kicsit gyötrik a fradit
az a baj, hogy folyamatosan megtörik a kontrák lendülete is félpálya környékénNa ez a brown meg odarugdosott... egy piros tudna a fradinak segíteni
-
Viszlát
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ehh...
Roy Keane szokott még frankó lenni, olyan szinten tesz magasról a PC-re.

-
LyonnaisFan1
őstag
1:1, érett. Ha peches, ha nem. A fradinak el kell kezdenie játszani, ha nem akar kiesni. 10 perc alapján jobbak a skótok.
-
LyonnaisFan1
őstag
Azért Scott Brownnal ütközni nem kellemes.
-
salesman
őstag
Hát, idáig megvolnánk...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Az Elyonossit kell leradírozni a gyepről. Amikor bevitte a labdát, és rálőtt, nem volt csúnya. Tud a gyerek.
A Celtic cserék sok veszélyt várhatóan nem fognak jelenteni, megnézve egyesével az elmúlt idényes teljesítményeiket. Egyik a WHU-nál nem alkotott nagyot alig játszva, másiknak szinte meccse sem volt. stb.
Az Ajeti és a Klimala pályára léphet, róluk lenne szó fentebb. -
Redneck
nagyúr
Mezőnyben és játékban sokkal jobbak, de ha tálalunk még egy gólt, és ocsmány görögös stílusban kivédekezzük, tovább mehetünk.
Nem várok szép focit, csak jó eredményt.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Celtic ezt szépen kijátszotta helyzetre, és a Bárkászunk védett.
Nálunk is van, nem csak náluk, mitakarnak?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ibra csapata szerintem felaprítja őket rendesen...

ebben a celticben van azért hibalehetőség a pálya minden területén: a fradi védelme sem tökéletes, előbb szerencse is kellett, hogy ne kapjanak gólt... viszont mindent összevetve van fantázia a játékukban: ilyet ritkán látok hazai klubcsapattól
kb izgalmasabb a meccs, mint a bl-döntő -
-
törölt tag
Aszondja bedobásnál: "mi jövünk".
Azt megértem, hogy egy nemzetközi kupasorozatban szorít a magyar klubcsapatnak és örül a góljuknak, de a T/1 talán kicsi túlzás.

-
mephi666
nagyúr
válasz
salesman
üzenetére
Nem sopánkodok és természetesen nem is szurkolok fradi ellen: a pafc az egyetlen magyar csapat, aki ellen szurkolnék
csak ahogy a gól előtt nyomott a celtic, nagyon úgy tűnt, hogy ők szereznek előbb gólt és onnantól ők írják a forgatókönyvet... jól jött a gól és azóta is úgy tűnik, hogy nem valami acélos a védelmük: ezt ki kell használniUi: az eddigi kép alapján lesz itt még pár gól... 3+ lesz szerintem a meccs (3-1-es fradi siker jó is lenne)
-
villamos
őstag
Sigér! Ezt berakta!

-
Redneck
nagyúr
Hajrá Fradi! Tökösen, fegyelmezetten kell játszani, berúgni a helyzeteket, és akkor összejöhet!
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen, mobil és internet szolgáltató, UK-ban "Three" a neve, itt Ausztriában és Németországban pedig "Drei", rendkívül kreatív nevén nevezve.
-
mephi666
nagyúr
közben berakom ezt ide: a stuttgart ellen volt a 'poolnak egy edzőmeccse, vastagon vizes volt a pálya, joe gomez-nek meg sikerült olyan szerencsétlenül lökni egyet a játékoson, hogy az nekicsúszott nagy sebességgel az egyik reklámtáblának és széttörte a könyökét... van ahol gomez-nek már a vérét akarják venni és salah-t is szapulják az arckifejezése miatt... szerencsétlen eset volt, a lehető legszerencsétlenebb kimenetellel, de véletlenül sem gondolnám, hogy a szándékos sérülésokozás volt a cél, vagy hogy salah kárörvend az eseten... ezt én részéről betudom egy "nab*szki, ez durva volt" arckifejezésnek
ui: gomez amúgy k*rvajó védő szerintem és abszolút nem jellemző rá a favágás
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
ja, barszelónában meg 8/2 Mbites net van a bayern kedvéért

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
jóvan, vegyél már vissza..
xd -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az a TV3-nak a logója. TV3, télen nyáron.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
messit.
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Elől van a mezszám?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
de szép mez...
-
Mai napra is megvan egy cselzi igazolás, kíváncsi vagyok holnap kit vesznek
-
Tibiajax
nagyúr
mivel az egyik fő esélyese a Kinél landol végül Lionel-játéknak az Inter, a szurkolók egy nyílt levelet intéztek a sztár részére, melyre epekedve várják a választ twitteren:

azért én még kiegészítettem volna azzal, hogy továbbá lenne még tovább fejlődnie is nálunk az edzéseken Borja Valero speed&technik-különedzéseinek köszönhetően
-
omfgk
veterán
FIFA’s Covid-19 Football Regulatory Issues.
Ezek alapján simán van mibe kapaszkodnia Messi ügyvédeinek ha szeretnék azt a záradékot használni.Persze ez csak egy ajánlás. A lényeg ,hogy pontosan szóról-szóra mi szerepel Messi szerződésében.
Elvileg Június 1 volt az eredeti határidő.
Május 30 volt eredetileg a BL döntő dátuma. Ez volt a Barca számára is a szezon vége. -
máyköl
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi