Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    Sziasztok!

    Majd' ket eve jartam itt.

    Lassan 10. evet tapossa a HCS2330-as Edifierem, es amellett, hogy olyan 4-5 eves koraban kisse sistergett - aztan ez elmult, biztos valami kondenzator kezdett rosszalkodni a hangeroszabalyzos/erositos fo dobozban, passz - mostanaban elkezdett recsegni. Nem tudom, hogy ez hangrendszer gond-e, de igen valoszinu, mivel a regi Xonarommal is csinalta egy ido utan, illetve most az X570 AORUS ELITE-mre rakott Realtekkel is csinalja.

    Olyan neha-neha, mintha "akadna" a hang, kb. olyan mint regen a programok fagyasanal hallhato reccsenes. Gondoltam, hogy talan pillanatnyi CPU terheles megugras, vagy driver gond, vagy RAM, de mind kizarhato. Ugy gondolom ez vagy az eredeti problema tovabbfejlodese, vagy esetleg valami kulso zaj osszeszedese (analog modon, jacken csatlakozik).

    Mivel a kabelei fixek, igy nem tudom oket cserelni.
    Ugy erzem, ha cserelni kell, az sem gond, a garanciaidejenek otszoroenel jar lassan. :D

    Jelenleg a hangszorok kozvetlenul a falra vannak felakasztva. Ha valtanek, akkor viszont sztereo rendszerre valtanek, azoknak viszont nem idealis, ha a falon vannak, a reflexnyilas faltol vett elegtelen tavolsaga miatt.

    Na igen, de jott a nagy otletem! :D Mi van, ha olyan sztereo rendszert keresek aminek elol van a reflexnyilasa? Az jozan paraszti esz alapjan siman mehet a falra, nem?

    Edifierben ilyen pl. a Edifier R1700BT, meg az 1850 mag a 2000, de utobbi kett most pusztulatosan draga sajnos.

    Ajanlhato esetleg szamomra az Edifiereken kivul mas elulso reflexnyilasos sztereo szett falraakasztott hasznalathoz, vagy tegyek le rola?

    Nagyon jo lenne, ha legalabb a jelenlegi rendszerem hangi adottsagait hozna az uj rendszer (rengeteg komolyzenet hallgatok).

    Koszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák