- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Olvasd vissza a hozzászólásokat, pont az baj, hogy túl sok a hangszóró 3 utas ilyen áron nincsen jó. Ezeknél ahogy olvastam, nagyon precízen kellene beállítani, hogy minden tartományban jól szóljon.
Kipróbáltam a Mediamarkban pl. a 3 utas Genius 1800A elég rosszul,eléggé furán, torzítva szólt, nem voltak meg a tartományok, de pl. ezen a "márkán" belül Genius 1250B sokkal tisztábban, szebben szólt, pedig az 5 ezerrel olcsóbb. De mondhattam volna az Genius 1800A helyett a 2.1-es 1205-t , vagy 1700-at. Mondjuk az 1205 még valamennyire használhatónak tűnt nekem.
De próbáld ki, hasonlítsd össze őket, a nélkül nagy lutri megvenni...[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
válasz ToniSoprano #22951 üzenetére
Értem. Meg köszönöm a többieknek is az infót! Akkor nagyon úgy néz ki, hogy a pici Kürbis BT lesz a befutó. Távirányító ide vagy oda...
[ Szerkesztve ]
-
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok.
Új hangszórót szeretnék venni a közeljövőbe 10 ezer magyar forint környékén és a pénzemért a legjobbat szeretnék kapni, ezért írok.
Ahogy láttam ebben az árkategóriába a Genius 1250-1255B az ajánlott. E kettő között mi a különbség?
Küllemre nagyon tetszik. Akinek van ilyenfajta hangszórója vagy hallotta már, az írna róla pár dolgot?!
Köszönöm. -
Zola007
veterán
válasz Csabi0415 #22956 üzenetére
kérdésedben a válasz:
"E kettő között mi a különbség?
Küllemre nagyon tetszik."Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hoffman_
nagyúr
öcsémnek vettem ilyet, én is teljesen elégedett vagyok vele, 10 ropiért vállalható ketyere. az említett sistergés a zaj, satnya kábel jár hozzá, meg amúgy sem egy millós technika van benne, ez ezzel jár. az én 3x ennyibe kerülő Edifier-em is sistereg icipicit, amit a hosszú és fos kábelnek tudhatok be.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Nalimir #22962 üzenetére
mert 5 métert kell jelenleg áthidalnom. nem fogok azért rákölteni a kábelre egy valag pénzt(ráadásul ilyen távon az se lenne már hibátlan), hogy ne sisteregjen, amit amúgy sem hallok, ha nem vagyok 40 centinél közelebb hozzá, márpedig soha nem vagyok.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ToniSoprano
addikt
válasz Csabi0415 #22956 üzenetére
Szia, annyi tanács még, hogy ha személyesen veszed át, akkor mindenképpen próbáld ki, mert én is és egy másik fórumozó is hibás darabba futott bele. Bár az üzletben azt mondták nem több a hibás darab mint más termék esetében, valószínűleg kifogtuk.
Én későn vettem észre a hibát, 3 hete a szervízben van, nem kapkodják magukat agyon..... -
sutyesz96
őstag
Sziasztok
Remélem jó helyre írok..
Milyen hangfalat érdemes venni 10.000 környékén?
Szeretett Genius SW-G 1250 adta meg a minap magát.Jöhet 2.1/2.0, 5.1 is.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok meglaptam az m-audio bx5 d2-őt és az lenne a kérdésem, hogy akkor van 230v-ra állítva ha látom a 230 feliratot vagy ha a felirat felé billentem át? Ezen a képen van 230v-ra állítva?
[ Szerkesztve ]
-
Kovbob
senior tag
Ajjaj csak az egyik működik, csak az egyik szól.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Kovbob
senior tag
válasz B.Á.L.!.N.T #22975 üzenetére
Igen, az egyiken nem ég a led se. A másik viszont hibátlanul működik.
-
Zola007
veterán
válasz Kovbob #22976 üzenetére
próbáld ki a működő hangfal tápkábelével, lehet hogy csak az a rossz
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MIG21
tag
válasz ToniSoprano #22854 üzenetére
Újra elérhető a Thonet & Vander Kürbis 21.240,- Ft-os áron: [link]
-
Kovbob
senior tag
Na beszéltem a Hitspacel és holnapra (vagy csütörtökre) jön az új hangfalam, ezt meg viszik vissza. Szerencsére rugalmasan megoldották.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Skacok,lehet hülyeséget kérdezek,de be kell járatni a stúdió moncsikat is ?
Legalább is fülhallgatóknál/passzív hangfalaknál olvastam/hallottam ilyet.[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz B.Á.L.!.N.T #22982 üzenetére
Nem tudod elkerülni a bejáratást.
Ez nem egy művelet, hanem egy folyamat. Ha használod, bejáratódik. Azért szokták kiemelni, hogy ne kapkodd el a véleményed kialakítását, csak néha rosszul fogalmazzák meg, néha pedig az olvasó érti félre.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Fene a kényelmes mindenemet! Olyan szettet keresek, ami a topic véleménye szerint megér kb.20e Ft-ot, a következők figyelembe vételével:
TV mellé raknám (a TV saját csipogóit kiváltandó), 2 bemenet kéne rá (TV+PC), távirányítója legyen.Sokat akarok?
-
Mentolka
senior tag
Több pénzért van olyan, amit írtam?
Jó, mondjuk nincs messze a TV a foteltől, szóval annyi mozgás kell. Viszont a 2 bemenetet hiányolnám - hogy oldjam meg? -
mqm
senior tag
Sziasztok!
Meghalt a jelenlegi 2.1-em így kellene valami helyette ,és ebben kérném segítségeteket!
Egy asus xonar dg-re lenne rá kötve.
A keret Max 20-25k, jó lenne ha minőségi darab lenne ami kibír többet mint 2 év (artic cooling s363 csak Ennyire volt képes.. ). 2.1-et szeretnék,de ha van normálisabb 5.1 ebben a kategóriában akkor azt sem vetném meg! Vegyes felhasználásra lenne zene/film/játék.
(Az összefoglalót sajnos mobilról nem tudtok megnyitni.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
P. -
B1T3
addikt
Volt szerencsém hozzá egy Edifier R1600T Plus mellett, teljesen jó ajánlat ebben az árkategóriában.
-
Alan[HUN]
senior tag
Mert? dudika stílusát nézd el, ancient tag több topikban, és általában nem mond hülyeséget. Ha tényleg Thonet-Vander, akkor valóban köze nincs hozzá, a Kürbis Thonet & Vander! Másrészt sajnos ilyen belterjes ez az árkategória, ha nem tetszik az a pár variáció, vehetsz mást, de valószínűleg hallotta már innen valaki, azért nem ajánlott. Ha pedig nem, várjuk a tapasztalatokat (ha hallottad már valamelyik ismertebbet), hogy milyen!
Microlab Solo 6C: ebay.de, elég sok ajánlat van, szállítással együtt 40k. (300-as huf/eur árfolyamon)
-
dudika10
veterán
Kb. három napja szerkesztettem az összefoglalót, éppen ma került a helyére. Ha figyelmesen végigolvasod, magad is rájöhetsz, hogy a 10*10*15 centis pici dobozok már önmagukban nem valószínű, hogy jól teljesítenek. Ha véletlenül mégis kellemes meglepetést okoznának, akkor pedig ott lenne az ajánlott listán a szett.
Jobban jársz a Kürbis-szel.
-
mqm
senior tag
válasz dudika10 #22997 üzenetére
Nem azzal van a baj ,hogy nem ismerem el más tudását és nem fogadom el az általa ajánlott dolgokat... Egyszerűen ezt kulturáltan is lehet közölni a másikkal.. főleg ha még nem is bunkón/erőszakosan/sértően kérdezett. De ezzel le is zártam a dolgot, valószínű az ajánlott termék felkerül a listámra ,de meglátogatok más fórumokat is.
-
dudika10
veterán
Ne haragudj, abban a hozzászólásomban se bunkó, se sértő, se erőszakos nem akartam lenni.
Röviden, tömören leírtam, hogy az általad talált készüléknek a Kürbis-hez nem sok köze van (csak ugyan azon márkanév alatt fut), és nem érdemes megvenni.szerk.: ennek meg rakok a végére egy mosolygó smileyt, nehogy támadó jellegűnek tűnjön ezen hozzászólásom.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Szerintem sem volt benne semmi támadó, csak röviden leírta, hogy evidens, hogy a két terméknek annyi köze van egymáshoz, hogy akár külön márkanév alatt is futhatnának.
A Kürbis egy jó ajánlat, és bár nem ismerem a Lautot, de kétlem, hogy olcsóbban, ezzel a konstrukcióval meg tudná közelíteni azt hangminőségben. Ha a zenehallgatás is szempont (amelyet történetesen élvezni is akarsz), akkor a Kürbist vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest