- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz lezso6 #54375 üzenetére
@S351DB: Egyértelműen megkapja tőlem (is) az ajánlott plecsnit, ennyi pénzért (~100 ezer forint körül) kétlem, hogy lehet jobbat találni újonnan.
#54346Amerigo57: Az Emagnál vásároltam, ami sajnos gyári hibásan érkezett, amihez szerencsére kétség sem férhetett, ezt elismerte a cég, miután a jelzésemtől fogva pár nap alatt el is vitte a futár és be is vizsgálták (mindezeket 5 napon belül). Közben már felbukkant újra a kínálatban, így a telefonos ügyintéző kérésemre le is foglalt egyet nekem, hogy akár a cserére is módom legyen. Ez végül meg is történt, pár napon belül ki is hozták az új, gyári csomagolású darabot, ami szerencsére már hibátlan. A biztonság kedvéért videóra vettem az egész kicsomagolást, mert ha pl. nem a rács mögötti hangszóró lett volna sérült a visszaküldött darabon, jó eséllyel nem tudtam volna bizonyítani, hogy nem én tettem tönkre.
A lényeg, a fentiek alapján jó szívvel ajánlom a céget. De a fentiek miatt a videózást is.#54401sanki85:
Másfél éve húztam ezt a vásárlást, az egyik kiszemletem nekem is ez volt, igaz, én X5-tel akartam venni. Meg is hallgattam a Netdepónál az X4-essel, nagyon jól szólt. De ehhez előbb-utóbb vettem volna egy sub-ot is, amivel már kb. a duplája lett volna az összára, mint 351-esnek. Sokszor akciós náluk, érdemes kivárni, ha nem sürgős.[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Microlab fc340-ről nem igen találok semmilyen vèlemènyt.
Ennyire silány a teljesítmènye, nem ajánlott?
Elsősorban tv-hez, filmhez keresnèk valamilyen hangkeltőt faternak.
Ha valakinke van valamulyen tapasztalata vele kèrem ossza meg. Köszi"All The Best And Fuck The Rest"
-
Degeczi
nagyúr
válasz Lizard0828 #54406 üzenetére
Látod már az adataiból is, h magassugárzó nélküli, egyhangszórós vacak szatellitjei vannak. Ráadásul távvezérlője sincs, ami miatt eleve nem praktikus tv-hez.
-
Eversmann
aktív tag
Valami állványt tudtok ajánlani, észszerű keretek között? Ami állítható is magasságban? Nézegettem a topikban elhangzottakat, csak a legtöbb már nem elérhető. 351db-hez lenne.
Life is better with a Titan
-
zozek
tag
Sziasztok,
Tv-het szeretnék valamilyen hangfalat,de zenét is szeretnék hallgatni rajta.Optika,BT kell. Az edifier 1280db-t néztem vagy esetleg valami más? Solo 16/26 -ot nem lehet sehol kapni.
A soundbar-okat úgy 50-ig felejtsem el ha zenét is szeretnék, igaz? -
Anonymus23
veterán
Üdv!
Jelenleg egy Genius HF1250B teljesít szolgálatot (PC), amivel több probléma is van, egyrészt van egy furcsa alapzaj, ami pl ha elfordítom 90 fokkal (elfektetem) akkor megszűnik, illetve használok mellette egy HyperX Cloud2 fülest is, és hát olyan hangokat hallok a fülesben, amik nem jönnek át a "hangfalon"
Milyen hangfal javasolt mostanság általános PC felhasználásra (gaming, film, zene)?Ár? Ez jó kérdés, de max olyan 50-60 eFT, de persze szeretném minél olcsóbban megúszni.
Használat: Íróasztalon 2 oldalt vannak a hangfalak lerakva.Forrás: PC: 3,5 jack, de van optikai kimenet is. (illetve OLED TV BT kapcsolattal, nem deal breaker, megvagyok BT nélkül is, elsődleges a PC)
Extra: A jelenlegit használat után ki szoktam kapcsolni, ennél jól jön, hogy a bal oldali dobozon viszonylag könnyen elérhető a kikapcs gomb, de ha távirányító van, amivel minden fő funkció állítható, akkor az jó lenne
Milyen hangfal (2.0) ajánlott ami azért jelentősen túlmutatna a HF1250B-n (jó tudom, szinte bármi, de mégis )?
Az összefoglalót olvastam, de jó pár link már elavult, vagy nem kaphatóak a cuccok.
Köszönöm a szakértő választ és a kérésemmel való törődést!;) - The Power of the Light Side
-
tibbike01
őstag
válasz Anonymus23 #54414 üzenetére
Próbáld ki a Fenda F&D R27BT hangfalat, ha nem tetszik, visszaküldöd, de szerintem egy hajszállal az R1280DB felett lehet hangminőségben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Picco
addikt
válasz tibbike01 #54415 üzenetére
Ez a post nem csak neked szol, tegnap mar begepeltem egy massziv hozzaszolast, de ugy iteltem meg valoszinuleg "suket fulekre" talalna, ezert toroltem.
Ez sajat tapasztalat vagy neztel egy specifikacios tablazatot es egy osszehasonlito videot a youtubeon es ebbol kovetkeztetted ki?
En nem ismerem ezt a hangszorot de rakerestem a topicba es 2 usertol talaltam R25BT tesztet, egyik pozitiv masik negativ. Ez alapjan es feltetelezve hogy nincs szemelyes tapasztalatod a modellel amit ajanlasz, ez rohadt nagy felelotlenseg szerintem.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
veterán
Tegyük fel megveszem a Klipsch Promedia 2.1 BT-t (95% az esély rá hogy ez lesz) az mennyire fog problémát jelenteni hogy nincs külön hangkártyám? MSI Z490 Tomahawk alaplapom van és ez a integrált audio kütyü van benne.
"Realtek® ALC1200-VD1 Codec"iPhone 13 Pro Max
-
Anonymus23
veterán
És mi az ami igazán ajánlott vétel vajon?
Nézegettem most mindenfelé, és pl van 60e Ft-ért a Edifier R2750 (bár a leírásban meg R2730 van, de kód és kinézet alapján meg R2750).Igazából azt nem akarom, hogy pl 30-40 e Ft-ért csak egy kicsivel jobbat kapjak, mint a jelenlegi (jó, ez erős túlzással), de ha pl ez az R2750 meg hangzásban nem küzd a "kisebbek" betegségeivel, akkor "szívesen" kifizetek érte magasabb árat is, de akkor tényleg legyen jó (kategóriájában).
Viszonylag sok filmet is nézek, így nekem a közép rész fontos, hogy tiszta és erős legyen (beszéd, stb.), de egy kissé elvesztem most...;) - The Power of the Light Side
-
tibbike01
őstag
Saját tapasztalatom az Genius 1250b-vel és az Edifier R1280DB-vel van. Mindkettő volt nekem, napokig teszteltem egymás mellett. Az 1280 csunya mosott közepét nem nehéz túlszárnyalni ebben még az 1250B is jobb volt. Írtam is róla itt a topicban. Ezért gondolom, hogy a Fenda jobb lehet. Személyes tapasztalatom nincs a Fendával, de adatok, vélemynék alapján nekem szimpatikus.
-
Picco
addikt
válasz Anonymus23 #54423 üzenetére
Sajnos nekem az arkategoriaban amiben te keresel sajnos nullahoz kozeli tapasztalatom van, az is 15+ eves.
Viszont a topicban elofordulo kismillio egybenhangzo elegedett elmenybeszamolo miatt is legalabb fel tudnek kohinteni valami olyat amit mar szamtalan idetevedt topiclatogato megvett es elegedett volt vele. Erosen ajanlom az utanaolvasast, de ezt itt helyben is megteheted. Peldaul az Edifier R2750-el tuti van itt tobb tapasztalat, tessek hasznalni a keresot ha mar van egy kiszemelt termek, ez a minimum.
A hozzaszolasod alapjan ezek a parameterek tisztak:
-reszletesebb hangzas, szeretnel egy kategoriaval vagy kettovel fentebb ugrani
-max 60k keret
-ismeretlen mennyisegu hely all a rendelkezesre es nagy a meretkulonbseg a hangszorok kozott.
-3,5 jack, de van optikai
-filmezesre hasznalod. Zene?Ebben az arkategoriaban a Microlab Solo 6c es az Edifier R2750 ajanlott, mindkettorol temerdek leiras, velemeny es garanciaztatassal foglalkozo hozzaszolas is van.
Ismetlem magam megegyszer: egyikkel sincs szemelyes tapasztalatom, igy csak masok velemenyere tudok tamaszkodni amit itt fogalmaztak meg a topicban.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz tibbike01 #54424 üzenetére
Idezet a regebbi hozzaszolasbol:
#54415tibbike01
Próbáld ki a Fenda F&D R27BT hangfalat, ha nem tetszik, visszaküldöd, de szerintem egy hajszállal az R1280DB felett lehet hangminőségbenNem gondolod hogy emliteni kellett volna az apro tenyt hogy ezt a velemenyt specifikaciokra alapozod es eletedben nem hallottad meg a szettet szolni?
"Saját tapasztalatom az Genius 1250b-vel és az Edifier R1280DB-vel van. Mindkettő volt nekem, napokig teszteltem egymás mellett. Az 1280 csunya mosott közepét nem nehéz túlszárnyalni ebben még az 1250B is jobb volt.
Kulon tema, nem akarok belemenni bejaratas.
Par nap alatt valoszinu hogy be sem jaratodott a hangszoro, en a legtobb audio eszkoz vasarlas utan hetekig tapasztaltam apro valtozasokat a hangkepbe.Ha rakeresel a bejaratasra, gyakran vitatott dolog es sok helyen olvashatsz rola.Írtam is róla itt a topicban. Ezért gondolom, hogy a Fenda jobb lehet. Személyes tapasztalatom nincs a Fendával, de adatok, vélemynék alapján nekem szimpatikus."
Tehat eletedben nem hallottad meg a Fenda termeket amit konnyelmuen ajanlasz es ezt egy szoval sem emlitetted a hozzaszolasodban, remelem latod hogy ez miert problemas. Ilyen minosegi tanacsot szeretnel kapni a topiclakoktol ha betevedsz ide 2 ev mulva hogy 200k-ert szeretnel venni valamit?
Oke hogy irtad hogy: ha nem tetszik kuldd vissza, de ennyi erovel barmit vissza lehet kuldeni, csak a vasarlo penztarcaja es ideje banja.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Anonymus23
veterán
Folyamatosan olvasom a topicot visszafelé (és talán ezért is) és az általad is említett 2 hangfal az ami jelenleg a célkeresztben van.
Játék - Filmezés - Zene. talán ebben a sorrendben, nem sorolnám ide a gyerekek YT videózását, vagy az alapból silány hangminőségű YT videózást, mert ott ez nem szempont.
Költözés előtt állunk (már egy ideje ) és nincs meg az új hely, de ha úgy alakul, akkor lehet TV mellé fog kerülni, mert jelenleg nincs hely a TV mellett további hangszórónak, és soundbarral ilyen árkategóriában nem biztos, hoyg előreébb lennék (és akkor a SUB-nak még továbbra sem lenne normális helye.) Ezért is mindenképpen kellene a BT, illetve feleség szeret zenét hallgatni amikor olyan kedve van, és akkor nem kapcsolná be a szgépet emiatt.
Nem a mostani jelen helyzetnek szeretnék hangszórót venni, hanem a remélhetőleg közeljövőnek, ahol egy "kissé" több hely lenne midenre.;) - The Power of the Light Side
-
tibbike01
őstag
Uristen ember van időd.
Próbáld ki a Fenda F&D R27BT hangfalat, ha nem tetszik, visszaküldöd, de szerintem egy hajszállal az R1280DB felett lehet hangminőségben.
Az 1280DB-t használtan vettem, fél éves volt. Bejáratás pipa.
Továbbra is fenntartom, hogy 20ezer ft körüli árért Fenda R27BT egy ajánlható hangfal.
Többet nem írok mer úgy is belekötsz
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz Anonymus23 #54427 üzenetére
"(illetve OLED TV BT kapcsolattal, nem deal breaker, megvagyok BT nélkül is, elsődleges a PC)"
vs
"Ezért is mindenképpen kellene a BT,"Oohogyaza Javits ki ha tevedek de ezek toled vannak, ebbol a topicbol, 6 ora leforgasan belul.
Jaaaaa, ha napi szinten olvasod a topicot -mint "Mamika" nagymamam a bibliat- akkor annyit tudsz ezekrol az eszkozokrol mint en
a kereso/topictarsak valoszinu hozza tudnak tenni de az informacio nagyresze mar a birtokodban all.Ha ennyibol kellene megoldanom akkor en is a Solo 6c es az Edifier R2750DB kozott tornem a fejem es ha latatlanba kellene dontenem, valoszinu az R2750 mellett dontenek 60k-ert(tovabbra sem tudjuk hogy ezek a dobozok egyaltalan elfernenek e?)
Illetve ha a koltozes valoszinusege magas, akkor valoszinu megerne kivarni. Nem tudom mikor hogy tervezed, nyilvan ezt neked kell eldonteni de altalaban audioeszkozt ritkan es hosszabb tavra vesznek az emberek.
#54428 tibbike01
Uristen ember van időd. -
erre nem reagalok, nincs ertelme.Az 1280DB-t használtan vettem, fél éves volt. Bejáratás pipa.
Hidd el en orulok hogy tevedtem ebben, ez mar sokkal jobb kezdo pozicio az osszehasonlitashoz. Genius is be volt jaratva? Ugy emlekeztem hogy azt irtad hogy valamelyik ment vissza par nap utan.
Sajnos ez meg mindig 100% irrelevans a targyhoz, hisz egyik sem Fenda xyz model amit ajanlottal.Továbbra is fenntartom, hogy 20ezer ft körüli árért Fenda R27BT egy ajánlható hangfal.
Na latod itt latjuk a dolgokat nagyon kulonbozoen. Elozo hozzaszolasban is probaltam kifejezni, nekifutok megegyszer: Egyeruen nem ertem -vagy csak elsiklottam felette es ezesetben szivesen beismerem hogy en vagyok a far*k- hogy mire alapozod az ajanlasodat amikor:
-eletedben nem volt Fenda hangszorod es eloben sem hallottad meg, foleg ezt a tipust nem
-a markaval kapcsolatban a topicban erosen vegyesek a velemenyek/tapasztalatok illetve a kissebbik testver modellnek van 2 ertekelese: 1 jo 1 eleg rosszA fentiek alapjan nem ermem hogy miert ajanlod nyugodt lelkiismerettel barmifele disclaimer nelkul?
Azt a benyomast is keltheti mintha neked lenne ilyened vagy legalabb jol ismerned a markat, hasznaltal toluk 2-3 szettet stb. Es ha ez igy van, ismet, szivesen elnezest kerek.Többet nem írok mer úgy is belekötsz
Miert nincs rajtad sapka?
na megyek mert hulla faradt vagyok...see you later aligator**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
tibbike01
őstag
A Genius kb 8 évig volt meg
Ahogyan mások is (pl te is pár hozzászólással feljebb) tudok ajánlani olyan hangfalat, ami még nem járt nálam.
Ahogyan és amit írtam, abból abszolút nem az jön le, hogy nekem valaha is volt Fenda hangfalam és minden további nélkül az a best-buy hangfal.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Bocs, de nagyon eltévedtél és most csak kötekedel.
Sehol sem írtam, hogy napi szinten olvasom a topikot, mivel most merült fel a vásárlás gondolata. Beírtam a kérésemet, hátha egy hozzáértő és segítőkész valaki segít, és KÖZBEN elkezdtem visszafelé olvasni a topikot, hogy mostanság mi a trend. Nem friss újonc vagyok, tudom hogy működik a PH, sok más topikban meg én szoktam segíten, vagy segítettem anno.
BT: mivel nem egyedül élek, egyeztettem feleséggel, és felmerült, hogy a BT, ami számomra ugyan nem deal breaker, neki viszont "jól jönne" (ha házas vagy, akkor tudod, hogy ez azt jelenti, hogy KELL ), de ugye nem tudom a korábbi hsz-eket módosítani, így lehet felfedezni némi ellentmondást, ami nem az, de a kötekedőknek jó lehetőség, hogy kioktassák a másikat.
Írtál egy véleményt, amit köszönettel vettem, de mint minden dolgoban (pl egy mérés nem mérés) vártam és kérdeztem hátha más is segít a véleménnyel, esetleg szakmai és tapasztalati infóval.
Elférnek-e: Mindent meg lehet oldani, van asztalos a családban, de ez nem is volt szempont vagy kiemelt téma.
Köszönöm, hogy segíteni próbáltál, de kösz a kioktatásodból és a lekezelésedből inkább nem kérnék!
Mindegy, amit szerettem volna, nagyjából már tudom...;) - The Power of the Light Side
-
Degeczi
nagyúr
válasz Anonymus23 #54433 üzenetére
-
veterán
Ezek után én sem értem az ajánlásodat.
#54414 Anonymus23
1250B-nél jelentősen jobb hangfalat keres#54415 tibbike01
ajánlod a Fenda F&D R27BT hangfalat, szerinted egy hajszállal az R1280DB felett lehet hangminőségben.#54424 tibbike01
"Az 1280 csunya mosott közepét nem nehéz túlszárnyalni ebben még az 1250B is jobb volt."Tehát ha jól értem, a kérdező szeretne a 1250B helyére egy jelentősen jobb hangfalat, erre ajánlottál egy még nem hallottat, mert paraméterei alapján hajszállal jobb hangminőségű, mint az R1280DB, ami a tapasztalataid alapján bizonyos szempontból még rosszabb is, mint az 1250B.
solfilo
-
Picco
addikt
válasz Anonymus23 #54433 üzenetére
En neztem be akkor, ugy ertettem hogy napi szinten olvasod, kozben azt irtad hogy visszaolvasol
"így lehet felfedezni némi ellentmondást, ami nem az"
2021-02-02 15:28:23: "(illetve OLED TV BT kapcsolattal, nem deal breaker, megvagyok BT nélkül is, elsődleges a PC"
2021-02-02 21:10:27: Ezért is mindenképpen kellene a BT
2021-02-03 09:02:44: BT: mivel nem egyedül élek, egyeztettem feleséggel, és felmerült, hogy a BT, ami számomra ugyan nem deal breaker, neki viszont "jól jönne" (ha házas vagy, akkor tudod, hogy ez azt jelenti, hogy KELL )
Ez itt 3 idezet toled 24 oran belul. En kiszalltam. Vegyel Fenda-t akkor...ugy se nekem kell hallgatni
mod: OFF
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
tag
Sziasztok!
Adott egy LG nano903 TV, erre szeretnék kötni 2.0 aktív hangalakat. Edifier s3000 pro a kiszemelt.
Amit szeretnék: ne késsen a hang, mint bluetooth-on, illetve a tv távirányítóján lehessen a hangerőt szabályozni, ne a hangfalén.
HDMI ARC audio leválasztóval működhet a dolog? (A tv-n van HDMI arc port, de a 2.0 hangfalakon nincs, talán csak a Klipsch The Fives az egyetlen, viszont az Edifier-t jóval olcsóbban be tudnám szerezni.16 éve a Hardveraprón.
-
tibbike01
őstag
válasz solfilo #54435 üzenetére
Pontosan úgy ahogy írod, némi kiegészítéssel: "Tehát ha jól értem, a kérdező szeretne a 1250B helyére egy jelentősen jobb hangfalat, erre ajánlottál egy még nem hallottat, mert paraméterei alapján hajszállal jobb hangminőségű, mint az R1280DB, ami a tapasztalataid alapján bizonyos szempontból még rosszabb is, mint az 1250B."
Nem csak a paraméterei alapján, hanem a tapasztalatok alapján és régebben többször is ajánlották ezt a hangfalat és igen, nekem szimpatikus a Fenda. Szerintem 22ezerért jó vétel, úgy hogy még nem hallottam.
Igen, bizonyos szempontból rosszabb az R1280DB mint az 1250B, pl a mosott közép. De hangerőben, mélyhangban, csatlakozási lehetőségben az R1280DB a jobb.
Nem értem miért akadtok fent ezen az ajánláson komolyan.
Röviden: szerintem borítékolható, hogy a Fenda jobb lesz mint az 1250b és legalább olyan jó mély hangjai lesznek mint az R1280DB-nek, mosott-tompa közép nélkül (ezt nem nehéz felülmúlni annyira szar). És a legjobb, hogy a Fenda árban a 2 hangfal között van.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, megéri lecserélni a meglévő Edifier R980T -t az Edifier R1280Tw-re?
-
KRoy19
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy Edifier R2750db hanfal párost, amit TV-re szeretnék kötni.
Az lenne a kérdésem, hogy rosszabb minőségű lesz e a kiadott hang, ha Blutooth-on keresztül kommunikál a hangszóró al a TV és nem optikai porton keresztül?
Köszi a választ előre is.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz coulthard #54437 üzenetére
"...talán csak a Klipsch The Fives az egyetlen..."
Esetleg még ez rendelkezik HDMI-vel ebben a ketegóriában:
Audio Pro A26
[teszt]
Illetve az állványos változata: Audio Pro A36. Viszont azt nem árt tudni, hogy a HDMI ellenére (sajnos) DD5.1 és DTS5.1 jelet nem tud dekódolni, csak az LPCM jelet fogadja. Hangminőségre nem tudom milyen, nem hallottam még Audio Pro cuccot.http://www.diesel.com
-
Albigator
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam ma a topikot, illetve csak az összefoglalót mert kerestem egy jó kis alsó kategóriás 2.0-ás hangfalat pc-hez. Az alapján találtam az Edifier R980T-t és pont emagon volt egy újracsomagolt termék 14e-ért így egyből lecsaptam rá.
"Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, enyhe karcolások a fényes felületeken"
Alapvetően új elektronikai cuccokat szoktam vásárolni de most elvileg ez csak picit szépséghibás...
De azért mégis mire kell majd azért figyeljek, ha volt előző tulaj és ő küldte vissza, mivel tehetett esetleg kárt benne? -
KRoy19
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz KRoy19 #54446 üzenetére
Ha csak azon múlik, hogy veszel vagy nem veszel mellé optikai kábelt, akkor vegyél mellé. 2000ftol nem drágább, a minősége kb mindegy, mert vagy van optikai jel vagy nincs, olyan nincs hogy kicsit van jel . Mechanikailag legyen jó a kábel.
Optikán keresztül lesz a legjobb hangja a tv-dnek, 0 késéssel a legjobb minőségben és nem kell folyton csatlakozni bluetoothon. -
KRoy19
őstag
Köszi mindenkinek, akkor mostmár egyértelműen az optikai kábel a nyerő.
Viszont lenne még egy hülye kérdésem.
Ha optikai kábellel csatlakoztatom a TV-re, akkor az deaktiválja a bluetooth kapcsolat lehetőségét más eszközről?
Azért kérdem, mert van hogy én fülessel játszom konzolon, az asszony meg zenét akar hallgatni és telefonról rá akar csatlakozni a hangfalra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok