- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keménygödör
tag
válasz Degeczi #55500 üzenetére
Persze ezek hülyeségek. Azon túl, hogy a most szóba kerültekhez hasonlóan az S880DB ugyanúgy túlárazott volt, az akkori "normál" árán is, igazából egy nem túl rossz elgondolást tett tönkre a kínai impotencia. WASAPI exclusive és shared módokat váltva hajlamos volt egy kattanás kíséretében megszűnni a hangerőállítás. FW frissítés természetesen nincs, usb driver nem számít (xmos/win). Supporttól csak dilettáns kommunikátor reagált szokásos klisével. Aztán jött a kopogó, zörgő woofer (típushiba) és az eMAG-nál szerencsére teljesen gördülékeny garanciális visszaszállítás és -fizetés.
-
nagyúr
Sziasztok!
Edifier R2730DB mellé milyen mélyládát ajánlotok?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Silentfrog
veterán
válasz Sub-ZeRo #55505 üzenetére
A szoba alakja miatt nekem (L alakú a nappalink. ) szükségem volt a 2730 mellett egy mélynyomóra ,mivel nem tudtam megfelelően elhelyezni a hangszórókat, a mély hangok elvesztek itt ott. Volt többfajta láda, de a hangzásba a Jamo SUB 210 nél maradtam, alacsony hangerőn, filmnézéskor , zene hallgatáskor ennek tetszett legjobban a hangképe. ennél hallottam azt hogy ha nem lenne akkor hiányozna, de nem nem is veszem észre ha működik. Természetesen van rajta sub kimenet.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
válasz Silentfrog #55509 üzenetére
Lemaradt. Esetleg még egy YAMAHA NS-SW 100 BL,vagy egy Klipsch R-12SW amiben tuti nem csalódnál.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Keresnék hangfalat tv-hez.
Főbb szempontok:
Digital in
Hallgatási távolság nagyjából 2m
Max ár kB 40k
Jó lenne távirányító, Bluetooth ha esetleg mégse tv-ről szeretném hallgatni.Edifier hangfalam volt, viszont hibás darabot kaptam így garanciában cseréltem (volna, ha lett volna még...), ahelyett keresnék másikat. Ha számít Samsung tv-hez/pchez.
Előre is köszönöm a segítséget!
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Hauptmann
addikt
válasz HagymásBabPW #55504 üzenetére
Hogy tetszik?
-
wolfman
veterán
válasz joe979 #55513 üzenetére
Na igen. Én minden nap mikor hazaérek és beröffentem pusztán csak szar yt zenével a hangfalakat, mindig az az érzés fog el, hogy 'Basszus, de jó végre itthon zenét hallgatni!'
(Úgy hogy a szobaakusztika közel pocsék)Na és ehhez képest nem tudom mi a tökömet tudna nyújtani egy A300Pro.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
elod22
senior tag
Sziasztok! Az este folyamán a 6 éves Thonet and Vander Ratsel-em mélynyomója hirtelen elhallgatott és nem tudom életre kelteni azóta se. Próbáltam kábel cserével, de semmi. Rádugtam az egyik szatelit forrását a mélynyomóra és akkor adott ki hangot, persze valamit a középtartományból és nem volt olyan erőteljes, de emiatt gondolom, hogy lehet inkább az erősítővel van valami gond. Főleg azért, mert amikor a mélynyomó kimeneti forrását küldtem az egyik szatelit hangfalra, akkor semmi hang nem hallatszott.
Szerintetek érdemes elvinni egy szervízbe? Van rá esély, hogy nem túl drágán meg tudják javítani? -
Keksz03
senior tag
Megérkezett az Edifier S350DB. Súlyra masszív, szerencsére a hangfalak "picik", sajnos a 2750DB túl nagy lett volna, SOLO 26C meg nem kapható úgyh végül 118ért ezt vettem.
Itt valaki írta h TV mellé kifejezetten jó mert beszédhangban erős, eddig én ezt így nagyon nem érzem hogy erős lenne, de tény h rendben van. A mély baromi puha, a hang pedig tiszta, tetszik!
Jelenleg TV-ről optikával megy illetve néha BT telóról. Távirányító amúgy szuper kivéve a formája, na az eléggé idegesítő néha, mikor forgatni kell össze vissza!
Ezt leszámítva nagyon tetszik, köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Keksz03
senior tag
válasz Degeczi #55517 üzenetére
Szemben az ágy van, ha befekszem akkor így ideális a magasság de tervezem amúgy is elemelni az asztaltól, csak az OCD-m miatt nehéz rászánnom magam h fixen felfúrjam a falra mert mi van ha arrébb kerül a TV stb és nem lesz minden egyforma távolságra?
Láttam Muziker-nél ilyen "szivacs" padokat hangszórók alá, azok számíthatnak valamit?Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Degeczi
nagyúr
válasz Keksz03 #55518 üzenetére
Már az is sokat jelent, ha megemeled az elejüket, h a füled irányába sugározzanak ha az asztalnál ülsz.
Nekem egyszerűbb a helyzet, mert géphez használom, ahol a monitor is fali konzolon van, így a szatelliteket is könnyű szívvel raktam fali polcokra. Normál, teljessávú hangdoboznál gond lehetne a rezgésükkel, de ilyen, felüláteresztő szűrőn átesett hangszórókat könnyebben lehet szinte báhová tenni -
Keksz03
senior tag
válasz Degeczi #55519 üzenetére
Oké, köszi az infót, még nem vetettem el az ötletet h a TV felmegy a falra és akkor a konzolhoz rögzíteném valahogy a hangszórókat is így együtt mozognának.
Faltól elhagytam egy 14cm-t hátrafelé, a hátsó nyílás 3.5cm az úgy kb jó nem?Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
fles1
csendes tag
Sziasztok,
Sokat segítettetek már a témában, bízom benne most is lesz valaki, aki tud megoldást a problémámra: Sikerült 3000 Ft-ért hozzájutnom ezekhez + egy jóval nagyobb, sub ládához való állványhoz, tehát elég jó üzlet volt. Viszont gyanítom, hogy ezek eredetileg egyel kisebb hangfalakhoz lettek tervezve, mivel az R2750 habszivacs lábai épp csak, hogy le nem lógnak róla. Ettől függetlenül a hangszórók stabilan illeszkednek , viszont az állvány talpa szerintem nem elég széles/nehéz, ez miatt annyira nem bízok a konstrukcióban (hangszórók +/- 10kg/db ; az állvány is nagyjából ennyi lehet, alapja: 25x25 cm)
A képről nem jön át annyira, de a bejárati ajtóval szemközti beépített szekrény, ill. a másik oldalról az étkezőasztal miatt elég szűkös helyek vannak az átjáráshoz, és félek nehogy elboruljon egy véletlen lökés következtében. Persze én nagyon vigyázok, de egy óvatlan vendég...Egyik opció lenne megnyitni felülről és tovább súlyozni az alját, de kérdés hogy mennyire barmolnám szét vele az egészet...
A másik lehetőség, hogy valami léccel hozzáfogatni a köztes fehér polchoz, de itt kérdés mennyire venné át a rezonanciát?
Vagy esetleg kétoldalú ragasztóval a csempéhez ragasztani az alját?Előre is köszi!
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
két tv-t néztem ki,ezek valamelyikéhez kellene hangszórókat választanom.
Nagy különbség nincs a tvk között.[Samsung UE55TU8502]
[LG NanoCell 55NANO793]Ezekhez mi lenne a megfelelő hangcucc?
Film és youtuberól zene megszólaltatás lenne a feladat.Edifier S350DB ? Vaaaagy?
-
Cs1csó
félisten
Üdv, 20k-ig kb. milyen 2.0-ás vagy 2.1-es rendszert javasoltok?
- nincs nagyon hangos zenehallgatás
- inkább régebbi popzene, világzene stb.
- némi játék és film
- 2.1-nél jó lenne, ha lehetne a mély hangot állítani, és ezt lehetőleg NE a mélynyomón sőt a mélynyomón ne legyen semmi kapcsoló vagy gomb mert valószínűleg az asztal előtt lesz aminek zárt az előlapja tehát nem lehet hozzá lehajolni stb.Válaszaitokat előre is köszönöm!
u.i.:
szemezgetek a Genius SP-HF 1250B II-vel (nekem ennek a régebbi verziója van) de nem tudom, hogy ez az új verzió milyen, az árukeresőn van róla negatív vélemény. -
Keksz03
senior tag
Én most vettem S350DB-t és alapvetően nagyon meg vagyok vele elégedve. Pici a szobám, hely sem volt sok az asztalon, ha visszatekersz van is kép róla. Ha lett volna készleten én Microlab Solo 26-ot vettem volna (az sima sztereó) de meguntam a várakozást.
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Keksz03
senior tag
A jobb oldali szatelit amin van a vezérlő annak lehet rövidebb, talán 3 méter lehet, ha arra az oldalra tudod tenni a mélynyomót h ahhoz közelebb legyen akkor sima ügy, a bal oldali még talán hosszabb is de lehet az is 3m körül van.
Gyors rákerestem azért
power cable (1.8 meter), 3.5mm-RCA audio cable (1.7 meter), speaker connection cable (3 meter), fiber optic cable (3 meter)Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Lemértem most, nekem Edifier S351DB van, de elvileg ugyanannak kéne lennie, mint az S350DB-nek. A bal oldali hangfalnak 5 méteres kábele van, szóval jó hosszú. A jobb oldali hangfalon lévő fix VGA / D-SUB viszont csak ~220 cm. Mindkettő a mélyládához csatlakozik. A tápkábel ~170 cm.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Keksz03
senior tag
Lehet hülye kérdés de S350DB esetében a mélynyomón szabadon van a membrán és félő h véletlenül belerúgnék lábbal vagy porszívózás stb, számít h az merrefelé néz? Ha jól tudom nem irányított hangot generálnak a mélynyomók de nem vagyok benne biztos!
Csak mert ha nem para akkor befordítanám úgy h a fal felé nézzen a membrán, nyugodtabban tennék vennék én is az asztal körül!Előre is köszi!
-
-
Izé, az R2000DB jó cucc, csak most nagyon túl van árazva ~100ezerért. Mondjuk az S350DB 130-ért ugyanennyire túlárazott. Remélem az bele lett kalkulálva, hogy az R2000DB egy tök másik méretkategória, az az messze szerényebbek a képességei mélyben.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Picco
addikt
mi a baj a logitech-el? tok jo, megbizhato marka etc...
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
válasz norba69 #55542 üzenetére
Volt olyanom, Logitech Z-3 (illetve Z-4). Az egy kétkamrás megoldás volt, belül valami 8-10 cm-es hangszóróval, ami a kívülről látható egy 20 cm-es passzív mebránt mozgatta indirekten. Amúgy nem rossz konstrukció, mert a nem csuffogott, mint pl egy X-230. De azért jónak sem mondanám.
Make Asia Great Again!
-
MaddeNNNN
őstag
Sziasztok.
Azonos áron (29k környéke) melyik érné meg jobban? az Edifier R1280T 2.0 vagy a Thonet & Vander Vertrag BT 2.0?
Esetleg mást tudnátok ajánlani 30 ezerig?
Asztali pc-hez lenne kötve, zenehallgatás, játék és filmnézés lenne rajta.Köszi előre is.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja használok egy LG OLED tévéhez egy LG SN5Y soundbart ami az elején marhára bejött az érzékelhető minőségi ugrás miatt a TV hangjához képest, de mostanra egyre jobban kezdek belőle "kiszeretni". Sorozatnézés közben a dialógusok iszonyúan halkak, cserébe minden más olyan hangos hogy leesik a TV a falról . Szeretnék idővel egy kompakt 2.0, 2.1 hangfalszettre beruházni ahol normálisan értem a dialógusokat is és nem kell folyamatosan a távirányítóért nyúlni a hangerőállítgatás miatt. Tudnátok esetleg adni pár tippet? Elolvastam az összefoglalót de elég nagy a kínálat, segítségre lenne szükségem. Régebben egy Logitech Z625-ös szettet használtam a tévéimhez (megjegyzem, nagyon elégedett voltam vele) de mivel távirányító nem volt hozzá így max úgy tudtam volna állítgatni a hangerejét ha felállok és odamegyek a tévéhez feljebbtekerni. Szóval olyan hangfalakat keresnék amit rá tudok kötni TV-re optikai/HDMI ARC kapcsolaton keresztül, van távirányítója, szépen hallhatóak a dialógusok filmek/sorozatok közben és lehetőleg nincs nagyon nagy kábel plusz helyigényük. Árban olyan max 100e körül lőném be az árat de az sosem baj ha kevesebbért is találok megfelelőet, bömböltetni nem szeretném a szomszédok legnagyobb örömére.
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
japunk
aktív tag
Netflix + Prime, mindkettőnél fennáll a probléma, de sima tévéadásnál is érzékelhető. A soundbar mindig az AI Sound Pro módon van, próbáltam már feljebb tekerni a treble-t, semmi nem változott. TV beállítások: Digit TV hang: automatikus, LG Sound Sync kikapcsolva, eARC kikapcsolva, Digit hangkimenet: áthaladás, eddig PCM-en volt de ezzel mintha hangosabbak lennének a dialógusok. Nem tudom már mit tudnék állítani az egészen.
The owls are not what they seem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.