- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
ó Cavani a jó ég áldjon meg.. pedig de szépen csináltad
-
Dinter
addikt
Picsaba, mi maradt ki..
-
L_YKing
addikt
PÉESGÉ
Cavani te szerencsétlen
-
Enzolord
addikt
A hátára volt írva, hogy mit érdemelt volna ezért az alakításért..
Ezért piros Ibrának? Fuck.. -
L_YKing
addikt
Oo ooo oooo meszarlas
-
Tibiajax
nagyúr
fu de megpakolnám ezt a dokinénit hátul a szertárban..
-
válasz
Dinter #64038 üzenetére
Leginkább a totál idióta játékvezetéssel foglalkozok. Baromira idegesít időnként.
2015-ben járunk és még mindig ott tartunk, hogy egy vakegéren múlik Euromilliók sorsa.
Les-nem les / egyik bírónál természetes kéztartás a Jézus keresztre feszítése póz, másiknál meg nem az a bordától 10 centire lévő könyök / sárga-piros lapok is tök random jönnek. Az időhúzás elleni látszólagos tehetetlenségről nem is beszélve.
Most is pl. a Bayren meccsen is állítólag necces volt a tizi+piros kombó. Lemaradtam róla, majd most a félidőben megnézem. -
DeathAdder
veterán
Ez viszont tiszta tizi
-
agoka07
senior tag
Elvette a kedvemet ez a bíró. Ennél nagyobb szabálytalanságért adtak már sárgát. Szánalmas.
-
válasz
DeathAdder #64027 üzenetére
Ha a RM-ban játszana, nem is kapott volna pirosat...
-
BenHans
addikt
A bíró átvette az irányítást, kell neki a főszerep...
Piros lapot egy ilyenért??? Gondolom most nagyon karakán csávónak képzeli magát.
Go Blues!
-
szami777
addikt
Ezt jol elintézte a bíró.
Innentől kötelező. -
Tibiajax
nagyúr
ez nem igaz..eltakarodsz te a retkes jbhujhbd te szar biro
leküldi a pályárol azt az embert akiért rohanok haza a focibol h megnézhessem mit alkot londonban a cselszi ellen
szemét cselszi meg megy majd szépen tovább 0-0val -
vans?
őstag
Piros?
-
DeathAdder
veterán
És most dőlt el végleg
Amúgy ez kurvára nem piros!
-
Dinter
addikt
Ibra xdddddd
-
NyxNyxNyx
addikt
PSG-nek szurkolnék, de azért jó lenne ha a Chelsea nyerne és így legalább a PL csapatok nem írnák le magukat teljesen.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #64006 üzenetére
hasonlóképp gondolkodom magam is, annyi h nekem egy ilyen kék-fekete mez van az elképzeléseimben..
ma este hajrá Pastore! vesszen murinnyó&co. hesss, míssz el!!
-
Dinter
addikt
Nekem aztán mindegy mi hol van, van mindenem
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
DeathAdder #64013 üzenetére
Ismerős, én is így szoktam, csak nehéz megállni, hogy megtudjam az eredményt, mert úgy már nem jó nézni.
A spanyol liga marajon csak a Sport TV-n.
-
szami777
addikt
Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Fabregas, Matic; Ramires, Oscar, Hazard; Diego Costa.
Psg: Sirigu, Maxwell, Luiz, Tiago S, Marquinhos, Motta, Matuidi, Veratti, Ibra, Cavani, Pastore
Kérlek Mou, ne taktikázd túl, basszatok kettőt és annyi.
Úgy, mint tavaly és akkor nem lesz baj. -
DeathAdder
veterán
válasz
lacy86 #63999 üzenetére
Lényeg, hogy fánhál nem bánta meg hogy eladta Welbecket, mert Falcao 4 gólt is rúgott idén
(#64007) br.rak - Hajdú B. -t vissza a BL kommentátorok közé!
(#64011) phonecat - +1
Volt hogy csak azért sem néztem élőben hanem inkább letöltöttem, hogy HD-ben nézhessem
___
és akkor ma szorítok a cselzinek mint egyetlen említésre méltó PL csapatnak európában!
-
br.rak
őstag
válasz
Dinter #64010 üzenetére
MTVA-n lesz csak atmoszféra hangsáv és a jobb meccsek csak náluk lesznek, mindkét nap előválasztás(első választás lehetősége), viszont ha jól veszem ki nem csak a sport 1-2 -n hanem vagy a sportm-en vagy ami még valószínűbb az hogy a c8-n is lesz csoportmeccs. (így a mindig-tv-n két meccs lehet egyszerre a szabadon fogható adókon...)
-
L_YKing
addikt
Jovore szerdan is lesz bl sport1-2-n
-
br.rak
őstag
MTVA- választhat a köv. 3 idényben kedden és szerdán is elsőnek a BL-ben, gyak a negyeddöntőktől kezdve (ha továbbra is szétszedi ennyire az UEFA) csak ők közvetítik, addig a resztli megy a sport tv-hez plusz megosztva a döntő, a digi kiszáll a BL-ből.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #64003 üzenetére
cseriti számlaszámot próbálj már kideríteni, egy kis lóvét utalhassunk neki, lehet még normális kajára sincs neki, persze h nem megy a foci..
fejtegettem már akkor is amikor megvetette a Mester, nem való a Unitedbe.. neki mediterrán csapat kell, ez az angol erőfoci nem az ő világa
kb az életemet merném rátenni, ha visszavenné a porto, ismét önmaga lenne
komolyan mondom -
nextman
aktív tag
Ahova ne vegyetek az a c2 szektor c1 feloli szele. Van ott egy franko uvegfal, femkorlatokkal, ami frankon betakar.
-
válasz
Napfénysüti #64000 üzenetére
Pont szemben leszünk, majd integetünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest