- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
megy éppen a cl összefoglaló. azért kis ratyifej alves ahogy külsővel odaemelte messi elé a labdát abból a távolságból... gyilkos. a psg védelem is csak ott állt és pislogott.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
akkor jó.
ezek szerint (majdnem) mindenkinek jó.
van nagy ööm, bódottá.még jó, hogy nem kezdtetek tapsolós sormintába....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Tibiajax
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Integra
titán
válasz Tibiajax #13166 üzenetére
erre is van megoldás ám
10 ujjal vakon gépelést tudom ajánlani, vagy... világító klavis laptop. na?süti:
egy ideig kettlebell edzés után este összejártunk különböző multikból teremfocira az angol iskolában, koca foci, főnökök, managerek, apukák, akik budapesten dolgoznak tartósan és élnek a megbízatásuk alatt, magyar, angol, kínai, japán, német, ausztrál etc etc.. meglepően kemény tempó is volt, mert mindegyik focibuzi, de a nagy baj... a térdek. nem való embernek. nekem fontosabb a térden, így abbahagytam. pedig nem vagyok egy puhány valaki. de a térd az térd.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #13167 üzenetére
heti egyszer focizom, ne hülyéskedj..
bár mennék többször is, csak nincs hova, kivelIntegra sajnos a laptomom nem világítós, hello kittys bill-es, ugyhogy ez ügyben sajno nem fogunk tudni megoldást találni, max ha két sör között feltápászkodok
-
Integra
titán
-
Integra
titán
Júniustól minden olyan orosz élvonalban szerepelő csapatnak, mely nem hazai edzőt alkalmaz ötmillió rubeles egyszeri díjat kell fizetnie.
A mintegy 120 ezer eurót a kettős állampolgárok után is be kell befizetniük a kluboknak, a másodosztályban fele ekkora lesz az összeg.
Az orosz futballszövetségénél arról számoltak be, hogy a döntést az orosz edzőket tömörítő szövetség kérésére vezették be.
Az orosz elsőosztályban jelenleg 16 csapatból kilencnek van külföldi edzője, a válogatottat pedig az olasz Fabio Capello irányítja, aki a holland Dick Advocaat helyére érkezett tavaly nyáron.
-
-
bandus
veterán
válasz baluka26 #13175 üzenetére
szerintem nem. az egyetlen, ami felvirágoztathatja a hazai focit, az a megfelelő import munkaerő szerintem. aztán ha külföldi edzők, jobb játékosok mellett nő fel az utánpótlás, az talán nekik is megfelelő motivációt jelent, és van akitől tanulhatnak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
baluka26
nagyúr
válasz bandus #13176 üzenetére
Ja, a francia 7. osztályból igazolt Coulibaly és társai? Ha minőségi játékosok jönnének nem lenne ezzel gond, de 1-2 kivételt leszámítva nagyon nincs így. Ha meg tényleg olyan jó játékos jönne, akkor megérné a csapatnak a többletköltséget.
Az itt tevékenykedő külföldi szakemberek meg pont olyanok, mint az itthoniak. A DVSC is ki tudott jutni úgy Európába, hogy a bácsinak nem volt UEFA pro licence...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
Ma este rangadó van pupákok
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #13181 üzenetére
Ha már így a témánál vagyunk, akkor elmondanád nekem, mi a különbség a rangadó és a derbi között? Nekem mindig is ugyanazt jelentették, de tudom, hogy más értelemben szokás használni őket.
Persie szerintem ma betalál, így érzem. Az előző tizenkettő meccsen nem sikerült neki, itt lesz az ideje.
-
baluka26
nagyúr
válasz 7600 GS #13182 üzenetére
Derbi azt jelenti, hogy szomszédos, vagy egy városból érkező csapatok játszanak egymással. Minden másra használni a derbit, faszság. Kivéve a derby d'Italia, de azt sem tudja senki, hogy miért úgy hívják
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #13183 üzenetére
Dankeschön!
Amúgy a sejtésem beigazolódott tegnap az olasz focival kapcsolatban: 3-1-ről otthon kikapni 4-3-ra, ez is csak az olaszoknál lehetséges esküszöm. Meg a védő is gondolom olyan balfasz hogy 50 centiről nem találja el a kaput. És akkor a kamu tizenegyesről nem is ejtettem még szót.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz baluka26 #13183 üzenetére
figyelj és tanulj, kicsi chelsea-drukkerecske..
: )
Az Internek a Juventus ellen vívott rangadója, a Derby d'Italia rövidebb múltra tekint vissza, azonban a rivalizálás - ha lehet - még hevesebb, mint a Milannal szembeni. Maga a Derby d'Italia kifejezés Gianni Brera, olasz újságíró nevéhez fűződik, aki első ízben 1967-ben illette ezzel a névvel a két csapat találkozóját. A modern időkben - egészen a Calciopolit követő szankciók érvényesítéséig - csupán ezen két csapat szerepelt megalapításától kezdve folyamatosan az elsőosztályban. Az elnevezés azonban nem innen ered, hiszen 1967-ben még a Milan és a Bologna is makulátlan élvonalbeli múlttal rendelkezett. Sokkal valószínűbb ok, hogy abban az időben ez a két csapat tudhatta magáénak a legtöbb olasz bajnoki címet.
Az Inter további riválisai még a Napoli és az Atalanta, az elmúlt években ezekhez csatlakozott a Roma is, amely az Inter legnagyobb hazai vetélytársa volt a Calciopoli utáni években.
(wiki)[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Tibiajax #13187 üzenetére
Csak 550 ft egy gírossz. Ma már nem is kiabált. Esküszöm megsajnáltam egy pillanatra szegényt.
Amúgy ma beszéltem cimborával Ballack-ról (Bayern buzi a gyerek) aztán azért előadás közepén nagyon benosztalgiáztam. Eszméletlen karrier, és mégsem került Aranylabda közelébe ő sem. Nagyon sajnálom, nekem a szerethető német válogatott jelképe volt. Azóta az újnémet törököktől és ghánaiaktól én inkább elhatárolódom.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Hajár MU! Egy izgalmas 5-4-es meccset várok.
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #13193 üzenetére
azt nyugodtan lehet.
de csak szigorúan huhugás nélkül...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
fatal`
titán
válasz baluka26 #13175 üzenetére
Lószart. Remek lenne a maradék értelmes edzőt is elküldeni, maradna a jól bevált mutyizós, belterjes, posvány, fos. A klubfocink is a külföldiektől kezd egy kicsit jobb lenni. Persze nem a francia tizedosztályból igazoltakra gondolok, hanem a normális igazolásokra.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz venember83 #13191 üzenetére
Multikulti-semmi bajom.
A válogatott viszont legyen nemzeti.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
De aranyos Evra Jr.
-
Integra
titán
lol silva, egy balerina veszett el benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem