Hirdetés
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #193048 üzenetére
...ezeket pályára csak akkor engedném, ha épp a birkákat viszik legelni valami utolsó világvégi megye3-as faluban...
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666 #193047 üzenetére
Én már akkor írtam, hogy a 'okszos telibe verve löki, az rendben volt, de utána villanni kellett a pirosnak, ahogy előre el volt tervezve...
Rohadtul felhúzott az a meccs, hogy tolerálva ilyen előfordulhat egy topoktopjának csúfolt valamiben. Ez egyenesen szánalmas.9 emberrel se bírtak, de a végén bejött a bíróikarnak megfinanszírozott eredmény
Én nem szaroznék, minden résztvevőnek (VAR szoba, bíró), minimum 5 év eltiltás ilyen esetben, de inkább végleges. Ez szánszándékos tévedések sora volt, de ue. egyéb helyzeteknél is kimutatható (ahogy érdemében apróbb döntésekkel is befolyásolta a meccs menetét sok döntés).
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #193044 üzenetére
most néztem vissza Jota 2. sárgáját: mekkora kamura kapta már... löknek rajta egy rohadtnagyot, odarúgnak, semmi, ő meg megy labdára, a csirke meg már előre dobja magát, Jota meg húzza vissza a lábát, mielőtt összeérnének... kontakt se volt... és ha lett volna is, már jóval előtte elindult a műesés
az elsőt meg amire kapta, abszolút vicc
-
En valami furi szerzet, esetleg felszerzet lehetek: ebben a topicban megszolnak, hogy magyar focit (is) nezek, a Vidi foruman meg megszolnak, hogy kulfoldi focit (is) nezek...
-
Soulfly842
addikt
válasz
DeathAdder #193044 üzenetére
Fel kellene már fogniuk, hogy jól fizet és végleg eltiltani az ilyen fogyatékosokat.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Zsohi #193041 üzenetére
annyi történt, hogy darren england, akit többször tiltottak már el figyelmetlenség miatt (legutóbb egy hónapja amikor a nottinghamet meglopta, az utd ellen), tegnap a var szobában azt hitte, hogy megadták a pályán gólt, gyorsan ránézett a visszajatszasra, és vonalazás nélkül bemondta hogy check complete, hiszen vonalazás sem kellett hozzá hogy látsszon, nem volt les
ez már majdnem akkora mint vonalazásnál figyelmen kívül hagyni az 5 méterre belógó játékost a Juve ellen
és nem szabad szóvá tenni, mert akkor megbasznak.. szurkerek szerint meg globális összeesküvés van, meg is érdelmik, hogy tüntettek nemrég a szuperliga ellen
-
Richard!
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #193024 üzenetére
Magyarul:
A PGMOL elismeri, hogy súlyos emberi hiba történt a Tottenham Hotspur-Liverpool mérkőzés első félidejében. Luis Diaz gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető, ami nyilvánvaló és komoly hiba volt, mivel a VAR igénybevétele után meg kellett volna adni a gólt. Csakhogy a VAR-ozásnál elmulasztották meghúzni a vonalakat, és szokatlanul rövid idő alatt, néhány másodperc elteltével visszavonták a gólt. A játékvezető nem adta meg a lehetőséget a VAR-nak, hogy közbeavatkozzon.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Ringman #193031 üzenetére
Kegyetlen a csávó, tavaly is csereként hány meccset eldöntött.
Más:
Közben nézem, hogy a Napoly is nyert 0-4, Osimhen csereként gólt lőtt, majd a meccs vége fele kaptak egy tizenegyeset és nem ő lőtte, vajon a múltkori tiktok botrány vagy nem ő a kijelölt tizenegyes végrehajtó? -
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Hónapok óta követem már a topikot és most éreztem először az impulzust, hogy be is köszönjek és véleményt formáljak itt a Pool meccset követően, Arsenal drukker létemre.
A X-en és egyéb más fórumokon amiket követek egészen szürreális látni mennyire ellentétesek a vélemények és ez is késztetett arra, hogy valahol én is állást foglaljak a dologban, mert számomra mind a három kérdéses eset fekete-fehér volt. Jones megmozdulása a szememben kérdés nélküli piros volt, stoplival és nyújtott lábbal érkezett meg. Aligha hiszem lett volna benne bármiféle szándékosság a bokát megcélozva, de az ahogyan a veszett labda után indult, nagyon idétlen, veszélyes és fölösleges is volt. Szerencsétlen volt Jones azzal ahogyan alakult a dolog, de szerintem a focinak, kulturált keretek között van egy olyan íratlan szabálya, hogy az elveszett labdák után nem ugrunk teljes elánnal a másik irányába(Itt teszem hozzá Nketiah-t is ki kellett volna állítani a csirkék elleni meccsen
). Jota második sárgája meg sárga volt, ha elérte ha nem.
A les. Az nem volt les.
Az éjszaka folyamán még letöltöttem a virágbolti verziót, hogy egy kicsit jobban meg tudjam nézni és értelmezni a dolgokat és nem sikerült. Ilyen kretén munkát talán még nem végeztek a VAR szobában a PL-ben. A közvetítés képéből megpróbáltam bevonalazgatni a dolgokat cigány módszerekkel: [kép] [kép] , de hát még ezek nélkül is látszott, hogy ez szabályos gól volt.
Amúgy ha esetleg valakinek kimaradt volna: [link] Az idegenbeli Arsenal szurkolok Havertz gólja után, úgy 10 percen keresztül.
-
Ringman
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #193038 üzenetére
...nézd vissza: először labdát talál, csak a labda tetején végiggördült a lába és úgy találta el az ellenfélét... nem volt ebben semmi túlzott erőbevetés
#193033: nem lesz ebből szerintem semmi ilyen, maximum 1-2 sorry meg max a játékvezetés rövid pihentetése... befizeti őket a kopasz egy kurvázós wellnessre és minden megy tovább
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #193032 üzenetére
Jones-ét azért, mert abszolút nem lábra akart menni, csak nagyon hülyén a labda tetején megcsúszva érte el a lába az ellenfélét... fájhatott meg ott volt a sérülésveszély, de ez nálam "véletlen baleset" kategória, nem szándékos kihágás...
Jota meg? ...az első ítélet túlzó, a második esetről meg majd holnap nézek lassítást, de egyik ismétlésből nekem úgy tűnt, hogy kontakt se volt
-
válasz
LyonnaisFan1 #193033 üzenetére
Mindenképp kellene valami challenge-szerűség, de úgy, hogy ne lehessen vele visszaélni.
Nehéz ügy, ahogy pl. sokszor visszaélnek a labdaszedők is. A helyett pl. kötelező pontok kellenének a pálya körül, ahol kellene lennie labdáknak a játék folytatásához, ne lehessen siettetni/késleltetni a játék újraindulását. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
mephi666 #193029 üzenetére
A merkozes eredmenyenek torlese lenne a leginkabb igazsagos. Es egy ujrajatszas elrendelese.
De ilyet az amugy is nagyon telitett versenynaptar mellett szinte lehetetlen megteremteni. Meg ez elinditana egy orszagos trendet, es minden ilyen hasonlo utan mennenek a rematch utani keresek. -
grizlisandor
veterán
válasz
Datsyuk #193023 üzenetére
Valahogy mindig ide lyukadunk ki.
(#193029) mephi666:
Jones eltiltása jogos, Jotáért töröljék el. Bár profi labdarúgóként tisztába kellene, hogy a sárga lap után emberhátrányban nem csinálok felesleges szabálytalanságot.Igen, gatya ez a játékvezetés. Mivel lehetne javítani? Legyen fix spori aki segíti a főspori munkáját és, ha hülyeséget dönt a VAR, akkor odaráncigálja a fősportit?
-
Tibiajax
nagyúr
világverő Inter
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #193024 üzenetére
az a baj, hogy vizsgálhatnak bármit: minimum, hogy eltöröljék Jota és Jones eltiltását, de a jogtalanul elvett gólt és a ponto(ka)t nem fogja visszaadni senki
...és az a durva, hogy 9 emberrel se bírtak minket megverni, hanem mi vertük magunkat... tisztára Bruce Lee módban volt a csapat
...ez most elég nagy port vert fel, mert az utolsó utáni fórumon is csapatszimpátiától függetlenül a játékvezetést ekézik
-
Ringman
félisten
végre nem a 70. perc után cserélünk!
acerbi helyett bisseck is kezdhetett volnawtf, mi megy a védelemben?
első 5 meccsen 1 kapott gól, azóta futószalagon jönnek a hibák. -
de kár azért az atleti elleni zakóért. szerencsére a girona elleni meccs elég sima volt, és tényleg szerencsére, mert voltak szépen helyzetei a kiscsapatnak. főleg az első néhány percben maradt megint az öltözőben a real. bellingham továbbra is nagyon jó, gól és gólpassz, vezeti a góllövőlistát. joselu is termeli szépen a találatokat, teszi a dolgát, meglepődtem. vininek nem ment annyira, talán nem viseli olyan jól, hogy bellingham került a rivaldafénybe épp.
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #193020 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #193017 üzenetére
Majdnem az Olympique Lyonnais edzoje, de vegul egy masik olaszt (Fabio Grosso) valasztott a klub, es a fenti uriember is egy masik "Olympique"hez kerult, a Marseillehez.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
grizlisandor #193021 üzenetére
[link]
Egyébként nem a VAR a gond, hanem azok akik működtetik. Ott kell cserélni az illetékeseket. -
Ringman
félisten
válasz
baszki gattuso mit tol?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Gattuso?
-
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #192890 üzenetére
nem tudom, csak ennyit láttam twitteren: [link]
-
Ringman
félisten
hány helyzet kell vajon az internek? nagyon sok a pontatlanság az utolsó passzoknál.
alexisnek nyugdíjba kellett volna mennie, nem az interbe. barella is szar, acerbi+devrij nem működik.
szerk:
és a chilei még így is a jobbak között volt -
Sonja
nagyúr
Lehet Levy "jó" helyre fordította a Kane-ért kapott pénzt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13 #193009 üzenetére
ezt elcsalták... már az elvett szabályos gólnál éreztem, hogy itt nem engedik, hogy nyerjünk... aztán Jota kiállításánál már biztos volt... meg lehet nézni mindkét mozdulatát, amire sárgát kapott: az első egy minimális vétlen kontakt volt, amiből minden meccsen van 20... utána meg tette a lábát, húzta vissza és műesésre megkapta a 2. sárgát (egyik lassításon az látszódott, hogy tán össze se értek)
kíváncsi leszek mi lesz ennek a visszhangja: az érvényes gól elvétele egyértelmű, de a 2 piros miatti eltiltást is simán lehetne törölni... onnantól meg nem kérdés, hogy beismerték az elcsalt mérkőzést
-
Még ünnepeltetik maguk. Szégyen.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ilyen gollal kikapni.
-
Ezt a szutyok szar rottenhemet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #193001 üzenetére
Öngól ellen nincs hitelesítve.
-
mephi666
nagyúr
...bazmeg Matip
-
Ezt nem hiszem el.
-
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor #193001 üzenetére
Hát nem tudom én most egyetértek, hogy a legnagyobb realitása annak van, hogy megtartsuk az x et nem annak, hogy gólt szerezzünk.1 ember hátrányban rámentem volna nyunyókára, de így nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest